2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İyi olmana sevindim canım bizde rahat rahat davranıyordu daha odasını sermedim bile anca çantaları hazırladım haftaya doktora gideceğim nts için sancı falan çıkarsa ozaman panik başlayacak herhalde bende az kaldı hayirlisiyla kucağimiza alırız Allahın izniyle

Benim büyük olasılıkla Doğum şeklim sezeryan. Doktor randevum bugün haftaya alalım dese bir şeyim hazır değil diye ödüm kopuyor. Hazırlıklar da genelde tek başımıza kaldık eşim işten gelince annem kıskardrşim işlerini ayarlayınca ancak elleri erdikçe yardımcı oldular, ben de çok gerildim. Üniversitede de son vakitler ben bayağı yoruldum. Biliyor musun hastane valizim tam anlamıyla hazır bile değil
Allah sağlık versin hepimize

İnşallah normal bir durumdur bu azalma iştah bile kalmadı ah ah

Bol bol su iç sen canım. 3 lt içmen lazım moralinide bozma lütfen

Hanımlar benim suyum geldi biraz önce:) bana dua edin lütfeeeeen.....:)

Enem geliyo senin minik :) sağlıcakla ikinizde atlatırsınız umarım haberlerini bekliyoruz :)

Reactions: mnt
babypooh ayy canım kendine gelir gelmez yaz inşaallah doğumun çok güzel ve kolay olur dualarimiz seninle

Canım nasılsın bende çok sık giremedim foruma sanada denk gelmedim benimde sezeryan olacak doğum sonrası bir süre acısını çekeceğiz inşallah en kısa sürede toparlarız

Hoşgeldın Kilim ve tohum ne zaman seni sormayı düşündüm ama ters giden bişeyler mı var diye yazmaya çekindim iyi olmanıza sevimdim

Hanımlar benim suyum geldi biraz önce:) bana dua edin lütfeeeeen.....:)
Allah yardımcın olsun canım.sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.
Aa hala çalışıyor musun sen?doğumdan sonra dinlenirsin dicem ama bu dediğim pekte mümkün değil:)canım eşin annen babandan başka kimseye ihtiyaç duyma bile zaten.onlar yeterde artar bile.ben 37. Haftamdayım daha birinden bir kap yemek küçük bir yardım görmedim bile.annem doğumuma dahi gelemiyor.birde evde uğraştığım kızım var.gurbet böyle bişey.neyse ilerde ben kızlarımı gurbete vermicem şehir dışına okumaya yollamıycam:)onlar bana yaren olacak inşallah.

babypooh canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz rabbim bi avazda kurtarsın inşallah.

kızlar bugün sabahtan beri karnımda şiddetli olmayan adet sancılarım valla ilk dogumumda nişanım gelmişti ardından sancılar başladı. ama bugün hafif adet sancıları bilemedim bide sanki karnım düşmüş gibi hissediyorum

o yasanilan adet sancisi dogum sancisimi

Kızlar ben çıktım doktordan çocuk gelmek istemezse ben erkenden almicam dedi yani 39 a kadar beklemedeyiz. Yine kan idrara baktı sıkıntı yok ped testi yapıldı su kaçışı da yok. Bebeğin suyuda iyi 3470 gr olmuş. Oğluş bizi bi yokladı bekleriyor şimdi :)) doktorumuzda erkek bebek olduğu için durabildiği kadar dursun dedi kızlar daha erken olgunlaşıyo ama erkeklerde problem olabilir o yüzden kalsın içerde dedi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…