2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gozunaydin canim.hic ayrilmayin birdaha.kizinda ne guzel karsilamis böyle devam eder insallah kardeş kardeş geçirirler.darisi bize tepkimizi cok merak ediyorum

Farklı doktorlara görünmekte fayda var bence cnm ben 2 dır farlı doktora gidiyorum 3 farklı doktora gittim 3 üde çok iyiydi en iyi kadın doğum doktorlari marsadaymiş zaten cnm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

kv. de kaldigimdan dusta cok durmaya utaniyom :/ esimde ben yaparim ayip degil diyor utaniyom offff benimde baslamam lazim. ki hamilelikte hic kasimi almayan ben kasimi haftada bir defa alma durumum oldu erkek cocuk oldugundan hormonlarimi erkege cevirdi yaramaz bocusum

Utanma canım eşin de yapar temizler nolcak , sen de eğil kalk eziyet çekmemiş olursun. Eşin yapmicakta kim yapacak değil mi

Pinberem cabim canım hayırlı dogumun olsun saglikla al kucagina. acikligi hic sanciyla filan anlamadinmi anam cok heyecanlandim acaba kacinci siradayiz. sinava girecek ogrenciler sirasini beklerya aynen o duygudayiz oglusla

Merhaba kızlar maşallah bu pazartesi bereketli olmuş :) simarik83 mnt Pinberem Allah yardımcınız olsun kızlar inşallah hayırlı doğumlar olur . Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Benim de bi saat sonra kontrolüm var sancım oluyor nst de ama açılmam yoktu en son kontrolde bakalım bugün neler olucak hakkımızda hayırlısı.

Kızlar bende doğuma gidebilirim. Sancım var çok değişik. Kasılmalarım var arka arkaya. Öğlenden beri akıntım bitmedi gelip gelip duruyor bu neyin nesi Su gibi değil öyle. Bir nokta da ( . ) kan gördüm peçetede , aynı nokta kadar. Noluyor ya tırsıyorum şu an , bir de yalnızım

Afedersin sümük gibi akıntın carmı? Benim dün kocaman beyaz sümğk gibi bi akıntı geldi bugünde o akıntının kanla karışık hali geldi.

canım hepimizde Doğum korkusu var ama bak doğuran annelere bebişlerinr bakıyorlar öyle düşün sen stres yapma yeter mnt simarik83 Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haberler verirsiniz

Kizlar cosmussunuz:) haydi aramiza katilinnnn!!!:) o sümuksu akinti bende de deli gibi geliyordu her wc de bide nokta kadar kanamada 2cm aciklik vardi DeliMavi bi git canim doktora

Afedersin sümük gibi akıntın carmı? Benim dün kocaman beyaz sümğk gibi bi akıntı geldi bugünde o akıntının kanla karışık hali geldi.

Aynen öyle canım öğlende geldi o dediğin şey baya fazlaydı şaşırdım bu ne diye :/ Yumurta akı gibi :/ Beklemedeyim bakalım ..

Daha bu sabah eşim dedi aman kızım cumayı bekle , mesai saatleri dışında gelme , bizi +400 tl masrafa sokma diye ( tabii şakayla karışık söyledi ) Açtı şom ağzını galiba , yavrucak ta bunu duydu herhal , istediğim zaman gelirim baba diyerekten gelmeye niyetlendi Daha küçümencik babasına karşı çıkıyor cimcimem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…