2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İnşaallah bir an önce kucağına gelir kuzun susuz kaldığı için mi kuvöze aldılar

teyzoslar muaneden geldik oglus 2.300 gram olmus masallalh . cmt nst de hafif sanci oldugu icin bidevajinada ki bicak agrisidiye tarif ettigim sey oldugundan alttan muayene etti rahim boyunda kisalma var erken dogabilir sancilarini kasilmalarini takip et dedi 2 hafta daha dursun icerde :) dedi. vajina kesigi gibi hissetmemde kisalma oldugundanmis

Her ihtimale karşı geceden ciğer geliştirici yaptılar. Şuan biraz solunum sıkıntımız var o yüzden küvezde.
Sütüne odaklan canim.iyiki farkedebilmissiniz şükür.Toparlanir cikar insallah.ciger gelistirici banada vurdular en erken 24 saat normali 48 saat sonra etki edermis ignenin.Ama aşılmayacak bisi degil.Güle güle büyütün saglikla sihhtle

Gecmis olsun canim:) iyiki muayne etmis.benimde senin haftanda kisalmaya baslamisti.progestanla uzadi.bol bol dinlen yat Allahin izniyle durur insallah...Ama yatmak cok onemli oturma bile o zmanda asagiya baski oluyor.

Çatı muayenisi sancılar başladı mı yapıyolar canım ben geçen hafta 34+4 te oldum sancım çıktı diye net bi hafta söylemek zor o yüzden ...

çoktandır girmediğin için yolunda gitmeyen bişeyler var diye düşünüp sormaya da cesaret edememiştim.iyi olmana çok sevindim canım.

Birde artık bebeğin kıyafetlerini dolaba yerleştirsem mi hurçtan çıkarıp.kızımın dolabının bir kısmını boşaltıcam oraya yerleştiricem.raf şeklinde olan bölümü kullanıcam.siz nasıl yerleştirdiniz.kutu dolap düzenleyici gibi şeyler kullandınız mı

Gecmis olsun canim:) iyiki muayne etmis.benimde senin haftanda kisalmaya baslamisti.progestanla uzadi.bol bol dinlen yat Allahin izniyle durur insallah...Ama yatmak cok onemli oturma bile o zmanda asagiya baski oluyor.

sagpl cnm tesekkur ederim bakalim insallah bekler sabirsiz bebisler

bu arada ymuayeneyi beklerken yanimda yeni dogum yapmis biri vardi oda normalde nisanda dgm yapacaklardan ama on gun once dogurmus bu nisanda dogacak olacak bebislerin sıkıntı ne acep

doktor yokmuydu o nededi kontrol etmedi mi seni Allah yardımcın olsun. Bebeğin nasıl durumu. Süt sağ bolbol

Var cnm ben zaten doktorumla konustum sezeryan olacam allah kismet ederse... doguma 4 hafta kaldi... rahim alti kasiklarim ve karnim da agri var ara sira belime vuruyor sende de oluyor mu?
Kasık ağrısı geceleri oluyor çoğunlukla ama başka bir ağrı yok cnm şimdilik.. Ben normal doğum istiyorum o yüzden dönsün diye bekliyorum ama malesef..

Ben varım canım benim kızda inatçı dönmüyor 37. Haftaya kadar dönebilir dedi doktorum ama hiç ümidim yok açıkcası dönmicek gibi tembel benim ki :) tekmeleri bile nazlı :)
Bende nazlı diyorum.. Önce sağlık tabi ama dönse iyi olacak.. Baskı yaratıyorum kızımın üstünde

O zaman yatıp istirahat etmen lazım canım , mecbur olmadıkça ayağa kalkmaman lazım. Biliyorum çalışıyorsun çalışmak zorundasın ama belki eşin idare edebilir işleri. Bende de var o tarif ettiğin acıdan bıçak kesiği gibi bazen adım atamıyorum. Belki bende de kısalma var ama yattığım yok. Yemekti bulaşıktı uğraşıp duruyorum ev işi hiç bitmiyor. Doğarsa doğsun artık diyorum ne yapayım

İki üç gündür mide ağrısı çekiyorum , karnımın içi de bir tuhaf ağrıyor. Sanırım doğum yaklaştı , belirtiler bunlar. Gününü beklemeyecek gibi gözüküyor kızım. Annem de bana hamileyken doğumuna bir hafta kala mide ağrısı çekmiş hep

canim su hayat o kadar zor ki inanki bazen agliyorum bile hamile bayanlar gelip beni karni burnunda gormelerine ragmen bir nazlar bir istekler . hayir hic hamileligimi yasamadim ki diyorum soyle yaylanip uzanip acaba nasil icerde napiyo deyip tekmeleriyle oynasam canim bisi cekse istesem ne bilim aman iste dogdu sogacak diyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…