- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- 408
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #35.461
Aynen öyle şimdi su içemiyoruz öyle zaten Doğumdan sonra Bebek telaşı felan yediklerimize biraz dikkat ederizAynen ödem bende de var hayırlısı ile doğsun cidden iyi bir diyet ve bakıma ihtiyacım var
Diyet ve bakim sanirim hepimiz isticez ben cok abarttim yeme icme olayini... sacmaliyorum bazen inanin ki... ne tatli birakiyorum ne tuzlu. yemek yetmiyor bana... birde ustelik 3 litre su iciyorum gunde... bilmiyorum sonum ne olurAynen ödem bende de var hayırlısı ile doğsun cidden iyi bir diyet ve bakıma ihtiyacım var
Diyet ve bakim sanirim hepimiz isticez ben cok abarttim yeme icme olayini... sacmaliyorum bazen inanin ki... ne tatli birakiyorum ne tuzlu. yemek yetmiyor bana... birde ustelik 3 litre su iciyorum gunde... bilmiyorum sonum ne olurAynen ödem bende de var hayırlısı ile doğsun cidden iyi bir diyet ve bakıma ihtiyacım var
Bende o haldeyim midem sıkışıyor şişkşnlikten çatlayacam ama yine yemek istiyorumDiyet ve bakim sanirim hepimiz isticez ben cok abarttim yeme icme olayini... sacmaliyorum bazen inanin ki... ne tatli birakiyorum ne tuzlu. yemek yetmiyor bana... birde ustelik 3 litre su iciyorum gunde... bilmiyorum sonum ne olur
Benim oğlum kuvozde kaldı canım sarılık yüzünden 18 ile girdi bi sonraki gün 10 a dustu çıkardılar sükûr şimdi daha iyi ama yine de tedirgin oluyoruz yarın tekrardan bakriracaz umarim yukselmemistir. Bende sık sık emzirmeye çalışıyorum ama dediğin gibi ne kadar emdiginj bilmiyorum bazen biberon veriyorum o yüzden.. bide pompa ile cekiyorum arada ama sütü azaltır diye duydum pompa. Sen öyle bisey duydun mu canmMerhabalar herkese. Umarim hepiniz iyisibizdir. Bebisten dolayi surekli yazamiyorum ama gozum uzerinizde :)
yeni dogum yapan annisler hayrli olsun. Umarim saglikla buyutursunuz bebislerinizi. Bir arkadasin bebisi kuvozdeydi sarilik yuzunden umarim iyo olmustur. Biz de 24 saat kaldik kuvozde eve eli bos donmek cok kotu. Oglumun kiyafetini koklayip durmustum evde. Cok sukur atlattik o gunleri
Bizi merak eden teyzoslarrr iyiyiz sukur. Bugun 2 haftalik olduk. Kilo almasi icin cok emmesi lazim. İlk baslarda mama vermistik simdi sadece emzirmeye basladim umarim doyuyordur insan tedirgin oluyor doyuyor mu diye
Keske mememde gosterge olsaydi diyorum kac cc icmis gorursum en azindan :)Zaman nasil gecti anlamadim. Oglumun karnimdaki hareketlerini cok ozledim, tekmelerini, hickirmasini... Ama simdi onu koklamanin zevki de baska dogrusu rabbim herkese nasip etsin insallah.
Evett cnm aynen o sekil oldum... bence doguma kadar boyleyizBende o haldeyim midem sıkışıyor şişkşnlikten çatlayacam ama yine yemek istiyorum
Geçmiş olsun cnm çok normal artık sırt ağrıları,benimde sırt ve bel ağrım çok fazla elinden geldiğii kadar yormamaya çalış kendiniKızlarr sırt ağrılarınız ne durumda nasıl dayanıyosunuz. Beni uyandırdığı bile oluyo. Bi balkon yıkayım dedim yapamadm. Şimdi mutfagmı temizledim yemek yaptm. Koltukta oturamıyorum
Sağol canım da her türlü oluyo benm sıkıntım o maalesefGeçmiş olsun cnm çok normal artık sırt ağrıları,benimde sırt ve bel ağrım çok fazla elinden geldiğii kadar yormamaya çalış kendini
karnımız aşağı indikten ne kadar zaman sonra doğum oluyor bilen var mi kızlar ?
