- 5 Ağustos 2016
- 472
- 591
- 18
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #34.721
Çalışmak son aylar çok yorucu oluyor ama evde de vakit geçmiyor bende daha beter şişermişim benim de evde ilk günümMerhaba kızlar benim de izin başladı bugün... evde bitürlü vakit geçiremiyorum sürekli buzdolabının kapısını aralıyorum :) demek ki ben evde olsam baya kilo alırmışım.
Cuma günü gibi değil 3 gündür canım hala kasılıyorum ama bir saat içinde maksimum 4 kere oluyor sonra bi saat hiç olmuyor düzensiz çok şükür ama yine tetikte bekliyorum cuma gecesi acilde korktum doktor bırakmayınca haliyle şimdi kasıldım mı hemen saate bakıyorum :) hayırlısıyla bi kaç hafta daha dayanırız inşallah senin kuzucukta iyi dayanıyor maşallah ona Allah ın izniyle sağlıkla kavuşalım inşallah hepimizNasilsin simdi? Kasilmalarin azaldi mi? Biraz guc toplarsin olsun iyi olmus.
Aynen canım ya böyle oyalancak bişeyler lazım yoksa sonum +10 kilo daha :) hayır annem de geldi hiçbişeyi elletmiyor sağolsun ama vakitte hiç geçmiyorÇalışmak son aylar çok yorucu oluyor ama evde de vakit geçmiyor bende daha beter şişermişim benim de evde ilk günüm
simarik83 bizi haberdar et canimcim.doktor ne dedi? senin suyun gelmisti biraz dimi?cok bekletmezler enfeksiyon acisindan.bende suyum gelir anlamam diye korkuyorum bu arada.Akintim bile azaldi gerci akinti sansam diye dusundum ama.
Ablamin bitanesinde azar azar gelmis akinti sanmisti son dk da sezrynla olmustu.sen sizintini nasil anladin musait olunca yazsr misniz?:)
Kafalar farklı biraz inşallah ortayolu bulursunuz birimde Mardin Giresunyok ben mardinliyim esim rizeli benim deyimimle laz kafa :)
maşallah bebişe yani doktor senin durumunu daha iyi biliyordur güvenmek lazımKontrolden geldim 1 haftada 400 gr almisiz 2600 olmuşuz.suyu hareketleri iyi dedi doktor.haftaya 38 olunca alalim diyor.bana cok erken gibi geldi.39 u bari goreydik ama sezaryan olunca doktorlar riske atmiyor sanirim
dikkat et baskı yapmasın diye gecelik felan artık takılırsin inşallah bekler Paşa'da sağlıkla kucağına alırsınÇıktım doktordan 37. haftayı bitirelim bi dedi. Çarşamba 37 bitiyor bu haftasonu alır heralde sonuna kadar beklemicez dedi. Evde alt tarafa bişey giyme sirkeli suyla yıka dedi. Pantolon giyme dedi antibiyotik verdi tekrar.
Benim su sızmadı aniden geldi sıcak sıcak avuç içi kadar. Sonrasında azar azar oldu ama çamaşırda nokta kadar ıslaklık oluyor. Çarşamba tekrar kontrole gitcez.
Canım ya inşallah sağlıklı olsun tüm bebişler bugün zor bir gündü benim için nts de ilk hiç hareket etmedi meğer açmışım yedikten sonra çekildim çoştu .doktor bu kez durum iyi dedi önce lastik gibi geriyorlar sonra bırakıyorlarCanını sıkma tehlikeli haftayı atlattın bak kuvözde kalmayacak inşallah direk kucağına gelecek mis kokusuyla sen beslenmene dikkat et yeter benimde senin gibi bebeğim 2700 felan ama sağlıklı olsun kilosunu düşünmüyorum doğana kadar 3 olur diyorum mesela
baştan beri öyle dediğini bilmiyor mu eşin son anda neden karar değiştirdi böyle izin için ortak neyse oturup konusun ikinizin evladı sonuçta
Amanninnn tamam canim bende kontrol edeyim kendimi.progestan kullandigim icin onun akintisi oluyordu arada.takip edeyim bende.37 bitcekmis az kalmis daha ne olsun:) sag salim gelsin insallah:)Çıktım doktordan 37. haftayı bitirelim bi dedi. Çarşamba 37 bitiyor bu haftasonu alır heralde sonuna kadar beklemicez dedi. Evde alt tarafa bişey giyme sirkeli suyla yıka dedi. Pantolon giyme dedi antibiyotik verdi tekrar.
Benim su sızmadı aniden geldi sıcak sıcak avuç içi kadar. Sonrasında azar azar oldu ama çamaşırda nokta kadar ıslaklık oluyor. Çarşamba tekrar kontrole gitcez.
