2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
eşim o kadar tatlı ki bebeği beklerken bazen korkuyorum acaba bu heyecanı sevinci heves mi diyorum yok diyor hele bir olsun nasıl sevecegimi gör diyor inşallah hep bu istekle devam eder sizin esleriniz ne durumda kızlar ?
Eşim de çok heyecanlı:) gidip gidip odasına bakıyor ama sözüm ona orda iş yaparmış gibi yapıyor:)aslında içi içine sığmıyor hissediyorum. Her sabah gidip onun odasını açıp bakıyor ilk işi:)

benim koca da dun sallanan kopek almis :) heves edip . hayir daha bebek arabasi almadik evi oyuncak doldurdu dusunun kiyafetten once butun araba modellerinden alsi bez al diyorum oyyyy diyorr :) bende hevesini kirmiyorum.

İnşallah normal bir durumdur bu azalma iştah bile kalmadı ah ah

benim koca da dun sallanan kopek almis :) heves edip . hayir daha bebek arabasi almadik evi oyuncak doldurdu dusunun kiyafetten once butun araba modellerinden alsi bez al diyorum oyyyy diyorr :) bende hevesini kirmiyorum.
Çok heycanlıyım ya, şimdi evde işler bitmek üzere bomboş beklemek zor olcak gibi geliyor:)

Tünaydınn uzuuuuuun bir suredir giremiyordum aramizda doguranlar mi olmuss gece uykusunu unuttum sagdan sola donemiyorum yuruyus yapamiyorum oturdugun yerden kalkinca ilk bikac adimi cok zor atiyorum yarin kontrolum var bakalim ne diyecek

Kizlar sezeryan olacaklar yada olanlar belden asagimi uyusturcaksiniz yada tam mi? Bi ara bel agrisi kaliyor diye okudum dogrumu? Ve kilolar ayni normal dogumdaki gibi kolay gidiyormu göbek falan kaliyormu?

Benim ilk genel şimdi nasıl olcak bilmiyorum panik atak var dayanabilirmiyim bende sorcaktım iyi oldu valla :)
Arkadaşlar bende ilk bebeğimde sezeryan oldum ama epidural mi spinal mi olduğumu bilmiyordum sonra araştırdım spinal olmuşumacil Bi doğumdu ve karnım toktu ben yarım istiyorum dediğimde anestezi uzmanı en uygunu demişti çünkü karın tokken genel tehlikeliymiş. İğnesi hiç acıtmıyor sine ısırığı resmen yapılan işlemler anlatılmıyor sadece onay istiyorlar acı var mı diye. Tabi acı yok ama yapılanları anlıyorsunuz. Bende bel Ağrısı hiç olmadı arkadaşımda olmuş kişiye göre değişiyor büyük ihtimal ama bir haftaya yakın baş Ağrısı bende de oldu (sadece stres yaptığım Zaman'larda) ben gene spinal isteyecem gibi görünüyor herkese hayırlı doğumlar inş

eşim o kadar tatlı ki bebeği beklerken bazen korkuyorum acaba bu heyecanı sevinci heves mi diyorum yok diyor hele bir olsun nasıl sevecegimi gör diyor inşallah hep bu istekle devam eder sizin esleriniz ne durumda kızlar ?
Benim eşim ilk bebeğimizde bile çok soğuktu bebeğe tası karnımdayken o zamanlar çok takıyordum karnıma dokunmuyordu içi Bi tuhaf oluyormuş hala öyle ben hep bu bebeği sevmeyecek diye 9 ay geçirdim Bebek Bi doğdu asla ağladığını ne görüp ne duyduğum Adam ağladı ona Bi bakışı vardı inanamadım işten çıkınca eve uçacak gibi geliyordu çok özledim diye bunda oa aynı şu an karnıma bile dokunmuYor sadece onunla ve kızımla oynayacağı oyunları planlıyor

Topiğin başlarında daha kalabaliktik k izlar whatsaptanmi görüşüyorlar eğer topiğe giriyorsanız nasılsınız nasıl gidiyor haberdar ederseniz sevinirim Kilim ve tohum nasılsın cnm
Canım ben rahatsızlandım sonra uzun bir dönem girmedim. Çok şükür iyiyim.
Sizler nasılsınız? Hazırlıklar benim son ana geldi tam gaz çabalıyoruz.. ama son haftalar zormuş gerçekten.
38. Haftanın ilk gününden hepinize merhaba!!

çoktandır girmediğin için yolunda gitmeyen bişeyler var diye düşünüp sormaya da cesaret edememiştim.iyi olmana çok sevindim canım.
Canım çok ayrı kaldım, biraz da zor vakitler geçirdik. Hem gebelikten hem de ailemizle ilgili. Biraz ayrı kaldık buradan. İşler birikti epey ben de yetişmeye çalışıyorum. Eşim ve annemler ara ara da kızkardeşim dışında destek olan bir kul yok. Ben malum bit taraftan doktora yapıyorum. En uzun sunumlar ödevler yazılar bana yükleniyor nedense... bir taraftan bebeğime haksızlık mı yapıyorım acaba diyorum üzülüyorum sanırım duygusallık da bastı bir taraftan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…