2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
eşim o kadar tatlı ki bebeği beklerken bazen korkuyorum acaba bu heyecanı sevinci heves mi diyorum yok diyor hele bir olsun nasıl sevecegimi gör diyor inşallah hep bu istekle devam eder sizin esleriniz ne durumda kızlar ?

eşim o kadar tatlı ki bebeği beklerken bazen korkuyorum acaba bu heyecanı sevinci heves mi diyorum yok diyor hele bir olsun nasıl sevecegimi gör diyor inşallah hep bu istekle devam eder sizin esleriniz ne durumda kızlar ?

Ay benim esim diyor bi oglum dogsun evden cikmicam sürekli bebekle oynicam nasil birakip ise gidicem falan diyor simdiden. bakalim degismez insallah hevesini alip al su cocugu diye vermez kucagima

rahim boyun kac cm olmus canim?

Ya bazilarin göbegi var aay hep bu sezeryandan falan diyorlar dogruluk payi yokmu yani. Evet yurtdisindayim normalde yapmiyorlar diye biliyordum bende ama benim doktor istegine göre yapiyormus yinede kalbim normalden yana aslinda hayirlisi
Yok canım alakası bence yapıdan olabilir hayırlısı olsun inşallah...

Ayyyy gerçekten mi ben anlatmzlar diye düşünüyordum
Yok cnm bilgilendiriyorlar ben şahsen kaldıramam birde 1 sanyelik çocugu gosterip hemen seni bayıltıyorlar ve iç organlarina deydiklerni hissediyorsun..bana anlatıldı... ignesi de çok zor hemen damarı bulmuyor bazen ve baya urasiyor yani bende dusunmustum ama vazgectim...full narkoz istiyorum..

Doktor sabah geldi ve hemen sezeryana

Doktor sabah geldi ve hemen sezeryan. Henuz gelmedi sutum. Ne yapmam lazim gelmesi icin?
Ilık duş alırsan iyi i geliyor göğüslerine masaj yap bol bol sağ canım

Yok canim ya 2 arkadasimda oldu doktorlar seninle sohbet ediyorlar havadan sudan falan konusiyorlar demislerdi bilemedimki simdi
ablam yakın zamanda oldu bay baya sohbet etmişler.
Bende kv geleceklerdenim annem olmadığı için mecburen hiçbir şey annenin yerini tutmuyor

Bana anlatilan farkli ignesi de cok zor mus... ben narkozu tercih ettim

Ya ignesi acitiyor diye duydum da ama öyle senin dedigin gibi bebegi gösterip bayiltma falan yok yengem oldu 2 sene önce doktorlar normal sohbet ediyorlar sonra bebegi gösteriyorlar sonrada dikiyorlar his ediyorsun dikildigini ama aci yokmus

Vallah bana oyle soylendi bebek alindiktan sonra hemen bayiltiyolarmis... neyse ben narkozu sectim nisan 15i gibi alcak doktorum gun sayiyorum

Ilk oglumu Epidural sezeryan yaptim.oyle sohbet filan olmadi kizlar.zaten sohbet edecek halimde yoktu.cunku vurulan igne beni uyusturmadi cok agrim oldu cok agladim ama acidan bebegimi gorunce degil.sonrada tamamen bayilttilar zaten dayanamayinca.1 haftada dayanilmaz baş ağrısı cektim bebegimle dahi ilgilenemedim.herkesin böyle olacak diye birsey yok anestezi uzmani onemli ve biraz da şans işi oldugunu düşünüyorum.simdi nasil yapicaksin derseniz hala kararsızım:///

Ben sormuştum.teşekkür ederim.bundan yaptırabilirim bende.seçeneklerim arasında.tabi pembesini.

Benim arkadaşım suyu geldiğinde banyosunu yapıp saçını fönleyip çıkmıştı.sen de artık kalan eşyaları bavula koyup halıları serer çıkarsın

Kizlar sezeryan olacaklar yada olanlar belden asagimi uyusturcaksiniz yada tam mi? Bi ara bel agrisi kaliyor diye okudum dogrumu? Ve kilolar ayni normal dogumdaki gibi kolay gidiyormu göbek falan kaliyormu?
Ben genel anastezi olucam.çünkü bende panikatak var.22 kilo almıştım ilk gebeliğimde ve sezeryandan sonra hemen veremedim.çünkü emzirirken aşırı yemek yiyordum.ama iki yıl içinde göbek falan kalmadı.

Benimde annem gelemeyecek doğumuma.kayınvalide 82 yaşında.büyük ihtimal eşim olacak hastanede yanımda.eve çıkınca yemek olayını düşünüyorum ben.kayınvalidem kalkmış kocan yapar ne dert ediyorsun diyor.senin oğlun yemek yapmayı biliyormuki dedim.yumurta yapar tost yapar kahvaltı hazırlar falan diyor:)yani 82 yaşında ama kendi evinde yemeğini kendi yapar.kızım yaşlıyım falan ama ben yaparım yemeğinizi falan demiyor.benim durumum hepten içler acısı:)belki teyzem gelecek 1 hafta 10 gün .gelmezsede yapacak bişey yok.bişekilde idare edicez.

Kizlar umarim herkes iyodir. Bebisle alisma surecimiz devam rdiyor surekli yazamiyorum :)bence notmal veya seseryan diye sartlamayin kendinizi. O an sizin ve bebeginizin saglik durumu neye elveriyorsa o olsun. Hatirlarsaniz benim suyum gelmisti ama enfeksyon da oldugu icin dojtorum beklemek istemedi hemen sezeryan oldum. Yoksa normal olmak isterdim acikcasi. Sancim da vardi 3 cm acijligim da ama bebegimi riske atmak istemedim.

Sezeryanim belden uyusturmali oldu adu her neyse :) 3 tane igne vurdular igne sinek isirigi gibiydi. Inanin damar yolu acarlarken canim daha cok yanmisti. Havadan sudan sohbet ettik ne yaptiklarini soylemediler. Belden asagisi uyusunca sadece beni sarstijlrini hissettim yani dokunmalarini, dikmelerini hissetmedim. Korkulcak bi sey degilmis. Oglumu da gordum ilk temasimiz da oldu. Bence tamamen uyumayin o ani yasamanizi isterim.

Sezeryan sonrasu su an hala uyusukluk var dikis yerimde ara sira agri yapiyor hemen ayaklandim cok sorun yasamadim sukur. Umarim hepiniz guzel dogumlar yasarainz. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…