2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hadi gözün aydın canım bekle bekleyebildiğin kadar bebek için anne karnında geçirdiği bir gün bile kıymetli bizde beklicez 39 kadar hayırlısı olsun hakkımızda bebişede maşAllah kocaman olmuş annesi

Sevindim valla bende dursun istiyodum ama tehlike carsada alsın istiyodum kontrollü gitcez artık bakalım sen naptın

Sevindim valla bende dursun istiyodum ama tehlike carsada alsın istiyodum kontrollü gitcez artık bakalım sen naptın
Bende beklemedeyim pazartesi nst girdim sancı çıkmadı gayet iyiyiz şükür 39 kadar beklicez doktorda bende erken olsun istemiyoruz tabii kızım gelmek isterse bilemem

Kızlar dışarı çıktım bi yuruyeyim dedim yol bitmedi dogurcam zannettim kasıklarıma ağrı girdi adım atamadim oturduk biyerde sonra dinlenince hafifledi.

38+2 de alınacak benim bebişimde, erken mi acaba ya,
erkek bebek..

MAŞAllah ne kadar korksanda bak gelmek istemiyor bu sefer:) kilosuda çok iyi maşallah 4kiloyu bulacak galiba doğuma kadar darısı bizlere

Benim 2. Hamileligim ilk dogumum da belden uyusturarak olacaktim fakat korkmus ve ameliyat siraainda sorun cikarmisim bayiltmislar beni. Kolay uyandim bas agrim ya da bel.agrim da olmadi. Bunda doktoruma soyledim genel olucam. Yani tam uyutun dedim. Bir zararini gormedim tabi bu kisiden kisiye degisebilir

Kızlar dışarı çıktım bi yuruyeyim dedim yol bitmedi dogurcam zannettim kasıklarıma ağrı girdi adım atamadim oturduk biyerde sonra dinlenince hafifledi.
Ben normalde sürekli istirahat halindeyim bazen evde dolanıyorum aynı senin dediğin gibi oluyor bebek sanki aşağıya iniyor hemen dinlenince geçiyor

ne guzel isleriniz bitmis.ben de gecen carsamba nst tmiz .haftaya gel.dedi.bugun gittim bebek 2 hafta ileri senin dogum zamanin dolmus dendi.ultrason muayene 39 hf 4 gun sata gore 37 olmasi laizm
.nst ye girdim.sancim normal
İlla muayene edelim
Onu da oldum
Aciklik yok.pazar gunu yine gel kontrole.bir an soka girdim.evin temizligi halilar falan duruyor.ayin sonuna hazirliyordum.bebis once davrandi.halilari verdim hemen pazar gunune kadar temizlik ins.
Ben tavsan gibi kaldim ortada.ikinci gebeligim.ama degisik bir duruma girdim.bir de hastayim vucudum kiriliyor..nisan bebekleri gercekten aceleci oldu.dua edin kizlar

maşallah Paşa'ya kilosu da güzel kalabildiği kadar kalsın aferin ona sende evde yorma kendini

Heyecan bastı yaaaa dokuz ay nasıl geçti ne çabuk geldi doğum anladım

Hiç sorma yaaa gün sayıyoruz artık :))

38+2 de alınacak benim bebişimde, erken mi acaba ya,
erkek bebek..

Benim doktorum illa 39. Haftan bitecek diyor 39+1 de doğum olcak. 37 den sonra çok korkulacak birşey yok 38+2 iyi eskiden hep 38 bitince alıyolardı son zamanlarda 39 u bitirtiyolar.

MAŞAllah ne kadar korksanda bak gelmek istemiyor bu sefer:) kilosuda çok iyi maşallah 4kiloyu bulacak galiba doğuma kadar darısı bizlere

4 kiloya yakın doğcak sanırım bana çekmiş heralde ben 3650 doğmuşum :)) ay zamanında gelsinler ya iyice gelişsinler içerde

maşallah Paşa'ya kilosu da güzel kalabildiği kadar kalsın aferin ona sende evde yorma kendini

Evde yormuyorum kendimi zaten annem geldi yanımda yiyip içip yatıyorum gelsin kilolar :)))

Saate bak düzenlimi kasılmalar ona göre hareket edersin

canım tutuyorum şimdilik kasılmaları düzünli mi bilemedim ilk tuttugumun arası 17 sonraki 16 üç kere 10 dk da bi sonrası 8 ve 9 bide kasılmadan sonra kasıklarımdave belimde hafif adet sancısı var.
bide benim uzun süredir midem hiç yanmıyodu bugün bi mide yanması var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…