- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 83
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #35.481
hiç korkma canım dogumdan sonra öyle bi annelik geliyoki insana bi anlamıyosun bile bebege nasıl baktıgını. yeterki rabbim saglıklı sıhatlı dünyaya gelmesinni saglasın. temizlik işinde bi günde biter kadınların başında olduktan sonra içine sinmeyen yerleri falan söyle mecbur yapacaklar
Annemlerde kalıcaz diye rahat davrandık , son hafta böyle bir durum çıktı işte. Lohusa kadın yalnız bırakılmaz deniyor ya bir sürü şey söylüyorlar artık hurafe mi bilmiyorum , ondan korkuyorum , ama mecburum işte ne yapayım durumlar çok karıştı
Sen stres yapma Allah yardımcın olacak sen hiç kendini sıkma bak bebeğini kucağına aldığında bir bakacaksın 40 çıkmış felan emzirmekti felan telaşesinde zaman su gibi akacak canımVücut temizliğim kıl tüy işlerim halloldu tamam da ev temizliğinin t si yapılmadı dahaEşim çarşamba günü için temizlik şirketinden ayarlamış iki kadın o gün yapılacak temizlik. Cuma doğum çarşamba temizlik işe bakın. Son dakikaya kaldı. Bugüne kadar evime temizlikçi hiç gelmedi , doğum zamanı mecbur kaldık , eşimin hiç zamanı yok yapmaya , inşallah güzel yaparlar da içime siner. Doğum sonrası annemlerde kalıcaktık bir ay kırk gün. Ama işler karıştı. Dedem var annemlerde 95 yaşında. Kafası iyice gitti. Artık pek birşey hatırlamıyor. Gece sürekli konuşuyor evin içinde geziniyor uyumuyor. Ruh halimin bunu kaldırabileceğini hiç sanmıyorum. Rahat edemeyeceğimi düşündüm evimde olmaya karar verdim. Bugüne kadar hiç bebek bakmadım kızıma nasıl bakacağım tek başıma bilemiyorum. Resmen depresyona girdim şimdiden Bir de lohusa kadın yalnız bırakılmaz derler ne yapacağım ben ? Kv görümce zaten yok var da yok. Annemin durumu ortada. Bilmiyorum nasıl olacak of ki ne offf
Sen stres yapma Allah yardımcın olacak sen hiç kendini sıkma bak bebeğini kucağına aldığında bir bakacaksın 40 çıkmış felan emzirmekti felan telaşesinde zaman su gibi akacak canım
Selamlar, size yine danısmam gereken bir konu var sevgili Nisan anneleri :) Hoş, benim de Nisan sonu annesi olma ihtimalim oldukca yüksek :)
Kasılmalarım 3 gündür cok fazlalastı sizce normal mi bu haftalarda? Agrı yok, sadece dun cok az süren hafif bir ağrı oldu sadece, diğerleri hepsi yalancı kasılma tarzında. Ama bu kadar sık kasılmasına da anlam veremiyorum. Karnım sürekli semsert oluyor. Bazen pozisyon degistirsem bile gecmiyor, sürüyor biraz. Doktorum önceki kontrolde agrısızsa korkma demisti ama bu kadar sık olması beni artık endiselendirmeye başladı.. Yarın doktoruma da yazacagım ama size de bi danısmak istedim.
yaw benim bu iştahıma bir care yok mu ?
öküz görse beni okuzlukten istifa eder.
