2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
isim konusunda son anda direten erkeklere sunu soyleyin

benim çektiğim 9 aylık acıyı dindirebilirsen ismi de değiştir. ben tek başıma bu ismi sahiplenmedim birlikte seçtik sevdik. şimdi tek başına karar alamazsın bu bize saygısızlık diyerek konuş canim 4753

bugün kimse kontrole gitmedi mi ben yarin gidecem ???

aksama dicem bu konusmayi hayir sanki ismi ilkbenortaya attim aklabak. ya tamam kirmakta istemiyorum ama dusunsenize esimin adi fatih benim adim sultan oglumuz fatih sultan mehmet . boyle denk gelmeler yoktur

aksama dicem bu konusmayi hayir sanki ismi ilkbenortaya attim aklabak. ya tamam kirmakta istemiyorum ama dusunsenize esimin adi fatih benim adim sultan oglumuz fatih sultan mehmet . boyle denk gelmeler yoktur
Kiyamam yaaaa:)kizman bile hoşuma gitti.ikinizde karadenizli misiniz:)
nisanyagmurumm in dedigini diyebilirsin.ama inatciysa o lafin altinda da kalmaz.gercektende guzel denk gelmis isimleriniz.millet ilk bas harflerinden isim turetiyo cocuklarina sizin hem anlamli hemde anısı olucak bisi:) ne diyelim nasip

Kizlar bicak sizisi basinc bunlar bebegin durusundan bu zmanlar normal olabilir.ancak doktor sizi muayene etmeden açilmanin isaretidir diyemez malesef.ultrasonda bile gorunmuyor net sadece alttan tuşe dedikleri parmakla muayeneyle anliyorlar.sizin onleminizi alin cok ayakta kalmayin muayeninze kadar.
:)beni alttan 5 kere oldu herhalde bakali.perine masaji yerine geccek artik elleye elleye:)

simarik83 bizi haberdar et canimcim.doktor ne dedi? senin suyun gelmisti biraz dimi?cok bekletmezler enfeksiyon acisindan.bende suyum gelir anlamam diye korkuyorum bu arada.Akintim bile azaldi gerci akinti sansam diye dusundum ama.
Ablamin bitanesinde azar azar gelmis akinti sanmisti son dk da sezrynla olmustu.sen sizintini nasil anladin musait olunca yazsr misniz?:)

yok ben mardinliyim esim rizeli benim deyimimle laz kafa :)

Merhaba kızlar benim de izin başladı bugün... evde bitürlü vakit geçiremiyorum sürekli buzdolabının kapısını aralıyorum :) demek ki ben evde olsam baya kilo alırmışım.

yok ben mardinliyim esim rizeli benim deyimimle laz kafa :)
Oooooo:) kültürleri birlestirmissniz siz isim konusunu da halledersiniz insaallah:)
Biz daha isim bulamadik.bide bizimki ha geldi gelecek:) biz napcaz bakalim:)

Merhaba kızlar benim de izin başladı bugün... evde bitürlü vakit geçiremiyorum sürekli buzdolabının kapısını aralıyorum :) demek ki ben evde olsam baya kilo alırmışım.
Nasilsin simdi? Kasilmalarin azaldi mi? Biraz guc toplarsin olsun iyi olmus.

Oooooo:) kültürleri birlestirmissniz siz isim konusunu da halledersiniz insaallah:)
Biz daha isim bulamadik.bide bizimki ha geldi gelecek:) biz napcaz bakalim:)

:) hayirli isimleri olur insallah bebislerin. aynen herkes garipsiyo ama iste lise askimdi kocam oldu bide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…