2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Merhaba ben de epidural normal istiyorum. Tavsiye edermisiniz?
4cm açılmaya kdr sancı çekiyosunuz 4cm ulaşınca katedral takılıyo hiç bir sancı hissetmiyosun ama yürüyosun dolaşıyosun ben cok memnun kaldım cok güzel bi doğum geçirdim bunda acı eşigimi zorlayıp ilk etapta taktırmıcam epidural ama sancı cok zorlarsa yine taktırıcam. Yan etkiside doğumdan sonra cok başagrısı yapıyo. Acıeşiğini ölç bence dayanabiliyosan sancıya yaptırma derim herşeyin normali daha güzel ama baktın dayanamıyosun yaptır buda bi teknoloji

Kızlar günaydın hacışeriften isimli bebek çikolatasıı sipariş verdim dün gece bu sabah kargoya vermişler güzel gibi bakalım nasıl

Biride bizim eve gelse :))gözümde büyüyor temizlik.haciserifi tavsiye ederim canim 2 gune geliyor tadi da guzel

Gozunaydin canim.allahim dahada artirsin sütunu.darisi bize olsun

Ben bebekcikolatası netten alıcam pelitin çikolatalarını kullanıyorlar.

Günaydın bende hafta içi verecem halıları inşAllah eşim toplarsa sinir ediyor beni üç gündür hala toplayacak sonrada temizlik yapılır storlar yıkanır

Sen de başla yavaş yavaş ama yorma kendini :)

Brn dün gece verdim bugün kargoda hemde isimli kaliteli çikolatalarıda hacışeriften ba bak istersen

Dün gece de dogurmadimaksama dogru geliyo sancilar diyorum gece gelir bu sonra bi bakmisim uyumusum rahat rahat sbah olmus.bugun 36.son gunu cok süküreger bisi olmazsa persembe gitcem bakalik kontrole

Kızlar hastane süsleri olarak ne aldınız? Ben bir kapı süsü aldım, yine kapıyı tamamlasın diye gümüş tül alıp gümüş folyo balon alıp ismini yazıyım dedim. Sizin fikirleriniz neler

Brn dün gece verdim bugün kargoda hemde isimli kaliteli çikolatalarıda hacışeriften ba bak istersen
Ben sipariş vermeden önce güvenemedim ankaradaki satış merkezini bulup tadına baktım hacı şerifin. Tadı gayet güzel en gec 2 gün içinde de elinizde olur dedi. Direk ordan sipariş vermeyi düşünüyorum. İsimli falan yapıyolar, hatta örn. ali dogdu elif abla oldu gibi yazılar da yazabiliyolarmış.

maşalah Allah yardımcın olsun bebeğim bak nasılsa dirayetli. Aferin ona

Kızlar hastane süsleri olarak ne aldınız? Ben bir kapı süsü aldım, yine kapıyı tamamlasın diye gümüş tül alıp gümüş folyo balon alıp ismini yazıyım dedim. Sizin fikirleriniz neler
bende kapıya tül aldım birde Eminönü'nden kapı süsü almıştım onu üzerine takacağım. Yaa şu çikolatayı bende sipariş vermedim

Kilim ve tohum nerelerdesin canım merak ettim seni.. Herşey yolundadır umarım
Şimdilik her şey yolunda canım çok şükür 28 haftalıkken yaşadığımız erken Doğum korkutmalarından sonra hayatı biraz daha yavaş yaşadım. Acizliğim arttı sinirim de bozuldu epey açıkçası. İşler son ana sıkıştı kaldı. Çok şükür üç aşağı beş yukarı halloldu bazı şeyler. Eksik kalan da kalacak artık. Allahtan hayırlısını istiyoruz. Oğlumla biz bugün 36+6 olduk epey büyüdük. Yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorumuz? Sen tecrübeli annesin nasılsın nasıl gidiyor Doğum yakınlaştı iyice!!! Sağlıkla inşallah

Hay maşallah.genetik diyorlar boyu kilosu için.ama biz genlerimize karşı çıkıyoruz daha çok besleyip kilo alsın istiyoruz inşallah sağlıklı olsunlarda kucağımızda veririz besini

herkese günaydın bebeği hala aşağıya dönmemiş olan var mı?? bizim kız biraz inat çıktı :)
Ben varım canım benim kızda inatçı dönmüyor 37. Haftaya kadar dönebilir dedi doktorum ama hiç ümidim yok açıkcası dönmicek gibi tembel benim ki :) tekmeleri bile nazlı :)

Kolay gelsin canım çikolataları sipariş verdin mi 2 günde teslim ediliyor :)

canim o haftalarda ben de oluyordu.cubuk kraker yeyince geçiyor

su an hasanedeyim kontrolum vardi nst ye girdim sonuç öğleden sonraya kaldı. doktor çatı muayenesi yapar sanıyordum sanci gelip rahatsız edene kadar haftaya bakıp çatı muayenesi yapılmıyor dedi doguracak zaman yapacaklar sanirim baska yerlerde 38 haftalikken yapildigini soylediler dedim o sezeryanda oluyor dedi her doktor baska bir sey diyor ...

Sezaryende çatı muayenesine gerek yok ki niye öyle bişey demiş doktor

Hiçbir sıkıntım yokken pazar sabah akıntımda anormallik hissettim. Su gibiydi ama azdı. Günboyu birkaç kez tekrarlayınca akşam hastaneye geldik. Alttan muayene yapıldı sonrasında resmen suyum geldi ama hemşireler ısrarla o bebeğin suyu değil diyordu. Bu şekilde hastanede yatarak sabahı ettim ve sabah acilen sezeryan. . Suyum neredeyse bitmişti. Bebeğim şuan küvezde, inşallah sağ salim çıkabiliriz buradan. Akıntınızda değişiklik hissederseniz kesinlikle detaylı kontrol isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…