2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
bebisin nasıl canım biraz ondan haberler ver

su saat olmuş hala uyumuyorum bir uzandım belim ağrıyor . az kaldi diyorum ama zaman geçmiyor...

Merhaba hamis kardeslerim :)
Size normal dogum hikayemi anlatmak istiyorum korkunuzu gidermek icin. Oncelikle dogum psikoloji isi. Ben dogumdan hic korkmadim dokuz ayimi hep dua ile gecirdim ve kendime kolay olacagini inandirdim. Yaparim ya dedim. Herkes yapmis benmi yapamayacam.
Saat sabah sekizde benim sancilarim basladi nisanimla birlikte. Hafif kanli akintim gelmisti. Sancilar okdr hafifti ki adet sancisi kdr bile degildi ki benim adet sancilarim asiri olurdu siyah noktalar gorurdum acidan. Elim ayagim titrerdi. Neyse iste duzensiz hafif sancilarim oluyordu uzun araluklarla. Tamam dedim icimden bugun dogurcam
Gece 23:00e kdr cektim samcilari dayanilirdi. Nefes kontrol ile dayaniliyordu . Bol bol uyuyordum ama sanki tum enerjim cekilmis gibiydi. Bir yandanda doguma cok enerji ihtiyac olacak uyu uyuyabildigim kdr diyordum icimden. Bu sirada hep hafif kanli akinti gelmeye devam etti. Gece 23:00 kimsye soylemeden esimle hastaneye gittik kontrole. Eve bakti kontrol etti acikligin iki santim olmus gitme istiyorsan birda kal dedi. Dedim yok eve gidecem dayanbildigim kdr evde dayamacam. Eve gittik yataga girdim uyucam( saat gece yarim civari) suyum geldi ilk tam anlamadim noluyor diye odrarmi kacoyoriyorum la yoksa dedim tutmaya calistim tutamadim . O an anladim su oldugunu. Biz esimle tekrardan hop hastaneye tabi. Su patladiktan sonra sancilarimin siddetide hafoften artmaya baslamisti. Ama hala korkulacak derecede degildi. Dayaniyordum. Konsantre olmustum full konusmuyordum hic nefes alip veriyordum sancim gectigimdede icimden dua ediyorudm. Hastaneye vardigimizda acikligim dort santimdi. Hic yatmadim hep ayakta sallaniyordum. 6 santime ksr dayandim . Sonra baktim olmiyor epidural istedim. Ama buraya kdr ne agladim ne bagordim. Normal adet sancisinin fazlasi iste . Uc defa epidural igneyi yapmayo calisti anestezist beceremedi cancagizim.en sonunda yapti ama bende pek ise yaramadi acikcasi sanci gitti ama hep bir baski hissediyordum. Sanki kabiz olmusum ama cikaramiyorum. Asiri bir vaski uyluk kemigime. Velhasil epiduralden bir saat sonra dogum yaptim. Gece 1 gibi hastaneye gittik 5:40da oglum dogmustu. Dpguracak olanlara tavsiyem bol bol sivi icip tuvalete gitmeleri. Idrar kesesini hep bosaltainlar. Acilma daha kolay oluyor. Ikinma aninda ben en cok zorlandim yalan yok.ama toplasan belki yarim saat zorlanmisimdir. Dogumdan sonra zaten tum acilar anonda bitiyor. Ikinci derece yortigim varmis dikti doktor onuda ztn ilk uyusturuyorlar sonra dikiyorlar bes dakikada onu halletiler. Yani sozun ozu hic korkmayin herkes fazla abartiyor. Yeterki siz gareketli olun ve korkmayin!korktugunuz zaman rahim acilmiyor. Rahat olun ve kendinize guvemin. Bukdr kotu birsey olsa dogum kimse dogurmaz. Saglicakla kalin bir avazda pirtlatin insallah. Korkunuzu giderebildiysem ne mutlu bana.
Oglum 20 aralik 2016 da dogdu. Bubarada 2700 dogacak demislerdo 3650 dogdu masallah subhanallah. Kilolari takmayin yani tam olcum yapamiyorlar

