2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Senin benden farklı demek bende çok ağrı sızı yok çok şükür dinlediğimde birde magnezyum kullandığımda ağrılarım geçiyor inşallah senin de geçer çok ağrın olmaz

İnşallah inşallah canım bakalım anne olmayı becerebilecek miyim? Bir taraftan heyecan bir taraftan endişe..
Bende ilkinde öyle diyodum ne alt açmayı bilirim ne emzirmeyi ama doğumdan sonra Allah insanın içine veriyo çekelin bakalım ben annesiyim dedim açılın ben değiştiririm altını.. İstemsiz herşeyi yapıyosun ztn hiç merak etme

Benim yiğenim doğdu kızkardeşimle tek başımıza kaldık onun ilk bebeği ben desen daha nişanlıyım bebek bakmamışım öyle bir baktıktı bebişe şimdi diyorum nasıl becermişiz nasıl altından kalkmışız Allah o gücü veriyor insana

Rsbbim yardımcımız olsun sorun ne bilmiyorum ama duacınım herşey yolunda gidecek inşallah içini ferah tut bende mesela doğumdan çok kırkuyorum ama korkum geçsin diye kızıma hadi gel gül yüzünü çok merak ediyorum diyorumm doğmasına hazırlıyorım kendimi tabi ne kadar olursa :) ama aklıma başka yol gelmiyor

Senin benden farklı demek bende çok ağrı sızı yok çok şükür dinlediğimde birde magnezyum kullandığımda ağrılarım geçiyor inşallah senin de geçer çok ağrın olmaz
Ay inşallah canım ya ama 3 haftadır çekiyorum geciceğini sanmıyorum artık doğuma kadar gidicek heralde. Gecen gün apladm ağrıdan artık yaa

Ay inşallah canım ya ama 3 haftadır çekiyorum geciceğini sanmıyorum artık doğuma kadar gidicek heralde. Gecen gün apladm ağrıdan artık yaa
Doktorun bişi demedi mi böyle zor olur daha yolda var epey doğuma.sıcak tut belini sırtını terleme özellikle gece yatarken iyice rahat edeceğin bir pızisyon bul.

Bebiş gün doldurmuş nedemek canım normalde 40haftanın üstüne bile 1hafta bekletiyolar. Bide ultrasonda önde gitmesi beklenen doğum tarihini değiştirmiyomuş öyle demişti dr um. Doktoruna yada kendi hastanene ulaşmanı denesen yada pztsi sabah gitsen

Normal doğum yapan arkadaşlar karnınız indiğinde bebeğin hareketlerinde farklılık hissettiniz mi

Selam kızlar. Uzun zamandır girmiyordum. Ama son bir kaç haftadır takipteyim. Doğum haberleri geldikce heyecanlanıyorum. Her gün acaba doğuran var mı diyorum.

Bizde 37 ye girdik. Hastanenin eğitimine katılıyorum. Çok zevkli ve çok öğretici. Benim cimcime kafasını baya asagi dayamış. Dr hazırlıkli ol dedi. Çatı muayeneyi 39. Da yapacağım dedi. O kadar dayanır mı kızım bilmiyorum. Acelecilik konusunda annesine çektiyse erken gelir biliyorum.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Çok özel bu yaşadığımız anlar. Allah sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Kucağına alanlara da bol sütler versin

karisik yazdim galiba
Kendi gittigim hastane bebek onden gidiyor dedi ve pazar gunu kontrole cagirdi

ben de son ayima geldiginde kendimi sakin moda aldim.ama doktor stres moduna aliyor beni.bir de bizimkiler ilk dogumda yasadiklarim yuzunden diliyle olmasa bile gozlerinden o korkuyu hissediyorum
Doktorlarin olumsuz soylemi yok bizim gecmis yasadiklarimizi kendimize hatirlatmamiz yuzunden strs oluyor.
Dua edin kizlar dogum saglikli sekilde olsun burada da yazayim bosuna uzulmusum sevincimi paylasayim ins
Rabbim herkesin yardimcisi olsun

İnşaallah sağsalim bebişini kucağına alırsın Can'ım. Cümlemizi ve yavrularımızı korusun Rabbim

Bence öyle olacak sen rahat ol doktorlar söylerdi bişey olsa

Doktorun bişi demedi mi böyle zor olur daha yolda var epey doğuma.sıcak tut belini sırtını terleme özellikle gece yatarken iyice rahat edeceğin bir pızisyon bul.
Canm pazartesi randevum var sorucam dayanamıyorum çünkü. Sırt üstü yatıyorum belim kötü sağa yada sola dönünce sırtım fena inleye inleye uyuyakalıyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…