2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar akıntılarınız ne durumda. Ben 2-3 gündür dikkat ettim de su gibi geliyor. Daha önceden beyaz krem gibi akıntım oluyordu. Şimdi o beyaz akıntı yorulduğumda, çok ayakta kaldığımda geliyor. Günde 3-4 defa su gibi akıntı oluyor sizde de var mı yoksa suyum mu geliyor azar azar

canım bende de aynı sıkıntı var. dr uma sordum fitil verdi 3 tane vardı içinde geçmezse gel dedi. dün bitti fitil bugün biraz daha iyi gibiyim zaten ctesi randevum olduğu için beklemek istedim.
korktum bende acaba amniyon sıvıdanmı gidiyor diye bakalım gittiğimde öğrenicem

Benimde kontrolüm cumartesi. O zaman sorucam bende 2-3 gündür dikkatimi çekti daha önce varmıydı bilmiyorumda. Niye fitil verdi şüphelendiği ne?

Bendede özellikle merdiven inince böyle akıyor baskıdan mı diye düşünüyordum

Bende de oluyor aynı dediğin gibi bir sorun yok suyun normal dedi korkma canım

Kızlar biz kontrolden geldik herşey normalmış ama bebiş biraz zayıf minyon bir kız olacak dedi doğum sezeryan olacak bir sorun olmazsa otuz dokuza kadar beklicez ilk kez nst girdim sancı çıkmadı iki hafta sonra tekrar kontrole çağırdı

Kizlar dogumdn ciktm,brz agrim var genelanesteziyle oldum.bebism masallah cok guzel bicocuk tam kalsaydi tam bi reklam yildizi olurdu10-15gun kuvozde kalick insallah Allahim bundan snr ona sifa verir
Hayirli olsun canim:) topigimizin ilk bebişi cok sükür sag salim olmus bak.Azcik kendine gelsin kollarina hemencecik alirsin insallah.Umarim daha kisa süre bile kalir.Sende toparlan iyice sonra detaylari bize yaz

Kizlar dogumdn ciktm,brz agrim var genelanesteziyle oldum.bebism masallah cok guzel bicocuk tam kalsaydi tam bi reklam yildizi olurdu10-15gun kuvozde kalick insallah Allahim bundan snr ona sifa verir
Gozunaydin canim.cok sevindim iyi olmaniza hayirlisiyla kuvezden kucaginada alirsin insallah.ilk bebisi nisan ayının bu arada

allah bagislasin canim gule gule buyut.bir anda cantamin hazir olmasi gerektigini dusundum

Bu hafta benimde arttı enfeksiyondan olduğunu düşünüyorum ctesi kontrolüm var doktora soracağım. Daha öncede böyle su gibi akıntım oldu turnusol la test yapmışlardı birşey çıkmadı gene öyle birşey isteyebilirim.
Allah analı babalı büyütsün maşallah bebişe gözünüz aydın tez zamanda da kavuşacaksınız inşallah..

Ayyy hem senin adına çok sevindim cnm hem de çok heyecanlandım vallakısa zamanda bebişini kucağına alırsın inş Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş

Gözün aydın Can'ım tez zamanda kucağında da olacak inş Allah analı babalı büyütsün

Topiğin ilk bebeği dünyaya gelmiş oldu Allah analı babalı büyütsün canım gözünaydın.inşallah sağlıkla kucağına da alırsın en kısa zamanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…