- 12 Ekim 2013
- 611
- 379
- 123
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #35.401
çevrendeki herkes birşeyler söyleyip sana bunu hissettirmeye çalışacak emin ol ama şunu sakınunutma sen mükemmel bir anne olacaksın onun için en iyisini senden başkası düşünemeyecek hiç kimse dört dörtlük yapamaz hiçbirşeyi o yüzden sakın becerebilecek miyim diye stres yapma zorlukları rahat aşabilesin o senin meleğin ötesi yokİnşallah inşallah canım bakalım anne olmayı becerebilecek miyim? Bir taraftan heyecan bir taraftan endişe..
Bir güncük bile olsa keşke değil mi!!
İnan sana canı gönülden hak veriyorum arkadaşım. Hiç mi bir fırsatı Yok bu dinlenme halinin. İnşallah Doğum sonrası süreç iyi geçer. İnsan son günlerde biraz kaygılı gergin oluyor bu da çok normal sanırım.
Kızlarr sırt ağrılarınız ne durumda nasıl dayanıyosunuz. Beni uyandırdığı bile oluyo. Bi balkon yıkayım dedim yapamadm. Şimdi mutfagmı temizledim yemek yaptm. Koltukta oturamıyorum
Benim sırtım değil ama alt tarafta inanılmaz ağrı oluyor misafirim var hemde yatılı ayakta durdukça çok kötü oluyorumKızlarr sırt ağrılarınız ne durumda nasıl dayanıyosunuz. Beni uyandırdığı bile oluyo. Bi balkon yıkayım dedim yapamadm. Şimdi mutfagmı temizledim yemek yaptm. Koltukta oturamıyorum
Bende sırt ve bel ağrısı iş yaptığımda oluyor evi süpürmek ağrılarımı katlıyor eğilip kalkmak birde belki dinlenmeye ihtiyacın vardırKızlarr sırt ağrılarınız ne durumda nasıl dayanıyosunuz. Beni uyandırdığı bile oluyo. Bi balkon yıkayım dedim yapamadm. Şimdi mutfagmı temizledim yemek yaptm. Koltukta oturamıyorum
Bol bol dinlenmeye çalış ama vakti geldimi haftasına bakmayacak :) bence endişe etme bebeklerimiz artık doğsalar bile zorlu bir süreç olmuyor inşallah ama rabbim hepimize hayırlı zamanda kucağımıza almayı nasip etsin :)Slm kızlar umarım herkesler iyidir.. ya şimdi size çok absurd bir soru sorucam. Normalde 39.haftam 30 martta doluyor ve doktorum o güne kadar beklemek istiyor malum erkek bebek ancak o haftalarda gelişimini tamamlıyor..şimdi benim oğluş bazen çok iyi karnımda uslu falan ama bazen kuduruk gibi öyle olduğu zaman özel bölgemin ağrısı da çok oluyor ve o an panik olmaya başlıyorum ya erken doğarsa diye şimdi nerden baksanız 12 gün var martın sonuna.. sizce dayanır mı ya 12 güncük? Bu arada doktorum koltukta oturmayı bile yasakladığı için sürekli yatıyorum bi su içmeye bi tuvalete bazen de kızıma kıyamayıp kalkıyorum.. ne dersiniz kızlar bebiş sabreder mi?
Aman dikkat et canım. Benm temizlik bi sonraki pazartesi olcak. Sağolsun kaynanam kadın getircek. Bende hafta içi bi ara halıları yollucam. Kadın temizleyip yaycak inşallah. Günlük rutin işler baya zorluyo beni artık yacanım bnimde sırtım ve sol kalca bölgem agrıyo. valla buna ragmen bugün koca salonu temizledim camlar perdeler duvarlar yerler her taraf yıkanıp silinip süpürüldü. el mecbur yapacak kimsem yok öyle piste oturamıyorum dogumada az kaldı ister istemez insan evim temiz olsun istiyo. hiç degilde dogumdan sonra biraz toparlanana kadar beni idare etsin. tabi silme süpürme hariç onları iki günde bir yapıyorum. yarında allah nasip ederse yatak odamı dip köşe temizlicem. allah yardım etsin bize valla kadın olmak heleki anne olmak cok zor.
