2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın herkese ağrılar hepimizde var rahim içi bile ağrıyor kemiklerim ağrılı biri oldum doktor bunların hepsi Doğuma hazırlık dedi öncesi ağrın ne kasar olursa doğumun rahat olur demişti.
D dygysn daha vaktin bolbol yürü canım inşallah döner

herkese günaydın bebeği hala aşağıya dönmemiş olan var mı?? bizim kız biraz inat çıktı :)
Var cnm ben zaten doktorumla konustum sezeryan olacam allah kismet ederse... doguma 4 hafta kaldi... rahim alti kasiklarim ve karnim da agri var ara sira belime vuruyor sende de oluyor mu?

Günaydın kızlar ve minikoları

Ay bugün bizde temizlik var sabah kadın geldi başladı temizliğe halıları yolladım yıkamaya birazdanda zebra ve storlar gidecek perdeleri haftasonu eşime yıkatmıştım sıkışınca bir anda herşey yapılıyor valla yalnız hala çikolata siparişi vermedim unuttum ya

Dün de biz aynen böyleydik. Halılar verildi camlar silindi perdeler yıkandı. Çocuk odası yerleşti. Baya bi iş halloldu çok şükür:) zaten dolapların içini otura kalka temizlemiştik.(mutfak dolap içleri büfeler vs)

Ayy darısı başıma ama hiç halim yok

Çok sevindim canım gözün aydın. Sütünün gelmesi de Harika. Allah daim etsin bol sütünle kal . Bebeğini sağlıkla büyüt inşallah

Çok sevindim canım gözün aydın. Sütünün gelmesi de Harika. Allah daim etsin bol sütünle kal . Bebeğini sağlıkla büyüt inşallah
Sagol canim Allah razı olsun. Sizin de az kaldı Rabbim sağlıkla kavustursun insallah. Çık güzel bi duyguymus tarif edilmez . Rabbim herkese taddirsin

Valla mis gibi oluyor ev ne güzel :))

Ayy darısı başıma ama hiç halim yok

Sıkışınca bir anda oluveriyor. Benim oğlan gelmekte acele etmese yavaş yavaş olcaktı bu işler :)) ben yapmıyorum zaten sen de yapma tut bi kadın yapsın.

Çok şükür gözün aydın canım. Hasret gider miniğinle :)

dün halı verme günümüzdü heralde bizimkilerde gitti akşam haftasonuna kadar gelecek. yatak odamı falan ayarladım çeyizlik pikeler danteller çıktı meydana bu aksamda beşiğimiz geliyor çantalarımız da hazır haftasonuda perdeler yıkanır artık. bu hafta çikolatalarıda alıcam bide kral tacı kolonya siparişi vermek istiyorum 50 tane falan yavaştan biter hepsi artık

Valla evden temizlik kokusu geldikçe içim rahatlıyor :) ben de çikolata siparişi vermeliyim ama henüz erken galiba benm için

Biride bizim eve gelse :))gözümde büyüyor temizlik.haciserifi tavsiye ederim canim 2 gune geliyor tadi da guzel
Gozunaydin canim.allahim dahada artirsin sütunu.darisi bize olsun

İnşallah şu 37.haftayı da atlatsak biraz daha iyi hissedeceğim ama nasıl besleneyim daha bikmiyom kilosu için
akşamları süt iç yatmadan kahvaltıda kaşar yemeye çalış. bide muz iyi diyorlar. .elimizden geleni yaptık sağlıklı olsunda kilolu olmasın ben öyle diyorum. Bizim bi tanıdırğımız 9 ay kusmaktan bişey yiyemedi sadece süt içebildim diyor ama 4 kilo doğdu bebeği.

Valla evden temizlik kokusu geldikçe içim rahatlıyor :) ben de çikolata siparişi vermeliyim ama henüz erken galiba benm için
bende daha önce verecektim bekleyeyim dedim hep. haftaya izne ayrılıcam artık uğraşamam eksiklerle.rahat rahat bekleyeyim bebeğimi .temizlik doğurana kadar olacak yine

Günaydın bende hafta içi verecem halıları inşAllah eşim toplarsa sinir ediyor beni üç gündür hala toplayacak sonrada temizlik yapılır storlar yıkanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…