2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın kızlar dün giremedim nasılsınız son günler nasıl geçiyor ben baya ağırlaştım uyku düzenini kalmadı hiç perşembe kontrolüm var sizde durumlar nasıl

allahim geldimi hersey ust uste geliyo resmen . sıkma kendini halolur elbet bir arkadas filan yokmu bari. bide nasil hallettin ben halen yapamadim kil tuy islerini . oncesinde lazere gittigimden ozel bolgeme agda vuramicam

Anneler güçlü olur canım korkma bakarsın bebeğine bir güzel kendin bile şasırırsın şimdiden kendini üzüp depresyona girmenin alemi yok sonuçta herkesin başında birileri olmuyor kırk gün benim annem vefat etti halam gelecek en fazla on gün on beş gün kalır ondan sonra yalnızım kızımla deli_mavi_59

günaydın herkese... güzel anneler
iki gündür başım agrıyo uzun süredir baş agrım olmuyodu. bide migren var daha fazla olacak diye korkuyorum.
ah bide bunun üstüne dogum sancısı falan cekmem inşallah kasılmalar son günlerde iyice sıklaştı artı kasılma anında alt bölgemde acayip keskin kramplar oluşuyo. kalcamdaki agrıda iyice arttı. alahım yardımcımız olsun hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucagımıza

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun. Dediğin gibi anneler güçlü olur iyi düşünmek lazım artık bizimse evlatlarımız var onlar için yıkılmamak lazım

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun. Dediğin gibi anneler güçlü olur iyi düşünmek lazım artık bizimse evlatlarımız var onlar için yıkılmamak lazım
Sağol canım sen sakin ol rahat ol herşey tıkır tıkır makine gibi işler bence evinde olman daha iyi düzenini erken kurarsın daha çabuk alışırsın

Boş ver canım dert etme. Yeter ki sağlıcakla bebeğini al kucağına. Düşük riskiyke geçti benim hamilelik. Eşimin yaptığı temizlikle bu güne geldik. O da haftalık süpürme silme. Canlar kapılar her yer temizlik istiyor,içim rahat da etmiyor ama hiçbir şey kızından önemli değil. Dogudayiz biz temizligi içime sinecek biri de yok tanıdık. Ben de lohusalık döneminin çoğunu yalnız geçirecem. Allah korusun ,dua edelim biz bir şey olmaz endiselenme. Birbirimizden çok şeyler öğrendik,iyi ki bu kulüp var. Deneyimli anneler yardımcı olur her konuda. Rabbim hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin hepimize. Sağlıcakla kucağımiza alalım bebisleri.

Hakkında hayırlısı canım yeni bebişimiz geliyor ne güzel

Reactions: mnt
Hayırlısı olsun Can'ım sağlıkla gelsin inş

ayyy Allahım haydi saglıkla gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…