2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
allahim geldimi hersey ust uste geliyo resmen . sıkma kendini halolur elbet bir arkadas filan yokmu bari. bide nasil hallettin ben halen yapamadim kil tuy islerini . oncesinde lazere gittigimden ozel bolgeme agda vuramicam

Duşta özel bölgeye ayna yardımıyla jilet yaptım haftada bir canım , çok uzatmadım yanii , tahriş falan da olmadı hiç , sen de öyle yapabilirsin. Bacaklarımda ne hikmetse hamilelikte hiç çıkmadı , şanslıydım bu konuda :) 10 günde bir epilasyon yaptım yine de üzerlerinden geçtim hep. En son yapamadım eşimden rica ettim o yaptı epilasyonu :)

Ben baştan beri sezaryen istyodum zaten. Önemli olan bebişlerin sağlıklı olması sıkma canını ve korkma :)
İnşallah canım sağlıklı olsunlar.bana serum verdiler ama sancımı keserse bebeği hemen almayacak sancı kesilmezss akşam nasipse doğacak kızım sabah beri açım takatim gitti inan

İnşallah canım sağlıklı olsunlar.bana serum verdiler ama sancımı keserse bebeği hemen almayacak sancı kesilmezss akşam nasipse doğacak kızım sabah beri açım takatim gitti inan

Şimdi nst ye bağlıyım 50 yi geçen sancım olmadı beni bekletecek sanırım. Bende nst sonucuna göre yicem bişeyler bakalım çok acıktım ve susadım. Aynı durumdayız sancı varsa alcak benim oğluşuda yoksa beklicez burda :)
Doktor idrara sıkışıp gelmemi istedi neden olabilir anlamadım

Bilmiyorum canım bana yatış verdi kan aldılar idrarda almadılar tahlil için

simarik83 mnt haftaya bebiş haberleriyle başlamışız kızlar ne güzel , artık vakitleri erken de değil endişe etmeyin :) Minikler annelerine babalarına sağlıkla kavuşsunlar inşallah Sizden sonra da sıra bende sanırım

Hay
Hayırlı haberlerini alırız inşAllah canım

benim kızımda da nisanım pazar gunu gelmişti, salı gunune kadar beklemiştik alttan alltan vuruyordu acıklık yoktu, dr um alalım dedi sezeryan olmustum, ama o sancıların ilk kısımlarını cekmiştim, ay hadi saglıkla al kucagına, senin zaten önden gidiyordu kilo olarakta, ben bekliyordum, kendini kurtardı nasılsa:)

Kızım bugün çok hareketli maşallah , nasıl yeri daraldı anlamıyorum kıpır kıpır , aman hareket etsinler de ne oluyor diye endişelenmeyelim değil mi :) Şimdi de hıçkırık tuttu hıçkırıyor :)

ben haftaya gidicem canım. git gel bakalım bana da haber et. en son sancin vardı bakalım bir değişiklik olmuş mu
Herşey yolunda çok şükür ntsde normal çıktı kontrollere devam dedi doktor ama ne zaman geleceğimi söylemedi bende sormayı unuttum seni haftada bir mi gidiyorsun cnm hastaneye

Herşey yolunda çok şükür ntsde normal çıktı kontrollere devam dedi doktor ama ne zaman geleceğimi söylemedi bende sormayı unuttum seni haftada bir mi gidiyorsun cnm hastaneye
doktor bu hafta çağırmıştı ama internetten randevusu yoktu o yüzden haftaya salı gününe randevu aldık canım farklı doktora da gitmek istemedim. serife erdem e gidiyorum.
bakalım haftaya 39 haftalık olacaz ne dicek doktor bilmiyorum

Hanımlar bugün benimde kontrolum vardı. 2950 gram olmuş bebeğim. Sancida çıkmadı. Haftaya alttan muayene edicek. Benimkinin hiç acelesi yok

Normal düşünüyorsan dursun durabildiği kadar bebişin acele etmesin zaten , o doğana kadar rahat rahat 3 kiloyu geçer 3 buçuğa yaklaşır merak etme Sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil..

Aynı seninki gibi olcak sanırım. Kasıklarımdan vuruyo şu anda :)) Artık tedirgin olmuyorum bende bebişlerde sıkıntı olmaz artık inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…