2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canin sıkılmasın gülüm her yeni doğan bebekler buna benzer şeyler atlatıyor doktora gidince rahatlarsin. Allah daha buyuk dertten sakindirsin bitanem bunlar gecici seyler inşallah .
Amin insallah,bizm bebek ztn yeni dogdu herseydn korkar oldm elim yuregimde hep.hic sakinan bi anne olmicktm smdi ise tam tersi,birde internette neler yazmislar dha bi korkttm

Merhaba tatlı anneler ve bebişleri . Yazılanları hep takip ediyordum ama yeni üye oldum . Umarım hepimiz sağlıcakla minik meleklerimizi kucağımıza alırız .
Ben de fikir vermesi açısından bebek çikolata ve hediyelerimin fotosunu atıyorum. Hepsi kendi emeğim . Çikolatayı özel almadım. Eşimin bir hastası Liva dan hediye getirmişti bende süsleyip bebek için değerlendirmeyi düşündüm

Hepsi çok güzelmiş maşallah ne kadar marifetlisin

sabah olmak bilmedi kızlar yine vajina agrisiyla gecti gece .
ben de de hep bastan beri akıntı olduğu için su benzeri acaba gerçekten su gelse nasıl anlayacağım diyorum

Dünden beri hareket etmeye korkar oldum ya suysa diye ödüm kopiyor anlamasam ama gecende tam aynisiydi ebe su degil dedi dünden beri bisey yok ama idrarlada gidiyormudur diye düsüniyom

Bizde 38. Haftamizada girdik. Ne zaman doğacak acaba saçma sapan rüyalar görmeye başladım artık bi türlü bebegimede bakamiyodum beceremiyodum sizde oylemisiniz

Canim sizinti olmasindan korkiyorum ic camasirim hafif islakdi ama gecende bikere böyle oldu ebe su degil dedi kafam karisti ya suysa diye ama dünden beri bisey yok gibi ama cok sik idrara cikiyorum kafasida baya asaga yerlesmis hissediyorum. Yurtdisinda kaliyorum ben varmidirki burda bugün bi eczaneye gidip sorayim o pedleri

Iyi hafta sonlari guzel anneler.kontrolden ciktik bizde.gun aldim sezeryan icin 3 nisan.bebegim küçük oldugu icin bekleyelim dedi doktor 39+3 te olucam.nst sonucum iyi.sancim yok.biraz daha kilo alsaydik iyiydi.3 kilo zor dogurcam bu gidisle:))

Hayırlı olsun bir ben kaldım gün almayan sanırım benim bebişte minik o yüzden bizde 39 beklicez

Reactions: mnt
ne güzel anlatmışsın hikayeni, bayıldım :) Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.

Saol canim 3 kilo filan olsa bu haftasonu alcakti.gelmez daha dedi bekler bu bebek.saglikli gelsinlerde bekleriz daha.nisan annesi oluruz:))
Beklemekten başka yapacak bişey yok bende bu hafta gidecem doktora kilosunu merak ediyorum sanırım son kontrol olur bir daha doğuma giderim

Sizlerin desteği ile daha keyifli geçti gerçekten hele ki tecrübeleriniz daima yol gösterici oldu. Bu süreç her anıyla insanı geliştiriyor gerçekten. Şöyle bir iki gün ayaklarımı uzatacağım sanırım. Allah sağlık versin yorgunluk gönülde olmasın inşallah. Güzel dileklerinizi dualarınızı bekliyoruz.. Allah hepimize sağlık versin

Amin Allah bütün annelere yardım etsin inşallah

Evet canım 38+2 de gün verdi daha fazla beklemeyelim Dedi. Vardır bir bildikleri diyorum :) Allah hepimize sağlıklı Doğum kısmet etsin inşallah

Reactions: mnt
Bir güncük bile olsa keşke değil mi!!
İnan sana canı gönülden hak veriyorum arkadaşım. Hiç mi bir fırsatı Yok bu dinlenme halinin. İnşallah Doğum sonrası süreç iyi geçer. İnsan son günlerde biraz kaygılı gergin oluyor bu da çok normal sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…