2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar artik bebegimi kucagima almak istiyorum. Cok ozluyorum
Onu hic gormedigim halde. Ruyamda gordum dun
canim daha erken acele etme ben bile iki hafta daha bekler mi diyorum erken olmasını pek istemiyorum. ve ben 5 yıldır evlat kokusuna hasretim düşün artık tatlım sabırlı ol biraz. ben de gördüm rüyamda kokusu o kadar güzeldi ki anlatamam ...

Sezeryandan sonraki agrılarada iyi geliyormuş sanmıyorum günün dolmadan bişey yapacağını hurma yedikten sonra sezeryan doğum yapan çok insan gördüm
iyi bakalım canım yine de soyliyeyim dedim araştırırken kızın biri yazmış çok erken yemeye başladım bebek de erken geldi diye bende ondan tirstim o yuzden ara vermek istedim . Allah im hepimizinkini en güzel en hayirli zamanlarda kucagimiza almamızı nasip etsin inşaallah

1-3 taneden bişey olmaz arkadaşlar bence şifa olur bebeğede sizede çok faydalı...

Günde bir tane yerim fazlasını yemem ondan da bişey olmaz sanırım

Ben boyleysem
5 yillik
ozlem nasildir kim bilir. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Insallah

canım bnim bebekde acayip hareketli 3 gündür falan. hatta bazen senin dedigin gibi cırpınmaları oluyo neden oldugunu bende bilmiyorum bidahaki kontrolde dra danışacam

Ben doktora gittim bugün. Nst ye bağladılar. Yine çok hareketliydi. Kalp atışları hareketli olduğu için 130- 160 lar arasında seyretti durdu. Bakalım bişey yok gibi

Can'ım Allah yardımcınız olsun, duacıyız. Hiç merak etme sen bir ark.ımın çocuğu da böyle sarılıktan dolayı Işık tedavisi aldı bir süre ama şimdi 4 aylık maşallah tosun gibi oldu çok da güzel emiyor. Ama senin moralini yüksek tutman çoook önemli. Sen ne hissedersen bebiş de hisseder hem sütüne de zarar gelmesin...Allah gücünü kuvvetini versin inşallah...

uc gündür hurma tuketiyorum uc gundur vajinam da agri var size soruyorum hepinizde agri var hurmadan mi kaynaklaniyor dicem ama siz yemiyosunuz neyse ya bu isler cok karisik ben hurmaya bir hafta ara vereyim yoksa icim rahat etmicek
cnm ben şu an 34+4 teyim nerdeyse uzun zamandır sabahları 1 adet tüketiyordum. son bir haftadır falan 2-3-4 değişiyor canım nekadar istiyorsa.hergün kesin yiyorum hurma ve şimdiye kadar bir ağrı sızı vs olmadı.

uc gündür hurma tuketiyorum uc gundur vajinam da agri var size soruyorum hepinizde agri var hurmadan mi kaynaklaniyor dicem ama siz yemiyosunuz neyse ya bu isler cok karisik ben hurmaya bir hafta ara vereyim yoksa icim rahat etmicek
Canım ben de yiyorum 2 haftadır. Vajinamda ağrı yok. Ben sana göre baya erken başlamışım:)ben de Medine hurması yiyorum ve bayılıyorum:)

Günaydın güzel annişler ve minnakları

Topicteki doğum hareketliliği birazcık duruldu sanırım beklemeye geçtik yine
mozak babypooh kızlar ne alemdesiniz?

Ben de bugün 3 buçukta kontrole gidicem ne diyecek bakalım doktorum

Kızlar Günaydın... Bu sabah dr'a gittim. Kültür falan yaptı. Bebeğim çok şükür iyi bir problem yok. Ama canım çok sıkkın. Benim problemli bir erkek kardeşim var. Onu çok seviyorum. Ultrasonda bebeğimi gördüm. Burnu aynı kardeşime benziyor. Kocaman ve aşağıya doğru. Sinirlerim alt üst oldu. Bebek kardeşime benziyor. Belkide zekası da ona benzeyecek. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Yıllardır kardeşimle uğraşıyorum. Ona zaten çok üzülüyorum.Kızımda da böyle bişey yaşarsam buna dayanamam artık ...

Canım kendini boşu boşuna yıpratma. Fiziksel benZemesi aynı davranışları sergileyecek olması değildir. Hamur senin elinde olacak ve Allah'ın izniyle sen şekillendireceksin eşinle birlikte.

Günaydın herkese :) bizim de bugün kontrolümüz var . Artık sıklaşan doktor randevularımız başladı , bu beni heyecanlandırıyor:)

Şu an boşu boşuna üzüyorsun kendini. Son günler artık güzel şeyler düşün lütfen. Burnu benziyor diye kardeşin gibi olacak diye birşey yok. At kafandan bu düşünceyi lütfen

Yok artık can durduk yere üzme kendini fiziksel benzerlikle söylediğin durumun ne ilgisi olabilir sakin ol sen

Günaydın benimde randevum var bugün aynı saatte bakalım ne olacak ne diyecek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…