2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canim erkene cekebiliyorsan cek randevunu.

Bnmki 40ı doldurunca zorla gelmişti oyüzden rahatım galiba dün çikolata siparişi verdm isimli hacışeriften bugün kargodaydı yarın elimde olur heralde halılarda geldi yıkamadan hala yaymadm hastane cantam da yarım yamalak kaldı

Ayy korktum şimdi erken gitmeye çalışayım bari
Korkman icin demedim canim:) sen serklajliydin sanki dogru mu hatirladim? nisan bebekleri aceleci biraz sonradan tuh demektense erkn git suphen kalmasin.agri basinc bunlar normal seyler ama en azindan birsey varsa onlem alinmis oluyor.bak benim cok abartili hissetmedigim ama dogum sancilarim cikti onlem alindi ha geldi gelcek %30 demisti dktorum 36 yi bitirmeme.bugun cok şükür bitti.

Kizlar fiziki agri olarak ne hissediyorsunuz? ve cozumu nedir?? kasik agrisi ceken varmi asiri baski hisseden ve eyilip kalkamayan?
artik namazı ayakta kilamiyorum orurarark kiliyorum yani benim de cok ağrıyor canim agrimayan yok merak etme hepimiz ayni yolun yolcusuyuz ve artık sanciliyiz

Serklajlıyım evet cumartesi doktora gittim herşey normaldi rahim ağzı kapalı kasılma ağrıda yok bakalım doğru söylüyorsun erken gitmekte fayda var. bende inşallah 36ya gelebilirim

Kizlar sezeryan olacaklar yada olanlar belden asagimi uyusturcaksiniz yada tam mi? Bi ara bel agrisi kaliyor diye okudum dogrumu? Ve kilolar ayni normal dogumdaki gibi kolay gidiyormu göbek falan kaliyormu?

Kıyamam :) Allah yardımcın olsun. Senin yanında kv mi kalıyor ? Ne durumdasın
Suan bizim minik bam bam cok ilgi istiyor ve bakimi cok zor ama dunyanin en guzel duygusuailem uzakta kv yanimda saolsn yardimi oluo ama icgudusel bnm bebisim oluosn,lohusalikta var ama amaaaa su bebisin hatri olmasavalla anladim neden gelin kaynana anlasamiomus

Kizlar sezeryan olacaklar yada olanlar belden asagimi uyusturcaksiniz yada tam mi? Bi ara bel agrisi kaliyor diye okudum dogrumu? Ve kilolar ayni normal dogumdaki gibi kolay gidiyormu göbek falan kaliyormu?
Benim ilk genel şimdi nasıl olcak bilmiyorum panik atak var dayanabilirmiyim bende sorcaktım iyi oldu valla :)

Maşallah bu kadar zaman ayakta kılabildiysen ne mutlu sana...
hepimiz birlikte mutlu olalım canım. inşallah bebekten sonra da kilabilirim Allah in hepimize nasip etsin bu guzel eylemi ve sevabi hakkiyla yapabiliyoruzdur inşallah

Benim ilk genel şimdi nasıl olcak bilmiyorum panik atak var dayanabilirmiyim bende sorcaktım iyi oldu valla :)

Bakalim tecrübeli anneler ne dicek :) ya ben o ani yasamak istiyorum aslinda normal dogum yapicam diyordum yurtdisinda doktorlar cok umursamaz korkum cok bekletiriler kakasini falan yer diye yada herhangi bi duruma karsi sezeryan olim diyorum :) tabi minigin isine gelmedi herhalde beni bi sanci basdi dogurcam sandim

. Bende bayılmak istemiyorum da nasıl olcak bilemiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah...

çok az kaldi bebislerin gazından sütünden uykusundan bahsetmeye...
Allah im hepimizin kucaklarina sağlıklı bir şekilde aldirsin inşaallah heyecan artıyor annem ablam bile heyecanlı tabi aradan uzun zaman geçti biz evleneli hepsi o yüzden daha bir istekli sevmeye. 4 yasindaki yeğenimbile her şeyini bebegimle paylasacgini söylüyor. Benim eşim bebeğe oyuncak almış kendi oynuyor gülmekten ölüyorum çocuk bahane sen çocukluğunu ozlemissin diyorum gülüyor...

Ya sonucta önünde örtü var görmiyorsunki sohbet falanda ediyorlar seninle suan kesiyorum kestimmm demezler herhalde :) sen ilk dogumunda kilolari verebildinmi göbek kaldimi?
Verdim hepsini fazlasıyla göbek falanda kalmadı sıkı bi diyetle verilir o ben onu sıkıntı etmiyorum işte o an nasıl olur sen yurtdışındamısın orda istek üzerine sezaryen yapmıyolar diye biliyorum ama...

Ay bende oynuyorum yaa :)))

Geçmiş olsun canım gözün aydın ahhh yaaa ne var biraz dikkatli yapsalar işlerini bazıları

Ya bazilarin göbegi var aay hep bu sezeryandan falan diyorlar dogruluk payi yokmu yani. Evet yurtdisindayim normalde yapmiyorlar diye biliyordum bende ama benim doktor istegine göre yapiyormus yinede kalbim normalden yana aslinda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…