2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar merhaba günaydınlar herkese.. ben bu sabah erkenciyim aslında pek uyuduğumda söylenemez.. kızlar benim özel bölgemde dehşet bir ağrı oluyor yani özel bölgemin kemiklerine varana kadar oluşan bir ağrı..dün devlet hastanesinde kontrolüm vardı. Bebek 3000 gr olmuş ama 2 hafta ancak 300 gr almış bu az değil mi moralim bozuldu.. çok şükür geri kalan bütün değerlerimiz normal..tiroitlerim normal ama serbest T4 0.66 düşmüş.. doktor çok takma tiroit değerlerin normal bizim için bu yeterli diyor..bugün de kendi doktorumda kontrolüm var bakalım o ne diyecek..birde benim bebek hareketleri de azaldı sanki.. sizde durumlar nasıl? Bu haftalarda böyle mi oluyor.. dün ilk çektirdiğim nst de bebek uyudu doktor onu beğenmedi 3 saat sonra başka nst çektirdim tamam şimdi daha iyi dedi..son günler hep böyle diken üstünde mi geçecek.?

Can'ım o ağrı bende çok vardı ama izne ayrıldıktan iki üç hafta sonra geçti. Her ölçüm doğru almayabilir hemen kafana takma benimki de geçen öyle aldı kilo herşey normalse stres yapma son Zaman'lar çok normal böyle diken üstü olman hele ilk bebekse

canim kg su çok güzel su an sen niye taktin ki az kg aldı diye daha 3 haftan var zaten bebeklerin ortalama doğdukları bir kg ya erişmiş bebeğin 3 kg olmuş mutlu ol bence.

vajina ağrısı şöyle bir geçmiş sayfaları karistir görürsün ki hepimizde o agri başladı ben de bugün kontrole gidicem sorucam.

sen çatı muayenesi oldun mu bunu söylemedin mi doktora vajinam da sizi var diye? Beli yavaş yavaş acilmalara başladık ben de bilmiyorum gidince öğrenip kafamı rahatlatacam sizinle de paylasirim hepiniz bu agrinin asıl nedenini öğrenmiş olursunuz

Son düzenleme:
Kızlar zaman daraldı agri da sizi da olması normal zaten bebek hareketi de azalması karnım sertleşmesi normal vücut yavaş yavaş doğuma hazirliyor ve mesaj gönderiyor bize hazırlıklarınizı yapın şurada en fazla 3 haftaniz kaldı diyor

Ben gittim... bebişin durumu iyiymiş ama pozisyonu eskiden kanala doğru idi şimdi mideme doğru gelmiş başı .. normal Doğum için istenen pozisyon değil.. bakalım değiştirecek mi pozisyonu yeniden
son hafralarda nasıl kafası yukarı çıkmış ki aşağı inmesi gerekirken canım ? özel e mi gittin devlete mi ?

Mustela kullanıyorum şu an bişi yok ama karnım çok gerildi heran olacakmış gibi gelipr

özele gittim çok hareketli bebeğimiz yer değiştirmiş iki hafta önceye göre
canim özel hastaneler hakkında pek iyi duyumlar almiyorum normal doğum yapmamak için bahane uyduran hastaneler var. bana özelde çalışan doktor normal doğum dusunuyorsan özel e gitme dedi orda dogumhane olmadığı için bana dürüst davrandı. ozel ler yanaşıyor gibi görünse de son dakika sezeryan almak zorundayız diyebiliyorlar

Kizlar yogun kasik agrilari ve ara sira adet gibi bel agrisi hissetmeye basladim doktoru gecen gun aradim normaldir falan dedi ama bazen siddetli oluyor ne yuruyebilirim ne yatakta donebilirim...

Günaydın annelerr herkeste ayrı bir heyecan aceleci bebisler biz bu ara migde yanmasiyla boğuşuyoruzz ben kilo verdjm yemek yemek eziyet gibi rennie ile zor duruyorum ne yaptıysam fayda etmedi kontrol 37. Haftada bekliyoruz bakalım

Mide yanması bende de var ilaç fayda etmiyor bazen burda bir arkadaş demişti naneli sakız çiğnediğim zaman rahatlıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…