2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Eneeeee sen çok hızlısın ben o kadar erken yapamam. Bende 33 yaşındayım ama beklicem 3-4 sene. Oğluşuma doyalım biraz hem onun da ilgi ve sevgiye ilk yaşlarda ihtiyacı olur diye bekleyeceğiz.
İkisi birden büyüsün gitsin ikiz gibi en fazla iki sene zorlanırım sonrasında onlar oynar ben izlerim üç dört sene bekleyip rahata alışırım yaaa herşeyi sil baştan yaşa zor gelir bana

canım sanada annene de çok geçmiş olsun stres baya bir etkiliyor hareketleri benim zaten çok hareketli değil geçenlerde öyle canımı sıktılar işyerinde eve geldim ağladım ettim akşam doğru düzgün hiç hareket etmedi kızım 2 gün sonra dr kontrolünde sordum doktoruma stres yorgunluk ve açlık bu 3ü bebeğin hareketlerini azaltır dedi.

Ay yok yaptırma ben de müdahele ederim yapmaya kalkarsa. Şu görümcen gelmese çok güzel olacak aslında :)

İkisi birden büyüsün gitsin ikiz gibi en fazla iki sene zorlanırım sonrasında onlar oynar ben izlerim üç dört sene bekleyip rahata alışırım yaaa herşeyi sil baştan yaşa zor gelir bana
Ay ben yapamam iki tane küçük çocukla :)) Hatta bazen kafam atıyo 1 tane yeter diyorum :)

yaa valla bence de çok güzel olucak hatta muhteşem olurdu :) ama dün akşam telefon etti uçak biletini almış bile kaldım telefon da hiçbişey diyemedimmm
Ay yuh ama ya ne kadar düşüncesiz. Lohusa zamanı kalabalık olmazki ev. Bir de çocuğu var diyosun. Benimde erkek kardeşim var valla bize gelen gelin çok şanslı. Hem kv den hem de görümceden yana sıkıntısı olmayacak.

Eneeeee sen çok hızlısın ben o kadar erken yapamam. Bende 33 yaşındayım ama beklicem 3-4 sene. Oğluşuma doyalım biraz hem onun da ilgi ve sevgiye ilk yaşlarda ihtiyacı olur diye bekleyeceğiz.
Bende bekledim 4sene bebiş doğunca büyüğü 4.5yaşında olacak.. İyikşde böyle yapmışım ilkiyle cok ilgilendik şimdi oda cok istiyo kardeş aynı şeyleri bidaha yaşamak zor ama ikisi küçük olsaydı ben cok yıpranırdım

Heh işte bende olursa seninki gibi olsun istiyorum. Kısmet bakalım. Biz bu bebek için de 8 ay uğraştık zaten. Eşimde problem vardı çok şükür daha uzun sürmeden kavuştuk bebişe, belki 2. içinde uğraşırız bilmiyorum ama bekleyeceğiz.

cok teşekkür ederim canım.. bugun sanki daha hareketli gibi.. hayırlısıyla su son haftaları atlatalım inş hep birlikte

Günaydın kızlar

2.bebişte sanırım en uzun arayı ben vermişim.Oğlum 2007 doğumlu, kızım da kısmetse 2017 doğumlu olacak.Oğlum 1-2 yaşına geldiğinde 2.çocuk ne zaman diye soranlara 2017 de diyip kızıyordum.Meğer dua saatine gelmiş kabul olmuş sanırım.3.de yaş elverirse 2027 de yaparım diyorum:)

evet canım hep çok düşüncesizdi 6 yıl geçti neler söyledim neler yaptım ama yok karakteri o yani benim doğumdan sonra ev tam curcuna kayınvalide, kayınpeder, görümce, çocuğu hepsi aynı anda geliyorlar ee kendi annem ben eşim bebek bilmiyorum evimde çok büyük değil nese ben çocuğumla yatak odasında yaşarım o kalabalığın içine el kadar bebeği çıkaramam.. sizin gelin valla çok şanslı olcak canımm inşallah değerinizi bilir :)

Canım ya kayınvalide ve görümce hadı neyse de lohusa kadının yanında kayınpederin ne işi var.Ne kadar ayıp.Benim kayınpederim üst katımda oturuyor.Bebek doğduğunda sadece kulağına isim okumaya geldi ve hemen gitti.Kendi babamı hiç söylemiyorum 12 senelik evliyim 1 gece gelip evimde kalmış değil.Hele ki lohusa dönemimde.Doğumdan sonra hastaneye geldi odaya bile girmedi.Annem götürüp bebeği babama göstermişti.Bu konuda kaynanana iş düşüyor,kocasına demesi lazım senin ne işin var diye.

Bence bu durumda olanlara şu bebekli evin kurallari diye levhalar var biliyo musunuz?onlardan lazim:) hatta icine kendinizn ekledigi ozel durumunza uygun cumleleri de eklemek lazim.ben en cok benim kiyamayip kucagima dikkatle aldigim bebegimi ozellikle kv tarafi sanki onlara oyuncak niyetine yapmisim gibi kucaktan kucaga gezdirmelrine sinir oluyorrum.cocumu bi rahat ettirmediler.simdi de hala her gittigimizde hepsi bir agizdan soru yagmuru cocugu daraltiyorlar.yavrum yazik o da bagiriyo artik en sonunda. benim ailem bebek bile olsa cok saygilidir ki oyle olunmali bence onun da hisleri duygulari var.dokunmazlar fazla rahat etmesini isterler.kv tarafi sevcez diye ölüp ölüp diriliyorlar bide kizlari bitane dogurmus o kadar sevgiye bari 4 5 tane yapaydi da ben kurtulurdumbide en cok sinir oldugum telefonla flashla şak diye foto cekiyorlar bak aklima geldikce yine sinir oluyorum.bu sefer daha temkinliyim söylicem direk

ege berken hos geldi bana da canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…