2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hanimlar oglusuma 4 gibi kavustum.epiduralsiz normal normal dogurdum:)hikayem sonra insallah.bebek de bende iyizi.bu gecelik kuvozde kalck önlem icin.3 kilo bebitom.Darisi size:)

ay canım rabbim analı babalı büyütsn inşallah darısı hayırlısıyla bizlere inşallah

]Hanimlar oglusuma 4 gibi kavustum.epiduralsiz normal normal dogurdum:)hikayem sonra insallah.bebek de bende iyizi.bu gecelik kuvozde kalck önlem icin.3 kilo bebitom.Darisi size:)[/QUOTE]
gozunuz aydin olsun .masallah.darisi bizlere ins.ben de bugun kontrol oldum.pazar yine gel dedi

Hanimlar oglusuma 4 gibi kavustum.epiduralsiz normal normal dogurdum:)hikayem sonra insallah.bebek de bende iyizi.bu gecelik kuvozde kalck önlem icin.3 kilo bebitom.Darisi size:)
masallah.darisi bizlere ins.bugun muayene oldum.tavsan gibi bakakaldim yaw.

. Maşallah size geçmiş olsun. Artık bolbol sütlü günler inşallah

]Hanimlar oglusuma 4 gibi kavustum.epiduralsiz normal normal dogurdum:)hikayem sonra insallah.bebek de bende iyizi.bu gecelik kuvozde kalck önlem icin.3 kilo bebitom.Darisi size:)
gozunuz aydin olsun .masallah.darisi bizlere ins.ben de bugun kontrol oldum.pazar yine gel dedi[/QUOTE]
Gözünaydın cnm maşallahhh

7. bebegimiz de babypooh dan geldi ve o da erkek ya hu maşallah korkuyoruz erkek anneleri olarak bizimkiler ne zaman aldı acaba dünya geliş biletini ?
babypooh çok sevindim senin adına canım hayirli olsun sağlığı bol olsun inşallah ...

Ay canım gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Çok sevindim oğluşunda iyiymiş maşallah size :)

. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere

Cnm çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inş amin hayırlısıyla biz de kurtulalım valla merak ediyordum hangimiz erken olcak diye senin bebiş erken davrandı

Allah anali babalı büyütsün.gözünüz aydın.hosgeldin bebek

Canım bayağı olmuşsunuz, nasıl geçiyor son zamanlar? Benim oğlan sıkılıyor sıkışıyor buralarda sanırım.
Açıkçası son zamanlar zor canım ya fazla kilo almamama rağmen hareketlerim zorlaştı ağrılarım arttı bundan sonra biran önce kurtuluruz inşallah.. Sen nasılsın izindesin dimi

kizlar vajinamdaki agrinin tam tarifi nasil biliyor musunuz evlendigimiz ilk gunlerde ki gibi sizinki de oyle mi ?

Bnm bebiş de önden gidiyo baştan beri ama doktorum bunun doğum tarihini etkilemeyeceğini söyledi.. Senin başka bi durum mu var erken gelmesi için

Nisan bebişleri yavaş yavaş geliyor beni de bir telaş sardı bugün çikolataları sipariş ettim halıları daha yıkmaya vermedim perdelerim de duruyor annem de 2 güne gelicek vaktim var sanıyodum açıkçası panik oldum bebeğim bekler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…