Kıyamam bu saatten snra yatılı olurmu yaaa. Banada iki hafta önce geldi. Maşallah bi rahatlardı ki anlatamam. Gecenin körüne kadar oturtmadılar yaniiii.Benim sırtım değil ama alt tarafta inanılmaz ağrı oluyor misafirim var hemde yatılı ayakta durdukça çok kötü oluyorum
Nst sonucun iyiyse sancin görünmüyorsa bekler canim insallah.bazen alttan oyle baskılar hissediyorum bende sanki cikacakmis gibi.dinlen yorma kendini.hayirli zamanlarda gelirler inşallah.Slm kızlar umarım herkesler iyidir.. ya şimdi size çok absurd bir soru sorucam. Normalde 39.haftam 30 martta doluyor ve doktorum o güne kadar beklemek istiyor malum erkek bebek ancak o haftalarda gelişimini tamamlıyor..şimdi benim oğluş bazen çok iyi karnımda uslu falan ama bazen kuduruk gibi öyle olduğu zaman özel bölgemin ağrısı da çok oluyor ve o an panik olmaya başlıyorum ya erken doğarsa diye şimdi nerden baksanız 12 gün var martın sonuna.. sizce dayanır mı ya 12 güncük? Bu arada doktorum koltukta oturmayı bile yasakladığı için sürekli yatıyorum bi su içmeye bi tuvalete bazen de kızıma kıyamayıp kalkıyorum.. ne dersiniz kızlar bebiş sabreder mi?
Canm işin ilginci yatarken bile ağrıyo. Elektrik süpürgesini ben açmıyorum artık. Eşime dicem yarın inşallah süpürür. Otururken yatarken dalan çok fena. Biraz yürüyüp yattığımda sanki sırtıma bıçaklar saplanıyo bide belimin altını ayırıyolar sankii. Bi buhün yordum kendimi biraz o kadar. Başka da bişey yapmıyorum pekkBende sırt ve bel ağrısı iş yaptığımda oluyor evi süpürmek ağrılarımı katlıyor eğilip kalkmak birde belki dinlenmeye ihtiyacın vardır
Harika ve enerji dolu mesajın için çok teşekkür ederim canım. Bu sözlerin kuşağımda küpe olacak. Çok çok teşekkür ederim.çevrendeki herkes birşeyler söyleyip sana bunu hissettirmeye çalışacak emin ol ama şunu sakınunutma sen mükemmel bir anne olacaksın onun için en iyisini senden başkası düşünemeyecek hiç kimse dört dörtlük yapamaz hiçbirşeyi o yüzden sakın becerebilecek miyim diye stres yapma zorlukları rahat aşabilesin o senin meleğin ötesi yok
çevrendeki herkes birşeyler söyleyip sana bunu hissettirmeye çalışacak emin ol ama şunu sakınunutma sen mükemmel bir anne olacaksın onun için en iyisini senden başkası düşünemeyecek hiç kimse dört dörtlük yapamaz hiçbirşeyi o yüzden sakın becerebilecek miyim diye stres yapma zorlukları rahat aşabilesin o senin meleğin ötesi yok
Allahım korusun canım iyi düşün iyi olsun yaşadığın kötü deneyimi getirme aklına herşey güzel olacak Allah'ın izniyleAnnelerimiz sagolsun ...kv de yardim etti ama. İlk gunden sonra gucu yetmedigi icin gitti.annem.kac gundur calisiyor.ben de ayakci.ama yoruluyorum.bir de dr.un tutumundan dolayi stresliyim.dogum korkusu da var biraz
Daha dogrusu sag salim cikabilcek miyim ilk dogumda olumden dondugum icin.
Canım benim doktorumda üniversitede acile gittiğin zaman doktorunun yönlendirdiğini söylersen doktorunla iletişime geçiyor acilde ki nöbetçi doktor sıkıntı yapmaHastanem uzakta diye evimin yakinda dr a gittim.vajinal muayeneden 1 gun sonra mukuslu akinti geldi diye...hem de bebisimi kontrol etsin diye..cunku muayeneden sonra baya sanci cektim.cuma gunu gittim.ilk dogumum zor gecmisti
Kanamam durmamisti.5 sene gecti.gebelikten once kadin doguma muayene oldum.kontrollu sekilde takipliydim.simdi son ayima geldim
.unv hastanesine gidiyorum.carsamba gunu muayene oldum.ultrasonda bebek gun doldurmus dedi pazar gel acile kontrol ol
Simdi benim ne sancim var ne nisan dogum belirtisi yok.acilde hangi dr ne yapacagi belli olmaz.ne yapacagim ben
ins canim rabbim iyi doktorlarla karsilastirsinCanım benim doktorumda üniversitede acile gittiğin zaman doktorunun yönlendirdiğini söylersen doktorunla iletişime geçiyor acilde ki nöbetçi doktor sıkıntı yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?