- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 53
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #35.381
Amin insallah,bizm bebek ztn yeni dogdu herseydn korkar oldm elim yuregimde hep.hic sakinan bi anne olmicktm smdi ise tam tersi,birde internette neler yazmislar dha bi korkttmcanin sıkılmasın gülüm her yeni doğan bebekler buna benzer şeyler atlatıyor doktora gidince rahatlarsin. Allah daha buyuk dertten sakindirsin bitanem bunlar gecici seyler inşallah .
Pardon erken dicktmAmin insallah,bizm bebek ztn yeni dogdu herseydn korkar oldm elim yuregimde hep.hic sakinan bi anne olmicktm smdi ise tam tersi,birde internette neler yazmislar dha bi korkttm
güzel haberler hepimizin kapısını çalsın mis kokulu bebeklerimiz olsun inşallah kucaklarımızdaGünaydın kızlarr 39.haftadan merhabaaaaaa bakalım bu hafta bizi neler bekliyor
Hepsi çok güzelmiş maşallah ne kadar marifetlisinEki Görüntüle 1969333 Eki Görüntüle 1969334 Merhaba tatlı anneler ve bebişleri . Yazılanları hep takip ediyordum ama yeni üye oldum . Umarım hepimiz sağlıcakla minik meleklerimizi kucağımıza alırız .
Ben de fikir vermesi açısından bebek çikolata ve hediyelerimin fotosunu atıyorum. Hepsi kendi emeğim . Çikolatayı özel almadım. Eşimin bir hastası Liva dan hediye getirmişti bende süsleyip bebek için değerlendirmeyi düşündüm
sabah olmak bilmedi kızlar yine vajina agrisiyla gecti gece .
ben de de hep bastan beri akıntı olduğu için su benzeri acaba gerçekten su gelse nasıl anlayacağım diyorum
Canimcim bende ilkinde yasamamistim bunda yasadim eger su sizinti seklinde degilse anlasiliyor merak etme.eczanelerde
al sense diye test var 3 ped var icinde onunla bakabilirsin yada doktorundan isteybilrsin.bende dogumdan onceki gece suphelenmistim alcaktim test sabah hepsi geldi suyun gerek kalmadi:) idrar gibi vajindan akiyo gidiyo tutamiyosun.yada soyle afedersin adet olursun da ayakta yada yürürken kanaman iniverir ya su gibi oyle hissediyosun.suyun rengine bakin aekdaslar beyaz seffaf olucak yesilse bebek kakasini yapmis oluyor doktora soylersiniz.
Ben ped koydum hastneye gidene kadar uzun gece olandan 15dk gittik o pedin hepsi doldu taşti dusun altima havlu koydum:)
Hayırlı olsun bir ben kaldım gün almayan sanırım benim bebişte minik o yüzden bizde 39 beklicezIyi hafta sonlari guzel anneler.kontrolden ciktik bizde.gun aldim sezeryan icin 3 nisan.bebegim küçük oldugu icin bekleyelim dedi doktor 39+3 te olucam.nst sonucum iyi.sancim yok.biraz daha kilo alsaydik iyiydi.3 kilo zor dogurcam bu gidisle:))
Saol canim 3 kilo filan olsa bu haftasonu alcakti.gelmez daha dedi bekler bu bebek.saglikli gelsinlerde bekleriz daha.nisan annesi oluruz:))Hayırlı olsun bir ben kaldım gün almayan sanırım benim bebişte minik o yüzden bizde 39 beklicez
ne güzel anlatmışsın hikayeni, bayıldım :) Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.Merhaba hamiş bayanlar
artik karnimda pıt pıtlar yok kuş gibi hafif oldum nasil biseydir yarabbim:)
Gecemiz cok sükür iyi gecti bebisimizi burda birakicaz amadüne göre daha iyiymis tam emin olmadan cikarmayalim dediler.bende zaten evde panik olurum bisey olsa.yarin yada haftasonu bile teslim ediyorlarmis.biz birazdan eve gecicez artik.