çok yiyorum ve bu ay 4 kg aldim 70 le doguracam diyordum 72 oldum ve daha zaman var o zamana kadar 3 kg daha alırım diye korkuyorum. 8 ayda 9 kg alan ben son ayda 7 kg alırsam ne olacak halim
Ben sana bu gece yediklerimi saysam miden kalkar çıkarmadığıma şükrediyorum , o kadar karışık yedim
Şimdi soda içiyorum ve geceyi noktalıyorum
Valla ben ilk kziimda 3 gunden sonra yalnizdim. Gayette güzeldi hersey. Bebegin cok gazli ya da cok az uyuyan bir bebek olmadigi sürece en guzeli yalniz olmak. Hic kendini korkutmaAnnemlerde kalıcaz diye rahat davrandık , son hafta böyle bir durum çıktı işte. Lohusa kadın yalnız bırakılmaz deniyor ya bir sürü şey söylüyorlar artık hurafe mi bilmiyorum , ondan korkuyorum , ama mecburum işte ne yapayım durumlar çok karıştı
Kalsiyum magnezyum ikisi bir arada olandan kullanıyorum. Buyuk ihtimal benim doktorum da normal diyecek ama benim gibi olan birileri var mı diye merak etmistim :) benim su anda ağrılı degil dedigim gibi ama kaskatı kesiliyor gobegim, hareket edemeyecek gibi oluyorum. Sıklasınca endiselendim ister istemez :)Benim hep kasılmalarım var hatta son zamanlar ağrılı oluyor baya korkuyorum :/ Dr a her seferinde sordum hep normal dedi vücut doğuma hazırlanıyor dedi. Magnezyum kullanıyor musun ? Ben kullandığım halde kasılıp kasılıp duruyorum :)
Vücut temizliğim kıl tüy işlerim halloldu tamam da ev temizliğinin t si yapılmadı dahaEşim çarşamba günü için temizlik şirketinden ayarlamış iki kadın o gün yapılacak temizlik. Cuma doğum çarşamba temizlik işe bakın. Son dakikaya kaldı. Bugüne kadar evime temizlikçi hiç gelmedi , doğum zamanı mecbur kaldık , eşimin hiç zamanı yok yapmaya , inşallah güzel yaparlar da içime siner. Doğum sonrası annemlerde kalıcaktık bir ay kırk gün. Ama işler karıştı. Dedem var annemlerde 95 yaşında. Kafası iyice gitti. Artık pek birşey hatırlamıyor. Gece sürekli konuşuyor evin içinde geziniyor uyumuyor. Ruh halimin bunu kaldırabileceğini hiç sanmıyorum. Rahat edemeyeceğimi düşündüm evimde olmaya karar verdim. Bugüne kadar hiç bebek bakmadım kızıma nasıl bakacağım tek başıma bilemiyorum. Resmen depresyona girdim şimdiden Bir de lohusa kadın yalnız bırakılmaz derler ne yapacağım ben ? Kv görümce zaten yok var da yok. Annemin durumu ortada. Bilmiyorum nasıl olacak of ki ne offf
Kalsiyum magnezyum ikisi bir arada olandan kullanıyorum. Buyuk ihtimal benim doktorum da normal diyecek ama benim gibi olan birileri var mı diye merak etmistim :) benim su anda ağrılı degil dedigim gibi ama kaskatı kesiliyor gobegim, hareket edemeyecek gibi oluyorum. Sıklasınca endiselendim ister istemez :)
Biz baya uzun araştırmalardan sonra Casual Cadillac Air Travel Ststem aldık. Normalde 1500 TL birtakım indirimler oldu, bir de 250 TL hediye çeki verdiler kampanyadan , uygun fiyata geldi. Daha uygun olsun dersen Cadillac Travel Systemler var 1300 TL , hatta aynı markanın başka bir ürünü de 1 ay önce indirime girip 900 TL ye satıldı. Bunlar hep e- bebekteki fiyatlar. Hediye Çeki kampanyası devam ediyor mu tam bilmiyorum. Aynı marka bazı internet sitelerinde 200-300 TL daha uygun diye biliyorum.Ya kızlar bebek arabası çok araştırdım ama hala netlik kazanmadı aklımızda. Az yer kaplayan sağlam hafif travel sistem Bebek arabası arıyoruz bulduklarımız 1000tl nin üzerinde ve biz 800tl nin üzerinde para vermek istemiyoruz önerebileceğiniz bebek arabası var mı siz neye karar verdiniz ???
Doktorum NST'ye 36. haftadan itibaren girmeye başlayacaksın demişti. Tabi bu durumu söyleyince belki erken de sokar bilemedim. Bugün yine hafta sonu oldugu gibi olursa haber verecegim hemen doktoruma.Nst ye girdiğinde kasılma olarak gözükür zaten. Bende de uzun süredir var. Hava çok soğuktu ben hastaneye gitmiştim. Nst de 90 lar görmüştüm. Arka arkaya oldu ama düzensizDi. 35. Hqftdaydim. Çok korktum. 2 gün daha sürdü. Arka arkaya oluyordu. Doğum başlayacak diye korkuyordum. Sonra sıcak tuttum kendimi yattım dinlendim geçti. Şimdi 37. Haftadaki alıştım. Az az oluyor arada yine ama o zaman ki gibi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?