2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İnşallah hızlıca toparlar bebişin..

Canımm iyi olmanıza sevindim bende de durumlar aynı 37+4teyim beklemedeyim

Evet çok güzel yorumlar okudum piyasaya göre ucuzda değil demekki dandik değildir diye düşündüm isimli sipariş verdim bugun yarin elimde olur

canim bu istekleri gerceklestitmek senin elinde

Aynısını bnmde yapmam lazım hala hurç ve kutuda bebişin kıyafetleri.. Dizmedim dolaba eger hala doğurmamış olursam haftaya dizerim diyorum ki hiç sancım yok.

Ben de öyle hiç hamileliğimi yaşayamadım , hiç keyif çatamadım şöyle , tamam çalışmıyorum evdeyim eminim ki çalışmak kat kat zor hamileyken , ama hamileliğim çok zor geçti benim , doğurdum doğurcam evden doğru düzgün çıkamadım desem yeri. Ne dışarda bir kahvaltı ne bir yerde akşam yemeği , hep ev hep ev bunaldım. Herşeye hasret kaldım diyebilirim. Yine de her daim şükretmek lazım. Bebeklerimizi kucağımıza alınca inşallah herşey daha güzel olur.

boşverin kızlar biz ve bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda diğer şeyler gerçekten geçici. ilk hamileligimde o kadar zor geçti ki kanamalarla sürekli yatarak eşimin eline bakarak hep o yaptı yemek temizlik ne istesem yaptı ama ben mutlu değildim her gun pet değiştiriyordu ve o hamileliğim hüsranla sonuçlandı. şükür bu hamileliğim maşallah sağlıklı ilerledi ve ben her işimi yapmaya gayret ettim eşimden fazla bir beklentim olmadı çünkü o 1. de coraplarimi bile giydirecek kadar bebek gibi ilgilenmisti. sağlığım yerinde olsun da diğer şeyler gelip geçici. bu hamileligimde az da olsa yine yapıyor bir şeyler ama ben yaptırmak istemiyorum çünkü o kendini ispatladı artık gerek yok diye düşünüyorum.
bazen canım bir şeyler istiyor aldiriyorum . oyle yani once sağlık isteyin gerisi boş...

Tabii canım ben de canım ne istiyorsa aldırıyorum yiyorum. Canım hiç normal bişiler de çekmedi hep abidik gubidik şeyler Ben tükürük bezlerinden çok çektim 8. haftadan beri. Yani bunu anlatmam çok zor , hala geçmedi , doğuruncada geçmeyecek gibi geliyor bana , psikolojim çok bozuldu. 5. 6. aya kadar poşetlerle peçetelerle gezdim hep. İnsan içine çıkamadım. Konuşamıyordum bile. Sürekli ağzımdan sular tükürükler akıyordu. Şimdilerde sakızla idare edebiliyorum. Çok zor günlerdi hala da zor. Doktorum doğurunca geçicek merak etme diyor ama ben hiç geçeceğine inanmıyorum. Hayatımı çok etkiledi bu durum. Kızım sağlıkla doğsun , bu sıkıntılı günler geride kalsın inşallah tek dileğim bu.

gecmedimi daha canim

Kızlar şu söylediğiniz çikolataların resmini paylaşsanız bizede fikir olur
Paylasacaktim ama yuklemiyor hata verdi.uzerine selim enes dogdu omer cagan abi oldu yazdirdim seninde kizin var boyle birsey yapabilirsin.kutusu paketlemesi gayet guzel.

Oglumun dolabina ellemedim zaten cok doluydu ikinci bir dolap almayi dusundum yerim yoktu.karyola besigin alt cekmecelerine yerlestirdim bende.ama biraz daha buyuyunce buyuk bir dolap sart olacak sanırım[/QUOTE]

Aynısını bnmde yapmam lazım hala hurç ve kutuda bebişin kıyafetleri.. Dizmedim dolaba eger hala doğurmamış olursam haftaya dizerim diyorum ki hiç sancım yok.
İlkini geçmi doğurmuştun? Sen de benim gibi rahatsın:)ben 40 ı doldurup doğum yapmıştım bununda erken gelmeyecek gibi garantisi var sanki bekliyorum böyle.temizlik ne kadar geç olursa o kadar iyi diyorum.kıyafetleri tozlanmasın diye yerleştirmiyorum.ama bugün burda okuyunca gaza geldim.hemen halı yıkamayı aradım .yarın geliyorlar.haftaya çarşambada temizlikçiyi ayarladım.bide çikolatayı halledersem rahatlıycam.

