2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Anlık açlığından bile etkileniyorlar sen yemeni ihmal etme simarik83 dediği gibi bolbol ye hurmada ye simarik83 sen nasıl hissediyorsun ikiniz de iyi olun inşallah sağsalim sonuna geldik yola
Benim acayip basınç var aşağıya iğne gibi batmalar devam ediyor. Kasılmalarımda var. İnşallah sorunsuz kucağımıza alırız bebişleri :)

Biri hormon biri kasilma engelliyici ama kalp kaslarinin kasilmasini azalttigi icin riskli.36 bitsin birak dedi bana.iyice asagimda artik bakalim ne kadar durucak:)

maşallah kızlar ya okudum tek tek kontrole gidenleri demek bir hafta sonra cogu bebis gelecek . Allah im ya bu kadar cabuk mu gecti zaman bir zamanlar test hayecaniyla merakla bekliyorduk hamile olmayi. simdi ise doğum geldi çattı.

Ama ben normal doğum istediğimden önümde 3 hafta var... olsun sağlıklı olsun da 9 ay bekledik o kadarcık daha bekleriz artık

Sürekli ye bişeyler ara öğün yap. Ceviz badem falanda ye ağzın boş durmasın :) bende evdeyim öyle yapıyorum meyve falan ye :)

Erken gelsin valla şu anda içerde kalması daha riskli :)
Bu hafta deneyecem sürekli beslenmeyi inşallah . bakalım bir hafda da neler olacak doğumlar yaklaştı

Bu hafta deneyecem sürekli beslenmeyi inşallah . bakalım bir hafda da neler olacak doğumlar yaklaştı
Balik yagina basladim canim 1 haftadır etkili sanirim kilo alimina.protein agirlikli sut kaşar muz ceviz badem findik yumurta et bunlari tukettim 400 gr almisiz.haftayada bu kadar alirsak 3 kilo dogariz heralde.

cikmadi sanci dimi. o hemşireler neyin kafasini yasiyo anlamis degilim

ya çoğunuz sezeryan olacak sanirim benim gibi normal isteyen yok mu aranizda kizlar ?

ben :) kan tahlillerinde aşı da cigligi basan ben kv guluyo bana eminmisin diye ama israrla normal istiyorum :) ilk ben gormek kucaklamak istiyorum o sanci aci nedir ki diyorum birkac saat cekecem sonrasi mutluluk diyorum

Balik yagina basladim canim 1 haftadır etkili sanirim kilo alimina.protein agirlikli sut kaşar muz ceviz badem findik yumurta et bunlari tukettim 400 gr almisiz.haftayada bu kadar alirsak 3 kilo dogariz heralde.
Bir hafta da mı dörtyüz canım benim ki 300 civarı iki haftada

ya etraftan duyanlar da normal istiyorum deyince bazıları sinir ediyor bazıları inşallah son anda bir sorun olmaz falan diyor. su ise bakın ya .insanların bakışı ne kadar değişmiş. ben de sanci çekmeye razıyım sağlık için ben hem bebegimin sağlığını hem kendi sağlığımı düşünüyorum . hem de hemencik zayiflarim

kızlar gobegim catlamasin diye çok krem araştırdım en son eskilerin yöntemi olsun doğal olsun dedim badem yağı kullandım şükür şimdilik rahatsız edici catlagim olmadı tek tük belli belirsiz var o a farkedilmiyor bile. sizde durumlar nasıl ?

bu arada gobegimin ortasinda hafif kahverengi cizgi de oluştu. sizde de olustu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…