İnşallah şu 37.haftayı da atlatsak biraz daha iyi hissedeceğim ama nasıl besleneyim daha bikmiyom kilosu içinhayırlısıyla sağlıklı olsunda önemli olan o inşallah toparlar kendini bebeğin biraz daha sabreder
Kafalar farklı biraz inşallah ortayolu bulursunuz birimde Mardin Giresun
maşallah bebişe yani doktor senin durumunu daha iyi biliyordur güvenmek lazım
dikkat et baskı yapmasın diye gecelik felan artık takılırsin inşallah bekler Paşa'da sağlıkla kucağına alırsın
Amanninnn tamam canim bende kontrol edeyim kendimi.progestan kullandigim icin onun akintisi oluyordu arada.takip edeyim bende.37 bitcekmis az kalmis daha ne olsun:) sag salim gelsin insallah:)
Ay yavrum neden yavaşlıyor acaba kilo alımı ama kiloyu tam hesaplamaları da mümkün değilCanini sikma canim varsin kucuk dogsun saglikli olsunda.ama insallah bekler biraz daha.kilo alimi yavaslayinca doktorlar erken alma taraftari sanirim banada oyle demisti gecen hafta bakalim bugun ne diyecek
Bol kaşar muz yoğurt süt et ye canım. Benimki 3425 gr olmuş. Ben çok fazla kaşar ve muz yiyorum. Bir de soda da yarıyormuş bebeğe günde 1-2 soda mutlaka içiyorum ben hamileliğin başlangıcından beri. Hem midenide rahatlatır.İnşallah şu 37.haftayı da atlatsak biraz daha iyi hissedeceğim ama nasıl besleneyim daha bikmiyom kilosu için
Sağlıklı olmaları kilodan çok önemli tabi ama insan sanıyor küçük doğarsa hemen kucağıma ya alamazsam kuveze koyarsalar vs. Ama inşallah sabrederler bizde iyi beslerizBurda takvimde yaziyo gunluk 15 gr mi ne aliyorlar ortalama.Olsun canim.bende iştah kapanmasi da oldu kilom düstü mesela.insallah gelismistir cigerleri burda da kac kere paylasmistim 34 de girmiyo 39 daki girmis kuvoze.cogu doktor 34 sonrasi bile ilac biraktiriyor kimisi 35 36 dan sonra gelcekse gelsin diyor.Yasayip görücez:)
Bende yiyom maden suyu içiyorum ama nedense olmuyor kilosu biraz az gibi genetik mi acaba bu hafta daha fazla özen gösterecem inşallah bakalım nasıl olacak iznede bir hafta erken ayrıldım belki evde olmak iyi gelirBol kaşar muz yoğurt süt et ye canım. Benimki 3425 gr olmuş. Ben çok fazla kaşar ve muz yiyorum. Bir de soda da yarıyormuş bebeğe günde 1-2 soda mutlaka içiyorum ben hamileliğin başlangıcından beri. Hem midenide rahatlatır.
Yeni geldim eve öldüm dirildim resmen bazı hemşireler ne kadar tuhaf yaaa nst girdim doktorum o ara acil ameliyata girmiş nst sonucunu baktı doktor ameliyatta bekleyin belki nst ister tekrar dedi bebek oynasın diye ağzıma şeker verdi falan nasıl korktum ters bişey var diye doktor gelene kadar nasıl bekledim bilemedim doktor geldi sorun yok dedi bebek gayet iyi dedi haftaya çarşamba perşembe kontrole gel dedi rahat bir haftamız daha var yanineslim33 naptin cnm ciktinmi kont. den
Hadi hayırlısı olsun canım haftaya çarşamba perşmbe gibi gel dedi banada ondan sonraki haftada doğum olur büyük ihtimal senin oğluşum erken gelecekÇıktım doktordan 37. haftayı bitirelim bi dedi. Çarşamba 37 bitiyor bu haftasonu alır heralde sonuna kadar beklemicez dedi. Evde alt tarafa bişey giyme sirkeli suyla yıka dedi. Pantolon giyme dedi antibiyotik verdi tekrar.
Anlık açlığından bile etkileniyorlar sen yemeni ihmal etmeCanım ya inşallah sağlıklı olsun tüm bebişler bugün zor bir gündü benim için nts de ilk hiç hareket etmedi meğer açmışım yedikten sonra çekildim çoştu .doktor bu kez durum iyi dedi önce lastik gibi geriyorlar sonra bırakıyorlar
İ
Bende yiyom maden suyu içiyorum ama nedense olmuyor kilosu biraz az gibi genetik mi acaba bu hafta daha fazla özen gösterecem inşallah bakalım nasıl olacak iznede bir hafta erken ayrıldım belki evde olmak iyi gelir
Hadi hayırlısı olsun canım haftaya çarşamba perşmbe gibi gel dedi banada ondan sonraki haftada doğum olur büyük ihtimal senin oğluşum erken gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?