[/QUOTE]
Canım yükleyebilirsen sonra yollarsın.aynen bende kızım için abla oldu yazdırayım.iyi olur.

karnimiza düşer minikler zaman gecsin ve dogsun kucagimiza alalim isteriz.

ve zaman gelir kucagimizda olur o boncuk gözleriyle bize bakar bir de gülümser ya içimize koymak isteriz ama o imkansızdır ışte .
sevmelere doyamayiz.

Karnimda daha guvendeydin yavrum deriz ve 10 kat daha üzerine titrer uykularimizi böler böler onu izleriz ...

Yaşamadım ama bunları yaşamayı istiyorum hayali bile güzel gerçeği nasıldır kim bilir...

Kızlar merak ediyorum hamileliğinizde en çok ne yediniz yada en tiksindiğiniz şey ne oldu merak ettim birden Yolun sonuna geliyoruz yavaş yavaş öyle bir sorayım dedim kafa dağıtmak adına. ( Tabii zor bulunan şeylerse ve özenilecek şeylerse yazmasak iyi olur ne olur ne olmaz ) :)
Ben mesela zeytin ve elma çok yedim. İlk zamanlar közlenmiş biber çok aşerdim :) Muzdan ve çikolatadan kakaolu şeylerden acaip tiksindim , hala yiyemiyorum. Yoğurt süt peynir bunlardan da tiksinmiştim ama yiyebiliyorum artık. Ekşili şeyler hiç yemedim hiç canım istemedi. Bebeğim kız olmasına rağmen. Bu aralar da kabak çekirdeğine sardım ki normalde hiç sevmezdim. Cildim de hiç bozulmadı çirkinlemedi leke olmadı , bunu da elmaya ve zeytine borçluyum galiba

slm kızlar bugün kendi doktorumda kontrolüm vardı.. yolda giderken sancılandım ben baya..neyse doktorum zaten yolda aradı beni seni bekliyorum dedi gittim daha içeri girer girmez ultrasona koydu suyuna plesantasına baktı bebeğin ölçümlerini yaptı..sonra vajinal ultrasonla rahim ağzını ölçtü 42 cm mi mm mi ne öyle bişey dedi rahim ağzı kapalı dedi.. ama bebek kafasıyla bası uyguluyor baya kuvvetli dedi..sonra nstye aldı nst de de minik minik ağrılar çıktı..ilaçların dozunu artırdı..gerekirse hastaneye yatırıcam dedi günlük nstye bağlayacakmış hergün gidicem yani..haftaya salı gününe randevu verdi eğer herşey yolunda giderse 24 marta gün verdi..ama erkende olma ihtimali var durumuna bakıcaz dedi..

Durumumuz aynı. Benim de 24 Mart sezeryan günüm ama 20 sine yada 22 sine aldırasım var , benim de çok fazla kasılmalarım var bu ara çok uzun sürüyor. Benim de rahim ağzını 42 mm diye ölçmüştü doktor , rahim ağzı kapalı ama yumuşama başlamış demişti.

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah. Küvezden sağsalim çıksın bir ömür sağlıkla analı babalı büyüsün ...

benim daha önceden 2 sezeryanım var.. doktor rahim ağzın çok iyi ama bebek bası yapıyor..bu kuvvetli bası iç dikişlerine zarar verir diye endişeleniyorum.. o yüzden gözetimim altında dur ki en ufak bi olumsuzlıkta -dikişlerin ayrılmasını kastetti sanırım - müdahale edeyim dedi..eşim benim artık sona yaklaştıkça çok fazla gerilmeye ve stres olmaya başladı..benim ilk gebeliğim ölü doğum ile sonuçlanmıştı tabi onun başka başka sebepleri vardı ama çok evham yapıyor kendisi o yüzden doktora ısrarla bebeği alın dedi ama doktorum 1 hafta daha içerde dursun ne kadar anne karnı o kadar fayda dedi.. şuan bebeğin durumu iyi herşey yolunda ama kafası bası yapıyor tek sorun bu dedi..öyle yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…