2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

bendeki gobekteki cizgi birlesmeye basladi bile :) hele bazilari soruyorya dogum sezeryanmi normalmi diye ayy yok sezeryan yap sakin normal yapma diyenler cildirtiyo beni

ya çoğunuz sezeryan olacak sanirim benim gibi normal isteyen yok mu aranizda kizlar ?
Benim ilki epidural normal ikinciyi de normal istiyorum ama oğlumun yada benim sağlığım tehlikeye girerse sezeryana dönerim büyük konuşmuyorum hakkımızda hayırlısı =))

Benim ilk dogumum normal di.kısmet olursa yine normal dogum istiyorum.yanliz degilsin :)

Benimde ilkkim normaldi bunu da normal dusunuyorum

bendeki gobekteki cizgi birlesmeye basladi bile :) hele bazilari soruyorya dogum sezeryanmi normalmi diye ayy yok sezeryan yap sakin normal yapma diyenler cildirtiyo beni

Benim ilki epidural normal ikinciyi de normal istiyorum ama oğlumun yada benim sağlığım tehlikeye girerse sezeryana dönerim büyük konuşmuyorum hakkımızda hayırlısı =))

sevindim canimsiniz birbirimize doğum sonra çok lazım olcaz sorular sorcaz.

Allah hayırla kurtarsın inşallah canım... Gelen akıntının suyun olduğunu nasıl anladı doktorun benimde sızıntı şeklinde oluyor ama kontrolde suyum iyi çıkıyor...

Allah hayırla kurtarsın inşallah canım... Gelen akıntının suyun olduğunu nasıl anladı doktorun benimde sızıntı şeklinde oluyor ama kontrolde suyum iyi çıkıyor...

iyi akşmlar kızlarr. bebegini kilo aldırmak isteyenler gece yatarken yesinler muzu. sütüde aynı şekilde yatarkenken ve her tuvalete kalktıgınızda için. gece yenen yiyecekler bebege gidermiş. kızımda bende bir haftada bu şekilde 2,300 ken 3 kilo aldırmıştım. bu hamileligimde gece yatarken bir muz ve bir bardak süt içiyorum. masallah gecen cuma 3.116 gramdı. dr iri bebek diyo bakalım bu cuma kontrol var kaç kilo almış olacak.
benim ilk dogum normaldı inaşşalah bundada bi sıkıntı olmazsa normal istiyorum ama bi yandanda korkmuyo degilim rabbim herkesi bi avazda kurtarsın

Hastaneden ped alıyorum turnusol kağıtlı evde ben bakıyorum. Benimde suyum çokmuş sıkıntı yok ama kese hasarlı olduğu için enfeksiyon riski çok yüksek. Bir de geçen hafta pazar benden bir anda çok geldi o yüzden 37 bitince beklemicez sanırım. Çarşamba belli olacak

Ay canim dogum tarihlerimiz ayni benimde 16 nisan görünce yazayim dedim :) ben tam bi hafta önce 34+1 ikene bebegim 2210 gramdi bana zayif geldi baya üzüldüm süt icmeye ve muz yemeye özen gösteriyorum halbuki bebegim iri bi bebekdi 30+1 ikene 1780 gramdi doktor cok dedi birden niye öyle düsdü anlamadim gitti daha randevuda 2 hafta sonra bakalim insallah toparlanir doktor normal diyorda seninki kac gram canim?

İşte bende şimdi okuyunca tedirgin oldum sumu aceba diye kontrollerde normal diyince üstüne olmadım ama kese hasarlıysa enfeksiyon falan olursa diye korktum şimdi teşekkür ederim...

gecen cuma 34+5 de 3,116 gramdı baş cevresi inşallah yanılma vardır 38 haftayla uyumlu karında 37 hafta dedi. biraz iri bebek dedi kafası koca kafa oldugu için dogumdaa zorlamaz inşallah

İşte bende şimdi okuyunca tedirgin oldum sumu aceba diye kontrollerde normal diyince üstüne olmadım ama kese hasarlıysa enfeksiyon falan olursa diye korktum şimdi teşekkür ederim...
Doktoruna söyle sana da ped testi yapsınlar eve de versinler turnusollu ped.

gecen cuma 34+5 de 3,116 gramdı baş cevresi inşallah yanılma vardır 38 haftayla uyumlu karında 37 hafta dedi. biraz iri bebek dedi kafası koca kafa oldugu için dogumdaa zorlamaz inşallah

Masallah canim aynen benimkininde kafasi 2 hafta ilerde esime cekmis genetik bende onu düsündüm insallah dogumda skinti yaratmaz

Kizlar cok utanarak söyliyorum wcde idrara cikinca falan son damlasinda sanci basiyor karnimi bu normalmi? Yada skisincada wcye kalkiyorum ya ozamanda ayni sanci basiyor karnimi nedenini bilen varmi?

Ilki enfeksiyondan olabilir canim yakinda tahlil yapilmadiysa tahlil iste dktorundan.ikinci dediginde zaten idrar torban dolu oluyor bide ayaga kalkip bebek bastirinca kasılman nornal diye düsnüyorum.

Kizlar cok utanarak söyliyorum wcde idrara cikinca falan son damlasinda sanci basiyor karnimi bu normalmi? Yada skisincada wcye kalkiyorum ya ozamanda ayni sanci basiyor karnimi nedenini bilen varmi?
Ben sabah sıkışmış halde kalkarsam kasıklarımda ağrı oluyor oda normal bebek baskı yapıyor idrar yanmasıda enfeksiyondan olabilir

Ilki enfeksiyondan olabilir canim yakinda tahlil yapilmadiysa tahlil iste dktorundan.ikinci dediginde zaten idrar torban dolu oluyor bide ayaga kalkip bebek bastirinca kasılman nornal diye düsnüyorum.
Ben sabah sıkışmış halde kalkarsam kasıklarımda ağrı oluyor oda normal bebek baskı yapıyor idrar yanmasıda enfeksiyondan olabilir

Yanma falan degil canim resmen sanci gibi oliyor gecen hafta doktordaydim rütin kontroll idrar vermisdim olsaydi cikardi diye düsüniyorum yada idrarda baska biseyemi bakiyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…