- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #34.941
bebisin nasıl canım biraz ondan haberler verKizlar umarim herkes iyodir. Bebisle alisma surecimiz devam rdiyor surekli yazamiyorum :)bence notmal veya seseryan diye sartlamayin kendinizi. O an sizin ve bebeginizin saglik durumu neye elveriyorsa o olsun. Hatirlarsaniz benim suyum gelmisti ama enfeksyon da oldugu icin dojtorum beklemek istemedi hemen sezeryan oldum. Yoksa normal olmak isterdim acikcasi. Sancim da vardi 3 cm acijligim da ama bebegimi riske atmak istemedim.
Sezeryanim belden uyusturmali oldu adu her neyse :) 3 tane igne vurdular igne sinek isirigi gibiydi. Inanin damar yolu acarlarken canim daha cok yanmisti. Havadan sudan sohbet ettik ne yaptiklarini soylemediler. Belden asagisi uyusunca sadece beni sarstijlrini hissettim yani dokunmalarini, dikmelerini hissetmedim. Korkulcak bi sey degilmis. Oglumu da gordum ilk temasimiz da oldu. Bence tamamen uyumayin o ani yasamanizi isterim.
Sezeryan sonrasu su an hala uyusukluk var dikis yerimde ara sira agri yapiyor hemen ayaklandim cok sorun yasamadim sukur. Umarim hepiniz guzel dogumlar yasarainz. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
su saat olmuş hala uyumuyorum bir uzandım belim ağrıyor . az kaldi diyorum ama zaman geçmiyor...
Benim bebişin hareketleri azaldı bende gideceğim doktora inşallah hayırlısı ile kucağımıza alsak uyku uyuduğum yok ona bişi olur mu diye.Günaydın güzel annişler ve minikoları
Dün bütün ev pırıl pırıl oldu halı ve storları bekliyoruz onlarda ya bugün ya da yarın gelecek oğluşum mis gibi eve gelecekAma şu detaylı temizlik ne gıcık şey ya bşr de ben de birşey yapmayıp oturunca iyice sinirlerim bozuldu. Her yer her yerde oluyor normal düzen bozuluyor ya gıcık ediyor beni. Halim olsa dışarı çıkıp gezcektim akşama kadar görmiyim diye. Normalde ben işteyken kadın temizliği yapar çeker çıkardı görmezdim mecbur şimdi evde olunca zaman geçmedi
Bugün kontrolümüz var yine saat 3 te ve sanırım artık doğum günümüz belli olacak. Bu hafta bitmeden doğururum diye tahmin ediyoruz eşimle :) Biz hastaneye hazırlıklı gidicez yine de eşim ve annem de eşyalarını alıyorlar belki yatış verir falan diye. Bugün kontrolü olan var mı başka?
kv 82 yemek yapabiliyorsa helal olsun çok düşünme sen teyzem gelir belki başlarda yardımcı olursa toparlarsın senBenimde annem gelemeyecek doğumuma.kayınvalide 82 yaşında.büyük ihtimal eşim olacak hastanede yanımda.eve çıkınca yemek olayını düşünüyorum ben.kayınvalidem kalkmış kocan yapar ne dert ediyorsun diyor.senin oğlun yemek yapmayı biliyormuki dedim.yumurta yapar tost yapar kahvaltı hazırlar falan diyor:)yani 82 yaşında ama kendi evinde yemeğini kendi yapar.kızım yaşlıyım falan ama ben yaparım yemeğinizi falan demiyor.benim durumum hepten içler acısı:)belki teyzem gelecek 1 hafta 10 gün .gelmezsede yapacak bişey yok.bişekilde idare edicez.
