2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Doğum öncesi kimine diyorlar öyle enerji geliyor diyor bazen ben oturduğum yerden kalkamıyorum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bu hafta dinlenensin inş biraz kuzuya enerji toplamak lazım

Canım iyiyiz çok şükür biraz zor bir süreç oldu ama geçiyor artık. İyiyim iyiyiz sen nasılsın? Nezaketin için çok teşekkür ederim
Bizde iyiyiz çok şükür ağrı sızı uykusuz geceler uğraşıyoruz doktorun gün varmış sanırım ne güzel.benim hala gün belli değil 39 kadar bekleyelim dedi doktor sanırım mart 27 sonrası olacak

Çok zor uyanıyor canm ya uykulu olunca memeyi de çok az emiyo obyuzden biberon veriyoz. Kaç satte kaç cc veriyosun sen canm ? Az mı çok mu veriyorum diye tereddüt ediyorum. İşitme testi bir haftalıkken yaptır dediler dun yaptırdım .doğum yaptigim hastanede. Rop öyle zor mu yaa. Erken doğan bebeklerin yaptırması lazım dedielr bana da

valla hi tek istedigim dogum yapmadan bir gun soyle istedigim kadar uyuyup gobegimle gezmek :) ama mumkun gibi degil. annem dogumda durmamak icin resmen ablama kacti bende kayinvalideme yerlestim ama malesef bir nebze rahat ediyorum oyle hicccc bir saat bile hamile olarak takilamamadim isyanlardayim zaten icten ice. sabah tan aksama kadar is.is is. gece gelip eksiklikleri tamamlamaya calisiyorum. dusa girecek vaktim yok doguma nasil girecem dusunemiuorum artik. yalniz icim epey dolmus kusura bakmayin canlar

Sağol canım.engelli bir kardeşim var.o bu aralar baya rahatsız onu bırakıp gelemiyor .yoksa yurt dışında falan değilim uzaklıkla alakalı değil yani.neyse bundada vardır bir hayır.allah evladımı sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin gerisi bir şekilde hallolur.

Canım benim Allah sabır versin rabbim herşeyin kolayını verir inşAllah kusura bakılacak bişey yok anlat sen rahatla kayınveliden yanında Allah'tan ona şükür

Ah canım yaa 9ay boyunca hiç agzından olumsuz bişey duymadım artık dinlenmeye ihtiyacın var.. Kimbilir neler yaşadın son zamanlarda. En iyisi son günlerini dinlenerek vücudunu ve beynini geçir. Bidaha bu vakitleri bulamayabilirsin.

Doğum öncesi kimine diyorlar öyle enerji geliyor diyor bazen ben oturduğum yerden kalkamıyorum

Bende okudum onu simdi ise idrar kacirmis gibi ic camasirim islakdi hafif ama bikere daha böyle olmusdu hastaneye gittim suyun degil dediler acaba nasil anlarim sumu idrarmi

Anneler dayanamiomus dediler,22.snde randevumuz var.cnm biz 2saatte bir 40-50cc arasi icmeye basladik.25-30la basladik gittikce kndi arttirio.bnmde bebismde arada bir burun tikanik gbi sert bir ses gelmeye bsladi ona cnm skildi.sizdede var mi ole bir ses

sabah olmak bilmedi kızlar yine vajina agrisiyla gecti gece .
Bende okudum onu simdi ise idrar kacirmis gibi ic camasirim islakdi hafif ama bikere daha böyle olmusdu hastaneye gittim suyun degil dediler acaba nasil anlarim sumu idrarmi
ben de de hep bastan beri akıntı olduğu için su benzeri acaba gerçekten su gelse nasıl anlayacağım diyorum

buhar verseler işe yaramaz mi acaba gülüm doktora söyledin mi ?

Canimcim bende ilkinde yasamamistim bunda yasadim eger su sizinti seklinde degilse anlasiliyor merak etme.eczanelerde
al sense diye test var 3 ped var icinde onunla bakabilirsin yada doktorundan isteybilrsin.bende dogumdan onceki gece suphelenmistim alcaktim test sabah hepsi geldi suyun gerek kalmadi:) idrar gibi vajindan akiyo gidiyo tutamiyosun.yada soyle afedersin adet olursun da ayakta yada yürürken kanaman iniverir ya su gibi oyle hissediyosun.suyun rengine bakin aekdaslar beyaz seffaf olucak yesilse bebek kakasini yapmis oluyor doktora soylersiniz.
Ben ped koydum hastneye gidene kadar uzun gece olandan 15dk gittik o pedin hepsi doldu taşti dusun altima havlu koydum:)

Yok cnm dr.a gitmedik,yeni yeni basladi cok cnm skildi
canin sıkılmasın gülüm her yeni doğan bebekler buna benzer şeyler atlatıyor doktora gidince rahatlarsin. Allah daha buyuk dertten sakindirsin bitanem bunlar gecici seyler inşallah .

Aynen canım biz de 30 la başladık şimdi 40-50 iciyor. Yok canım ama okyanus suyu vermişti öyle durumda kullan diye biz de almadik olumsuz yorumlar duydum. Sütumden sikacam olursa

Günaydın arkadaşlar.bisey soracm sizce elektrikli gogus pompası sütü azaltır mı. Bebeğim surekli uyku halinde olduğu için memeyi emerken uyuyor.bende mecbur biberon veriyorum.sarilik atlattık tekrarlamasından korkuyorum

Günaydın kızlar şükür. Bir hafta daha geçti. Bu haftayı da sağlıkla atlatsın herkes
sabah olmak bilmedi kızlar yine vajina agrisiyla gecti gece .
ben de de hep bastan beri akıntı olduğu için su benzeri acaba gerçekten su gelse nasıl anlayacağım diyorum
hepimizde aynı canım diyorum doğursamda kuş gibi hafiflesem. Benimde akıntım var ama Su olsa hisseder insan herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…