2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
simarik83 saglıkla gelsin kuzuu, amanın herkes pıt pıt dogurmaya basladııı :))

Eklentiler

• upload_2017-3-20_12-24-4.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 106

Kızlar nişanım geldi birazdan hastaneye gidicez eşimi bekliyoruz çok heyecanlıyım dua edin :))

Ayy hadi iyi haberlerinizi bekliyoruz.bir gunde iki bebek.nisana dogum kalmayacak:))

Hadi hayirlisi neyseki 37.bitmis:)seninle aramizda 1 gün vardi.

Hayirli haftalar bayanlar:) ben bebisime kavustum cok sükür :) karnindaki pıt pıt karsimda uyuyor.kizım cok iyi karsiladi hediye getirmis kardesi.sarildi kucakladi cok sıkıstırmıyo Allahtan.oynamaya dev etti yanimda ben emzirirken.sorular soruyo hemen cevapliyorum.odadan ckinca bebisime yumulup öpüyorum:) :) :) kaçak göcek sevgililer gibi:) :) :)

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Canım ne oldu hiç fark etmedin mi sancını felan Allahtan hastanedesin bizi haberdar et
Kızlar nişanım geldi birazdan hastaneye gidicez eşimi bekliyoruz çok heyecanlıyım dua edin :))
ay pazartesiye bebişlerle başlıyoruz maşallah sen kendimi hiç strese sokma canım uzan eşin gelene kadar
Allah yardımcınız olsun.

maşallah Allah sağlık versin iki evladınada

canim sadece bebek pompadan daha iyi rmiuormus onu duydim. Azaltir fiye bi sry duymadim. Aksine bebek emmiyorsa sagmak lazim ki sut uretimi drvam etsin.
Ayy biz de 17yle yatip 9la cikmistik hastanrden. Rabbim tekrarini yasatmasin cpk zor su sarilik.. Bem boberon vermek istemiyorum alisir memeyi birakir diye. Persembe kilo kontrolumuz var 1 haftada 300 gr almasi lazimmis. Bakalim nasil olcak cok stresliyim

oyle canim cok sukur kavustuk. Erken oldu ama guzel oldu
Rabbim herkesin kucagini doldursun saglik vetsin hrpimizin brbislerine ,:)

hay maşllah bir güne iki bebeiş hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim.
bu haftadan sonra daha çok bebeiş haberi alıcaz gibi

Canım memede uyuyup kalıyor az emiyor o yüzden sariligi artmasin diye mecbur biberonla veriyorum inşallah canım ya çok zor oldu hastanede bırakıp da gelmek umarım tekrarlamaz .. sutumuz yarasin kilo alsın bebişlerimiz inşallah:)

Hastanedeyiz muayene oldum açıklık yok sancı yok doktorum 3 gün yatış verdi sancıyı bekleyelim dedi. Sezaryende olsa sancıyı beklemek lazım çocuğun ciğerleri için iyi birşey dedi. Bir de çocuk doktorlarıyla konuşayım onlarla karar veririz dedi. Şimdi odaya geçtik bekliyoruz bakalım :)

hadi bakalım canım habersiz bırakma bizi. sag saglim kucagına alırsın inaşşalah

Beklemeye devam demek gününü mü belliyken bebiş acaba pek nazlı çıktı. Siz iyi olunda

Maşallah Can'ım darısı başımıza bende kızımın tepkisinden tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…