2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın kızlar bugün topik çok sakin hiç heyecan yok bebişler akıllı uslu durmaya karar verdi sanırım

Günaydın güzel ve heyecanlı anneler
Hurma yemekten bahsedilmiş ben bayadır yiyorum 3 tane felan daha bir etkisi görmedim kendi adıma hepimize şifa olsun
aa hiç öyle düşünme ultrasondan ne kadar net olabilir Allah sağlıklı sıhhatli versin diye bolbol dua et bence rabbim herşeyin en güzelini versin kendini ğErek bebeğinde etkilenir.
Bugün kontrole gidecek anneler güzel haberler bekliyoruz

Gunaydin kızlar.benimde randevum 3 te bakalim.ne kadar olduk cok merak ediyorum doktor zayif bebek dediginden beri cok dikkat ettim 1 haftadir ve cok yedim sanirim bakalim yediklerim kilo olarak bana mi döndü ogluma mi

sende dönmekte ve uyuyamakta mi zorlandin canım agri mi giriyor öyleyse hepimiz ayniyiz
2 haftadir o durumdayim zaten ama uykuya daliyordum 10 kez dondukten sonra.dun gece uykum var uyuyamiyorum.kalktim oturdum.daha uyku bastiriyor.ama yok.sabah cocuk okula gidecek gec kalmisiz.allah tan sancim olmadi eve geri gelebildim

Gunaydin kızlar.benimde randevum 3 te bakalim.ne kadar olduk cok merak ediyorum doktor zayif bebek dediginden beri cok dikkat ettim 1 haftadir ve cok yedim sanirim bakalim yediklerim kilo olarak bana mi döndü ogluma mi
hayirli haberler ins.carsamba gunu benim kontrol.

Günaydinlar:) karnim indiginden beri cok rahat uyumaya basladim cok özlemisim yaaa:) cumartesi aksam gitmistik 2cm olmustu.dün rahattim bugunde simdilik bisi yok.sancim geri kacti galiba:) :) kasilmalar oluyo ama duzensiz.yarin ilacimi birakicam insallah.bakalim ne kadar idare edicek.kimisi 2 saat kimisi 40 i doldurmus:) nasibimiz ne olcak bakalim ama daha rahat icim.yarin doluyor 36.
Hareketlerini takip ediyorum artik:)
Doktora gitcek olanlar guzel haberlerle dönsünler insallah:)

günaydın kızlar hayırlı haftalar bende bugün resmen tuvaletim var ve kaçırıcam gibi geliyor aşağıya baskı var çok kötü sizin de öyle mi oluyor ?
Neyseki iş yerinde son haftam haftaya raporumu alıp ayrılıyorum inşallah

Bendede ağrılar var canım doktor erken doğum da olabilir dedi keyfim kaçtı

Kızlar keyfim öyle kaçtı ki kontrolüm vardı nts iyi çıkmadı bebek hareketsizdi suyu azalmış kilo desen iki haftada 300gr almış 2600 falan erken doğabilir dedi yavrum çok minik

Kızlar keyfim öyle kaçtı ki kontrolüm vardı nts iyi çıkmadı bebek hareketsizdi suyu azalmış kilo desen iki haftada 300gr almış 2600 falan erken doğabilir dedi yavrum çok minik
Benim bebekte iki haftada 300 gram aldı cumartesiden beri sancılarım var kontrole gidecem bakalım bana ne diyecek

Üzülmeyin arkadaslar nasibiyle geliyorlar siz o zmana kadar elinizden geleni yapin.bebeg giden damarlarda centik falan yoksa yatin güzelce muz kasar peyniri 2 yumurta peynir süt bide et yiyin mutlaka bu hafta en az 4 5 kere.inanin cok farkediyor.
Arkadasim kasimda 36.bitmesine 1 gun kala dogum yapti ciger gelistirici de olmadi 2800 dogdu kuvozdede kalmadi hemde erkek bebek.Erkek bebekler kuvozde daha cok kaliyomus ebeler dedi bana surekli ben yatarken hastanede.Hic o laflara bakmiyorum ben.Allah gününü saatini belirlemistir.siz ne kadar rahat olursaniz o kadar iyi.
Dunyanin Adalatini icerken sancim durmadi hastanede 80 90 di.evime gectim adalati biraktigim halde 40 cikti en fazla.evine git guzelce uzan al yanina badem ceviz ne varsa bide buyuk sise suyunu yat.bu aksamdan itibarende etli seyler getirsin eşin:)

suan keyfim kacti kizlar. oncelikle soyle esimin adi fatih benim adim sultan daha sevgiliyken diyorduk evlenip oglusumuz olursa adini fatih sultan mehmet koyariz diye ki mehmet de rahmetli babamin adi. evlendigimizde hep diledim allahim erkek evladim olsun adini tasisin diye.hamile oldugumu bildigimden beri cinsiyetini bilmeden fatih sultan mehmet diye sevdim onu. salak kocam bu kadar ay gecmis simdi gecip evin ilk erkek cocuguyum ilk torun diger kuzenlerim babalarin ismini koydu dusundumki bende hem dedemin hem babamin adini koysak babam daha cok sevinir. muhammed halit olsun demezmi. ay salak aptal diyesim geldide icime attim ben ordugum sapkalara bile kenarina fsm islemesi yapmisim onu ismiyle sevip dilemisim simdi gecmis karsima isim degistiriyo. o zaman mehmet halit olsun dedim olmaz babanin ismini erkek kardeslerin koysun diyo. hamsi kafa ya

mnt neslim33 Haftada 200 gr normalmis.azcik daha yüklenirseniz alir Allahin izniyle.zaten illa tombik olacak onemli degil ben 2 kilo dogmusum kuvozdede kalmamisim.
ben hafif yedigim haftalar 300 civari almisti proteinden zengin yedigim haftalar 500 gr a cikiyordu kac kere denedim.

Reactions: mnt
O dediklerini yiyip içiyorum ama maalesef kilo alımı az sağlıklı ya çokta takmıyorum ben önemli olan sağlığı dediğin gibi kısmetiyle geliyor onlar bakar büyütürüm diyorum

Canım içten içe bunun endişesini taşıyorsun belki de ondan benzettin ayrıca fiziksel olarak benzese bile aynı problemler olcak diye bişey yok çok az zaman kaldı hepimiz korkuyoruz sağlıklı mı diye ama güzel düşünelim güzel olsun

Ben hamile kaldığımdan beni herşeyi yiyorum dikkatli besleniyorum almıyorsa ne yapım doktor genetik dedi sağlıklı olsunda çokta takmıyorum kafama

Ahhh cnm uzulme bna suan 2600bebis herkul gelio,disarda sutudur mamasidr dha ii beslersin hem ultrasyon yaniltici olabilio..sdece kucuk kucuk yeleklri olsunki minik bebegi alip kaldrmada rahat olur.

Reactions: mnt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…