2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canım kızıma aldğm kırmızılı turunculu bir tulum solmuştu o da renk vermişti baya allahtan renk koruyucu kağıt kullanmıştım da diğerlerine renk bulaşmadı

canım kızıma aldğm kırmızılı turunculu bir tulum solmuştu o da renk vermişti baya allahtan renk koruyucu kağıt kullanmıştım da diğerlerine renk bulaşmadı
bende açık renklerle koyu renkleri ayırıp yıkadım. hatta iki tane kırmızı badi vardı onları tek yıkadm. ablan daha önce renkleri karışmştı ondan korkup önlem aldım ben :)

kızlar ben 3 gündür hurma yemeye başladım erken değil de mi bir günde 6 tane falan yiyorum kuru hurma. 1 kg aldık günde azar azar yiyeceğim. son hafta cogaltirim.

Bende bu hafta başlicam yemeğe ama altı tane çok değilmi birde hurma tek sayıda yenir diye biliyorum
Hurmayı ya bir tane ya üç ya da beş tane yiyin.”
Resûl-ü Ekrem Aleyhissalât-ü Vesselâm buyurdular ki:

“Hurmayı ya bir tane ya üç ya da beş tane
yiyin.”(Camiüssağir)

Amerikalı bilim adamları diyor ki : Hurmayı tek sayılar(1-3-5) üzerinden yerseniz şekeri karbonhidrata çeviriyor ve vücuda enerji veriyor. Eğer çift olarak yerseniz(2-4-6) şeker potasyuma dönüşüyor ve böbrekleri olumsuz etkiliyor.

“O asla kendi nefsinden konuşmaz. O sadece
vahiy ile konuşur.”
Necm Suresi, 3/4

Bende bu bilgiyi okumuştum

iyi ki sormuşum kizlar bir de size sorduktan sonra siz cevap yazana kadar arastirdim 38. haftadan sonra baslanmaliymis. ve ben fazla yiyorum farkettim. bir hafta ara vericem mecbur ve 38 haftaya girince tekrar baslicam 5 tane tuketicem. siz de yeyin kızlar kemik erimesine demir eksikliğine birebir etkili faydalı ve son haftalarda kan çok lazım olacak

Zaten 39 doğum yapacam o yüzden bu hafta başlicam yemeğe zararı olurmu ki

ben de tek sayıda yemeye özen gösteriyorum ama dalarmisim hurma medine hurmasi olunca sanirim güzel farkinda olmadan fazla yiyorum sonra farkedince is isten geçiyor

uc gündür hurma tuketiyorum uc gundur vajinam da agri var size soruyorum hepinizde agri var hurmadan mi kaynaklaniyor dicem ama siz yemiyosunuz neyse ya bu isler cok karisik ben hurmaya bir hafta ara vereyim yoksa icim rahat etmicek

37 haftadayım hafta içi başlicam yemeğe otuz dokuz zaten doğum
o zaman basla canim az az son hafta çok yersin. son hafta otur kalk egzersizi yap canım kolay olur ben de yapicam tabi bizim bebis beklerse o kadar

neslim33 bir 39 haftalık doğum olacak merak ettim 40 haftayı beklememen için sebebini canım ?

Sezeryan olacak o yüzden 39 olacak doğum normal doğum tarihinden bir kaç gün önce tabii cadı gelmezse erken
e o zaman niye hurma yicen gülüm doğumdan sonra ye sütün olsun. şimdi yersen normal doğum yaparsan ne olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…