. Ellerinize sağlık karışık insanın kafasında karışıyor. Havalarda soğuk çıkamıyor insan. Bakalım doktor hangi gün diyecek Paşa'yaGünaydın güzel annişler ve minikoları
Dün bütün ev pırıl pırıl oldu halı ve storları bekliyoruz onlarda ya bugün ya da yarın gelecek oğluşum mis gibi eve gelecekAma şu detaylı temizlik ne gıcık şey ya bşr de ben de birşey yapmayıp oturunca iyice sinirlerim bozuldu. Her yer her yerde oluyor normal düzen bozuluyor ya gıcık ediyor beni. Halim olsa dışarı çıkıp gezcektim akşama kadar görmiyim diye. Normalde ben işteyken kadın temizliği yapar çeker çıkardı görmezdim mecbur şimdi evde olunca zaman geçmedi
Bugün kontrolümüz var yine saat 3 te ve sanırım artık doğum günümüz belli olacak. Bu hafta bitmeden doğururum diye tahmin ediyoruz eşimle :) Biz hastaneye hazırlıklı gidicez yine de eşim ve annem de eşyalarını alıyorlar belki yatış verir falan diye. Bugün kontrolü olan var mı başka?
sende güzel haberlerle gel bazen hareketleri çok az oluyor bazen çok şiddetli. Ben bacakları hiç kapatamıyorum yastık koymadan asla uzanamıyorumBenim bebişin hareketleri azaldı bende gideceğim doktora inşallah hayırlısı ile kucağımıza alsak uyku uyuduğum yok ona bişi olur mu diye.
Benimde bacak aramda ağrı var kemiklerim özellikle hareket ederken ağrıyor.ya bebişim bu güne kadar çok iyiydi pazartesi kontrolde gerildim o gündenn beri hareketi az geliyor bana suyu az azalmış ama sırun olmaz demişti bu beni tatmin etmedisende güzel haberlerle gel bazen hareketleri çok az oluyor bazen çok şiddetli. Ben bacakları hiç kapatamıyorum yastık koymadan asla uzanamıyorum
Son haftalar hepimiz tetikteyiz ilkse tecrübesizlikte var tabiGünaydinnnn:) bu gece kasılıp kasılıp durdum 15 20 dk bir.sabah gidelim demistim ama simdi sanki yok gibi.Napicam ben böyle bilmem aralarida kisalmiyo ki tamam diyip gecsem.öglene kadar bi bakcam olmazsa bende bi gidicem doktora:)
İhmal etme bugün ne diyecek bakalım doktorun aynı gündeyiz sen bende önce kucağına alacaksın galiba sağlıkla gelsin bebiş.Benimde bacak aramda ağrı var kemiklerim özellikle hareket ederken ağrıyor.ya bebişim bu güne kadar çok iyiydi pazartesi kontrolde gerildim o gündenn beri hareketi az geliyor bana suyu az azalmış ama sırun olmaz demişti bu beni tatmin etmedi
Erken doğmasını dert etmem de yeterki yavrum sağlıkla doğsun hepimizin bebişleri tabiki de.bakalımm yavrum iyi durumda mıİhmal etme bugün ne diyecek bakalım doktorun aynı gündeyiz sen bende önce kucağına alacaksın galiba sağlıkla gelsin bebiş.
Günaydın güzel annişler ve minikoları
Benim bebişin hareketleri azaldı bende gideceğim doktora inşallah hayırlısı ile kucağımıza alsak uyku uyuduğum yok ona bişi olur mu diye.
Günaydın kızlar az ağrılı günlerimiz olsun.
kv 82 yemek yapabiliyorsa helal olsun çok düşünme sen teyzem gelir belki başlarda yardımcı olursa toparlarsın sen
. Ellerinize sağlık karışık insanın kafasında karışıyor. Havalarda soğuk çıkamıyor insan. Bakalım doktor hangi gün diyecek Paşa'ya
Günaydın o temizlik yapılırken ev sanki hiç toplanmaya ak gibi sıkıntı basıyor insana daralıyor resmen bende öyle oluyorum sen işleri halletmişsin ne güzel ben halıları bugün verecem daha evde haftaya temizlenecek iki haftadan fazla var bize cadım gelirse artık ben hastanede yön temizlerler evihaberder et bizi kontrolden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?