Canım ne güzel kavuştun bebeğine sağsalim inanıyorum ki muhteşem bir annesin bebeğin senin sevgini kesinlikle hissediyordur.Merhabalar herkese. Umarim hepiniz iyisibizdir. Bebisten dolayi surekli yazamiyorum ama gozum uzerinizde :)
yeni dogum yapan annisler hayrli olsun. Umarim saglikla buyutursunuz bebislerinizi. Bir arkadasin bebisi kuvozdeydi sarilik yuzunden umarim iyo olmustur. Biz de 24 saat kaldik kuvozde eve eli bos donmek cok kotu. Oglumun kiyafetini koklayip durmustum evde. Cok sukur atlattik o gunleri
Bizi merak eden teyzoslarrr iyiyiz sukur. Bugun 2 haftalik olduk. Kilo almasi icin cok emmesi lazim. İlk baslarda mama vermistik simdi sadece emzirmeye basladim umarim doyuyordur insan tedirgin oluyor doyuyor mu diye
Keske mememde gosterge olsaydi diyorum kac cc icmis gorursum en azindan :)Zaman nasil gecti anlamadim. Oglumun karnimdaki hareketlerini cok ozledim, tekmelerini, hickirmasini... Ama simdi onu koklamanin zevki de baska dogrusu rabbim herkese nasip etsin insallah.
diyorum. Ben kendime içimde fil var eşim şaşırıyor bana zaten gözleri açılıyor.Evett cnm aynen o sekil oldum... bence doguma kadar boyleyiz
bende öyleyim ama bugüne kadar hep hareket ettim işe gittim evde kendim herşeyimi yaptım hareket etmenin etkisi var doktor bolbol yürü merdiven çık dedi her gittiğimde de tekrarlıyorBenim yaklaşık iki haftadır aşağıda , son aya girildiğinde kiminin karnı aşağı iniyor diye biliyorum ben , ama kimininki hiç inmiyor.. :/
Suanda bence hareket rahim kaslari falan gelisir fakat dikkat et yorulma..kizlar bisi soracam merdiven inip cikmanin faydasi nedir.
Bebeğin aşağı inmesine yardımcı oluyormuş birde pelvis kasları bu güçlendiriyor öyle dedi dr. Ne kadar güçlendirirsen rahat Doğum yaparsın ama abartmamak lazım ben su zamanlarda bildiğin tembelhayvan gibiyimkizlar bisi soracam merdiven inip cikmanin faydasi nedir.
Güç verdin, çok teşekkür ederim tecrübeli anne.Bende ilkinde öyle diyodum ne alt açmayı bilirim ne emzirmeyi ama doğumdan sonra Allah insanın içine veriyo çekelin bakalım ben annesiyim dedim açılın ben değiştiririm altını.. İstemsiz herşeyi yapıyosun ztn hiç merak etme
Vücut temizliğim kıl tüy işlerim halloldu tamam da ev temizliğinin t si yapılmadı dahaEşim çarşamba günü için temizlik şirketinden ayarlamış iki kadın o gün yapılacak temizlik. Cuma doğum çarşamba temizlik işe bakın. Son dakikaya kaldı. Bugüne kadar evime temizlikçi hiç gelmedi , doğum zamanı mecbur kaldık , eşimin hiç zamanı yok yapmaya , inşallah güzel yaparlar da içime siner. Doğum sonrası annemlerde kalıcaktık bir ay kırk gün. Ama işler karıştı. Dedem var annemlerde 95 yaşında. Kafası iyice gitti. Artık pek birşey hatırlamıyor. Gece sürekli konuşuyor evin içinde geziniyor uyumuyor. Ruh halimin bunu kaldırabileceğini hiç sanmıyorum. Rahat edemeyeceğimi düşündüm evimde olmaya karar verdim. Bugüne kadar hiç bebek bakmadım kızıma nasıl bakacağım tek başıma bilemiyorum. Resmen depresyona girdim şimdiden Bir de lohusa kadın yalnız bırakılmaz derler ne yapacağım ben ? Kv görümce zaten yok var da yok. Annemin durumu ortada. Bilmiyorum nasıl olacak of ki ne offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?