2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gunaydınlar .. arkadaşlar dün geceden beri sol kalçamın kemiği agrıyor .. dayanamıyorum ağrısına .. böyle bişey yaşayan var mı ? Ne yapmalıyım ?

Gunaydınlar .. arkadaşlar dün geceden beri sol kalçamın kemiği agrıyor .. dayanamıyorum ağrısına .. böyle bişey yaşayan var mı ? Ne yapmalıyım ?

Ayni agri bendede var 3 haftadir cekiyorum annem hamileyken oda yasamis doguma kadar devam ediyor ara sira gelip gidiyor agrisi cagre yok

GÜNAYDIN

PRENS VE PRENSES ANNELERi VE ANNE ADAYLARI OLAN KRALICELEri ...

Ayni agri bendede var 3 haftadir cekiyorum annem hamileyken oda yasamis doguma kadar devam ediyor ara sira gelip gidiyor agrisi cagre yok

Günaydın kızlarr hava güzel olsada yürüyüş yapsam nekdr yürüceksem 10dakikada pertim cıkıyo

Günaydın erkenci annneler ve tatlı bebeişleri tabi uyanlarada iyi uykular.
izmir-girl bende bir dönem magnezyum sayesinde geçti şimdi heryerimiz ağrıyo valla geçe tuvalete kalkmak işkencce benim için yoruldum artık. supremee ben küçük küçük bildiğin kaplumbağa gibi yürüyorum. Ama birde ev problemimvar bende bazen aniden geliyor sanki sanli gitmesem kaçıracam gibi oluyorum gidiyorum bumuydu diyorum

Canım bende doğum yapmadan son bir ay çok çektim sağ ve sol kalçam çok ağrıyordu yattığımda gece resmen sızıyla uyanıyordum doğuma kadar sabret sonra geçiyor çok şükür

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle kendimi tanıtayım bende sizler gibi nisan annesi adayı idim. (End14) nickli ile ilk zamanlar bu topicteydim. 12 haftalıkken eylül ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Aradan 6 ay geçti ve şimdi yeniden hamileyim. İnşallah nasip olursa kasım annesi olucam bu defa. Sizlerin de doğumlarınıza çok az kaldı. Rabbim hepinize en kolayından, en hayırlı şekilde doğum yapıp yavrularınıza sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşmayı nasip etsin. Benim için de dua eder misiniz yavrum bu defa beni bırakmasın. Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın İNŞAALLAH..

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş

insallah kucagini doldurur rabbim.

İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini.

kızlar şimdi biz kasılmaları dkayla hesaplıcaz ya kasılmalar bittikten sonramı yazacaz yoksa kasılma başladıgındamı. şöyleki kasılma 20 30 saniye süyüyo bazen bir dk aradaki bir dk oynama yapıyo.
ay kafam karıştı valaa

Orası bendede var aşağı inince herhalde mide rahatladı habire bişiler atıştırıyorum. Midemde 3 oda salona döndü valla Doğumdan sonra hep beraber sıkı bir rejim bizi bekliyor birde ödem var bende ayaklarım iki ayak gibi

Aynen ödem bende de var hayırlısı ile doğsun cidden iyi bir diyet ve bakıma ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…