Gelelim hikayeme:)
Zaten malumunuz 32 de rahim uzunlugu 28mm olmustu progestanla ve yatarak 35 e kadar gelmistim.gecen hafta sali günü birkac damlacik kan gelince dogum sancilarim baslamis oldu adalatti ciger gelistirici derken bu sali 36yida bitirdik.sali gecesi duzenli sekilde kasılmalarim basladi ama dayanilcak gibi zaten bu gebeligimde en cok sanci olayina katlanma ozelligim avantajdi benim icin. uyudum uyndim ama icimde garip bi his olustu. 1 2 gun once enerjik oldu evi temizledim biraz eksikleri tamamladim buna yuva kurma enerjisi diyorlarmis doguma kisa.sure once gelirmis.birde son 3 gün bagirsaklarim cok calisti kilom 4 kilo gitti ödem kalmadi istahim kapandi 2 kere istifra ettim akıntım fazlalasti gobek indi asagi bunlardan dolayi yakinlastigini hissettim.sabah kalktim kizima kahvalti ettirirken altimdan sanki adet olursun afedersinz akiverir ya oyle bisi hissettim.ayaga kalktim bacagima kadar indi beyaz su kosa kosa banyoya gittim akmaya devam etti ped koydum esimi aradim.10dk da jet gibi gelmis paniklemis deli gibi eli ayagi dolaşik cok komikti.bi yandan kizimi giydirdim bi yandan esimi sakinlestrdim.bindik 12 de hastanedeydik muayne etti doktorcum 3 4 cm dedi orayi da batirdim bi guzel heryerlde sularim varhemen yatiş yapildi lavman oldum antibiyotik verildi nst ye baglandim sancilarim gayet düzenli ama dayanbildim 2.civari 6 cm oldu saat 4 e geliyordu igne vurdular acilsin diye bu arada surekli alttan elleyip durdular en rahatsiz edici kisım yarim saat sonra bidaha geldiler yaaa yeter biraz once baktiniz dedim bu 2.dogum belli olmaz dedi bakti ebe hadi kalk gidiyoruz dedi şok oldum.o dk da biraz agladim.dogumhaneye gectik ıkınma provalari yaptik biraz zorlandim progstan uzun sure kullandigimdan rahmi serbest birakmamis bide bebisko yüzü yere dogru cikmasi gerekirken yukari dogruymus ondan zorlanmsisim.yinede doktor da ebeler de iyi dogurdun diyorlar ah bide sorsunlar.2 kere szryna alin diye mizmilandim ama cok gecti saclari gorumuyormus ebeler doktor bastirdi cok sükür bi anda geliverdi kucagima tüm acılar bitti o temizlenrken ben izledim dikis umrumda bile degildi artik.tüm acilar son buluyor inanin.Çok şükür rabbim sizlrde en kolayinda saglikla kavustursun. kaburgalrim acıyor biraz yüklendikleri icin.onun disinda rahatim gobek falan dümdüz annemlerde ben dinleniyorum insallah bebisim da gelince tam olucam.
Hepinize ayri ayri teşkkür ederim gercekten moral oldunuz.ben artik sizler icin dua edicem.
Tavsiyeler!
Gecelik en rahati pijama giymistim cikardim sonra ayaginizi kaldiriken bile zorlaniyorsunuz basta.bide dogumdan sonrada gelip kontrol ediyorlar pihti kalmasin diye.
Hasta bezi veriyorlasa hastanniz gerek yok ama vermiceklerse hasta bezi yada depend cok faydali ertesi gün ped kullanmaya baslayabilirsnz.size tavsiye ettigim pede gecis yaptim bugun cok rahat.
Hastane terliginiz su otellerdeki ince terliklerden olsun bana hastanm temin etti.diger hersey ayaginiza yuk oluyor.
Aklima simdilik bunlar geliyor sorularinz olursa cevaplamaya calisirim canlarim
Beklemekten başka yapacak bişey yok bende bu hafta gidecem doktora kilosunu merak ediyorum sanırım son kontrol olur bir daha doğuma giderimSaol canim 3 kilo filan olsa bu haftasonu alcakti.gelmez daha dedi bekler bu bebek.saglikli gelsinlerde bekleriz daha.nisan annesi oluruz:))
Sizlerin desteği ile daha keyifli geçti gerçekten hele ki tecrübeleriniz daima yol gösterici oldu. Bu süreç her anıyla insanı geliştiriyor gerçekten. Şöyle bir iki gün ayaklarımı uzatacağım sanırım. Allah sağlık versin yorgunluk gönülde olmasın inşallah. Güzel dileklerinizi dualarınızı bekliyoruz.. Allah hepimize sağlık versinAh canım yaa 9ay boyunca hiç agzından olumsuz bişey duymadım artık dinlenmeye ihtiyacın var.. Kimbilir neler yaşadın son zamanlarda. En iyisi son günlerini dinlenerek vücudunu ve beynini geçir. Bidaha bu vakitleri bulamayabilirsin.
İnşallah inşallah canım bakalım anne olmayı becerebilecek miyim? Bir taraftan heyecan bir taraftan endişe..Yaa cumamı haftaya yani bi hafta dediğin nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer.. Sağlıkla al inş kucagına
Amin Allah bütün annelere yardım etsin inşallahSağol canım.engelli bir kardeşim var.o bu aralar baya rahatsız onu bırakıp gelemiyor .yoksa yurt dışında falan değilim uzaklıkla alakalı değil yani.neyse bundada vardır bir hayır.allah evladımı sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin gerisi bir şekilde hallolur.
Evet canım 38+2 de gün verdi daha fazla beklemeyelim Dedi. Vardır bir bildikleri diyorum :) Allah hepimize sağlıklı Doğum kısmet etsin inşallahBizde iyiyiz çok şükür ağrı sızı uykusuz geceler uğraşıyoruz doktorun gün varmış sanırım ne güzel.benim hala gün belli değil 39 kadar bekleyelim dedi doktor sanırım mart 27 sonrası olacak
Bir güncük bile olsa keşke değil mi!!valla hi tek istedigim dogum yapmadan bir gun soyle istedigim kadar uyuyup gobegimle gezmek :) ama mumkun gibi degil. annem dogumda durmamak icin resmen ablama kacti bende kayinvalideme yerlestim ama malesef bir nebze rahat ediyorum oyle hicccc bir saat bile hamile olarak takilamamadim isyanlardayim zaten icten ice. sabah tan aksama kadar is.is is. gece gelip eksiklikleri tamamlamaya calisiyorum. dusa girecek vaktim yok doguma nasil girecem dusunemiuorum artik. yalniz icim epey dolmus kusura bakmayin canlar
İnşallah canım azcık dinlenirim inşallah sağlıkla bütün bebekler annelerinin kucaklarını doldurur.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bu hafta dinlenensin inş biraz kuzuya enerji toplamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?