2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım korkutmak gibi olmasın ama Kuzenim mide ağrısıyla gitmişti , doktor mide ağrısı olduğunu nerden çıkardın bu kasılma demişti

Benim bebek te aşağıya çok baskı yapıyor. Tabii senin durumun daha farklı , benim ilk doğumum olacak Allah kısmet ederse. Benim doktorum da bekletmekten yana , almak istemiyor hemen. 38+3 te alıcak.

Canım korkutmak gibi olmasın ama Kuzenim mide ağrısıyla gitmişti , doktor mide ağrısı olduğunu nerden çıkardın bu kasılma demişti

Yok canım korkmuyorum biliyorum zaten annem de çekmiş son 1 hafta Okumuştum bir yerde doğum yaklaştıkça mide ağrısı olabilir diye. Kasılma gibi zaten değişik bişi. Hayırlısı bakalım. Yarın kontrolüm var doğurmazsam sorarım doktoruma

Ben ekşili şeyler yedim hamileliğimin başında. Ve yine hamileliğimin başında Sudan , ıslak mendil ve parfüm kokusundan nefret ettim. Midem bulandı onların kokusunu duyunca hep istifra etmiştim.

Turşu,nar,mandalina yedim aşırı derecede. Ekşi olanlarindan hem de. Ayva yedim limonlayip tuzlayip
İlk 5 ay tatlı şeyler yiyemedim. Son zamanlar canım aşırı tatlı şeyler istiyor ama şeker olduğu için pek nadir yiyorum. Tavuk hiç yiyemedigim şey oldu

Kızlar ben de kokulu taslarinizi gormek istiyorum mümkünse . Nereye yaptırdınız

Ben ekşili şeyler yedim hamileliğimin başında. Ve yine hamileliğimin başında Sudan , ıslak mendil ve parfüm kokusundan nefret ettim. Midem bulandı onların kokusunu duyunca hep istifra etmiştim.

Kokular ayrı canım onları hiç hatırlamak bile istemiyorum , insanlar bile leş gibi kokuyordu bana Aaa doğru bak sudan ben de nefret etmiştim hiç içemiyordum , banyo bile işkence gibiydi.

Et , tavuk , balık bunlardan hiç tiksinmedim. Olduğu zamanlar deli gibi yedim. Benim ki de bir değişik hamilelik :)

Cnm hayirli olsun insallah iyisinizdir.kuvoze tedbir amacli girmistr korkma hic.sdece sutune odaklan sezarynda hemn gelmiyo olabilirmis ki bnmde ole oldu ama suan elimde zeytinyagi sismisgoguslerimi yumusatiorum

ahh canım harfiyen dogru ama daha fazlasını tadacaksın emin ol. hele durup durup seni ben mi dogurdum diyeceksin

canım bende 5 6 aya kadar dogru dürüst bişey yiyemedim ama o aralarda canım acayip hamsi istemişti saolsun babam alıp yapmıştı o lezzeti hala unutamam. zaten öyle pek canım bişey aşermiyo. ama düşününce hiç çikolata yemedim dogru dürüst mandalina gibi ekşi şeyler yedim ama öyle aşerme tarzında degil. zaten tiksinme konusunda eşimden evimden sudan kokulu olan herşeyden tiksinmiştim ama şimdi iyiyim sadece parfüm şampuan vs gibi şeyleri hala sevmiyorum tiksiniyorum

Kasık ağrısı geceleri oluyor çoğunlukla ama başka bir ağrı yok cnm şimdilik.. Ben normal doğum istiyorum o yüzden dönsün diye bekliyorum ama malesef..
Bende gece gunduz yasarim çok agriyorum...eyilip kalkmak yatakta dönmek çok zor... bebisim saglikli olsun baska bisey istemem

Kızlar merhaba bugün benim akıntım baya arttı beyaz şeffaf renkte kokusuz ilk defa sabah midem bulandı ve kustum affınıza sığınarak söylüyorum.. bunlar doğum belirtileri olabilir mi acab doktora ctesi gidicem. Bebek çikolatası soran olmuş hacışeriften arkadaşım yaptırmış çok beğendim resim ekliyorum

Kizlar fiziki agri olarak ne hissediyorsunuz? ve cozumu nedir?? kasik agrisi ceken varmi asiri baski hisseden ve eyilip kalkamayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…