Dogumda ne bagirdim ne agladim. Sesimi bile yukselt.edim. bagirmanin bana bir faydasinin olmayacagini biliyordum. Nefesime konsantre oldum. Yanimda esimle annem vardi. Ama varliklarini pek hissedwmedim acikcasi. Benimle konusmalarini istemiyordum. Esim elimi oksuyordu o an o biel cok fazla geliyordu. Ya tut yada cek wlini demistim esime oksamani istemiyorum. Yada bana sorular soruyorlardi. Litfen benimle muhattap olmayon orda bos bos oturuyorum gibimid duruyorum konsantre oluyoruz surxa demistim

Günaydın güzel annişler ve minikoları

Dün bütün ev pırıl pırıl oldu halı ve storları bekliyoruz onlarda ya bugün ya da yarın gelecek oğluşum mis gibi eve gelecek Ama şu detaylı temizlik ne gıcık şey ya bşr de ben de birşey yapmayıp oturunca iyice sinirlerim bozuldu. Her yer her yerde oluyor normal düzen bozuluyor ya gıcık ediyor beni. Halim olsa dışarı çıkıp gezcektim akşama kadar görmiyim diye. Normalde ben işteyken kadın temizliği yapar çeker çıkardı görmezdim mecbur şimdi evde olunca zaman geçmedi

Bugün kontrolümüz var yine saat 3 te ve sanırım artık doğum günümüz belli olacak. Bu hafta bitmeden doğururum diye tahmin ediyoruz eşimle :) Biz hastaneye hazırlıklı gidicez yine de eşim ve annem de eşyalarını alıyorlar belki yatış verir falan diye. Bugün kontrolü olan var mı başka?

Benim bebişin hareketleri azaldı bende gideceğim doktora inşallah hayırlısı ile kucağımıza alsak uyku uyuduğum yok ona bişi olur mu diye.

Günaydın kızlar az ağrılı günlerimiz olsun.
kv 82 yemek yapabiliyorsa helal olsun çok düşünme sen teyzem gelir belki başlarda yardımcı olursa toparlarsın sen

. Ellerinize sağlık karışık insanın kafasında karışıyor. Havalarda soğuk çıkamıyor insan. Bakalım doktor hangi gün diyecek Paşa'ya

Benim bebişin hareketleri azaldı bende gideceğim doktora inşallah hayırlısı ile kucağımıza alsak uyku uyuduğum yok ona bişi olur mu diye.
sende güzel haberlerle gel bazen hareketleri çok az oluyor bazen çok şiddetli. Ben bacakları hiç kapatamıyorum yastık koymadan asla uzanamıyorum

Günaydinnnn:) bu gece kasılıp kasılıp durdum 15 20 dk bir.sabah gidelim demistim ama simdi sanki yok gibi.Napicam ben böyle bilmem aralarida kisalmiyo ki tamam diyip gecsem.öglene kadar bi bakcam olmazsa bende bi gidicem doktora:)

sende güzel haberlerle gel bazen hareketleri çok az oluyor bazen çok şiddetli. Ben bacakları hiç kapatamıyorum yastık koymadan asla uzanamıyorum
Benimde bacak aramda ağrı var kemiklerim özellikle hareket ederken ağrıyor.ya bebişim bu güne kadar çok iyiydi pazartesi kontrolde gerildim o gündenn beri hareketi az geliyor bana suyu az azalmış ama sırun olmaz demişti bu beni tatmin etmedi

Son haftalar hepimiz tetikteyiz ilkse tecrübesizlikte var tabi

İhmal etme bugün ne diyecek bakalım doktorun aynı gündeyiz sen bende önce kucağına alacaksın galiba sağlıkla gelsin bebiş.

Reactions: mnt
Günaydın o temizlik yapılırken ev sanki hiç toplanmaya ak gibi sıkıntı basıyor insana daralıyor resmen bende öyle oluyorum sen işleri halletmişsin ne güzel ben halıları bugün verecem daha evde haftaya temizlenecek iki haftadan fazla var bize cadım gelirse artık ben hastanede yön temizlerler evi haberder et bizi kontrolden sonra​

36. Haftada hareketler azalmayabaşlıyo benimde öyle olmuştu. Eskisi gibi fıkır fıkır olmuyorlar yer daraldığı için. Suyun için git tabiki mutlaka kontrole.

Çok merak ediyorum valla ne zaman diyecek :)

En kötü dediğin gibi sen hastanedeyken hallederler :) haber veririm mutlaka doktordan sonra :)

Artık sona geldiğimiz için sıkışık yavrularımızı görüyoruz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…