2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
O dediklerini yiyip içiyorum ama maalesef kilo alımı az sağlıklı ya çokta takmıyorum ben önemli olan sağlığı dediğin gibi kısmetiyle geliyor onlar bakar büyütürüm diyorum
O zman yapisi oyledir canim...sıkma canıni aynen.hem haftanda iyiydi yanlis hatirlamiyorsam.

4753 canim bende mehmet halit olsun dicektim sen demissin zaten.vallahi ne desek biz bos artik eşref vaktini bulup eşinin orta yolu bulmaya caliscaksin.erkek kardeslerinin belki erkek cocugu olmicak yada eşleri istemicek bunu kimse bilemez.ben kendimden sorumluyum evladimin babamin adini taşimasi beni cok mutlu edicek tipki senin mutlu olcagin gibi vb guzel cumlelerler insallah anlasirsiniz:)

Ahhh cnm uzulme bna suan 2600bebis herkul gelio,disarda sutudur mamasidr dha ii beslersin hem ultrasyon yaniltici olabilio..sdece kucuk kucuk yeleklri olsunki minik bebegi alip kaldrmada rahat olur.
Canım ya bugün zaten uyandığımdan beri keyfim yoktu birde böyle olunca moralim bozuldu bebişler sağlıklı olsunlar inşallah iyi bakamadım herhalde karnım da

Yeňimi gelmiş aklına yaa ahhh şu erkekler yaaa

Son hafyalarda çok kilo almaz dediler bende ufak doğdum ama ne bilim kendi çocuğum olunca garip bişi anne olmak zor

Yeňimi gelmiş aklına yaa ahhh şu erkekler yaaa

hamsi kafa cocuk dogdu dogacak anca gelmis hatta 3 gundur dusunuyirmus halit babamin adi muhammette hem dedemin hem kardesimin adi maneviyati daha buyuk isim olur diyo salak ya banane kuzenlerinin isminden. o zaman bende mehmet sait koyim direk babamin adi ki benim icin daha degerli ki daha yeni kaybeţmisim. aptal kardesine de jest yapacak oyle gicik oldumki simdimi denir simdimi dusunulur. kac aydir fatih sultan mehmet diye sevip konusuyoruz

Son hafyalarda çok kilo almaz dediler bende ufak doğdum ama ne bilim kendi çocuğum olunca garip bişi anne olmak zor
Burda takvimde yaziyo gunluk 15 gr mi ne aliyorlar ortalama.Olsun canim.bende iştah kapanmasi da oldu kilom düstü mesela.insallah gelismistir cigerleri burda da kac kere paylasmistim 34 de girmiyo 39 daki girmis kuvoze.cogu doktor 34 sonrasi bile ilac biraktiriyor kimisi 35 36 dan sonra gelcekse gelsin diyor.Yasayip görücez:)

hem hayal ettigi isimdi oglum olsun fsm koyacam diyordu simdi jest yapacakmis allahim ya ben hep dilerken de ismiyle diledim bebegimi salak varya karadenizin hamsisi resmen

Kızlar keyfim öyle kaçtı ki kontrolüm vardı nts iyi çıkmadı bebek hareketsizdi suyu azalmış kilo desen iki haftada 300gr almış 2600 falan erken doğabilir dedi yavrum çok minik
Canini sikma canim varsin kucuk dogsun saglikli olsunda.ama insallah bekler biraz daha.kilo alimi yavaslayinca doktorlar erken alma taraftari sanirim banada oyle demisti gecen hafta bakalim bugun ne diyecek

Reactions: mnt
su isim konusjnda akil vein kizlar aksama kadar dusun aciklayacagiz dedi karadeniz hamsisi bu kocam

Kızlar keyfim öyle kaçtı ki kontrolüm vardı nts iyi çıkmadı bebek hareketsizdi suyu azalmış kilo desen iki haftada 300gr almış 2600 falan erken doğabilir dedi yavrum çok minik
Canını sıkma tehlikeli haftayı atlattın bak kuvözde kalmayacak inşallah direk kucağına gelecek mis kokusuyla sen beslenmene dikkat et yeter benimde senin gibi bebeğim 2700 felan ama sağlıklı olsun kilosunu düşünmüyorum doğana kadar 3 olur diyorum mesela
su isim konusjnda akil vein kizlar aksama kadar dusun aciklayacagiz dedi karadeniz hamsisi bu kocam
baştan beri öyle dediğini bilmiyor mu eşin son anda neden karar değiştirdi böyle izin için ortak neyse oturup konusun ikinizin evladı sonuçta

hayir garip olan kendisi bu ismi ortaya atti alistirdi simdi myhammed halit hem babamin hem dedemkn ve kardesiminde ortak adi diyor. hayir yani ben hep karnımı oyle sevdim millet o kadar uzun isim ooymayin dedi tartismistim bile simdimi aklina geldi.

ahh canım valla isim konusunu artık takmıyorum bile kafama kızımın iki ismi var biri kaynanamın birini ben istedidim ama benim istedigimi burnumdan getirerekten koydu. şimdide aglumun adını babasının adı koyacakmış ali sonra durmuş muhammet ali yaw bide bana sor demi istiyormuyum istemiyormuyum. ben cocuklarıma senin ananın babanın adını koymak zorundamıyım sevmedigim insanların adıyla sevmek zorunda mııyım. abimin eşi dogum yaptı oglu oldu babamın adını koydu ama ne annem ne babam nede abim demedi koy diye gelinimiz saolsun biz onu oda bizi çok sever. hamile oldugunu ögrendigi zaman inşallah oglum olur kayınpederimin adını koyacam diye kendisi her zaman der babamdan görmedigim sevgiyi ilgiyi gösterdiniz diye. babamda bana diyo kızım koy boşver yarında onu başına kakarlar abin koydu sen ne karışıyon diye ki eminim yaparlarlar.yeminle babamın hatrına ses çıkartmıyorum ama yanına muhammedi koyması işime gelir hiç degilse mecburende olsa ali demicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…