2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

kiyamam canim panik yapma sakin sakin allahim kolaylik versin insallah haber et muhakkak

ayyy ne bereketli bi günmüş maşşallah
deli_mavi_59 canım dogum başlamış benim ilk dogum seninki gibi oldu 4 5 saat sonra dogum yaptım istersen beklemeden git dra.

Ne bereketli günmüş maşAllah haberdar bey bizi durumdan doktora git bekleme

kızlar haber edin çok merak ediyoruz dört kişi saydım doğum her an yapabilir bugün. dualarimiz sizinle...

Bende doğurmadım kızlar serum falan verdiler sancı azaldı doktor saçma salak biri çıktı istiyorsan hemen yapayım sezeryan dedi bana yaa benim gittiğim hastanede Bebek bakım ünitesi yok bebiş küçük olunca Oray'a gitmek zorunda kaldım anlatarak bitiremem öyle rezillikler yarın bir daha gidecem bakalım

Pinberem mnt deli_mavi_59 hayırlar olsun insşallah hakkınızda.. sualarımız sizinle sağlıkla sıhhatle inşallah kavuşursunuz evlatlarınıza. Arkadaşlar benim oğluş da çok hareketli bugün kafasıyla bastıra bastıra çıkacak en sonunda..ben bursada oturuyodum doktorum balıkesirdeydi dün geldim balıkesire doğuma kadar burdayım.. yarın doktorumda randevum var ama bu kadar harekete benim karnım dayanır mı bilmem annem 70 yaşında tecrübesine dayanarak sen bugün yarın doğurursun karnın düştü aşağı diyor.. bi doğum hali gelirmiş gebe kadına sana öyle bi hal geldi dedi beni baya korkuttu..napıcam bu gece bilmem gerçi hastanede evin hemen karşısında olmadı bi koşu gidip doğurcam şaka bir yana da bende e gece doğum yapmaktan korkuyorum pek bi enteresanım..

sen normal doğum mu istiyordun canim

Oturdum bir güzel karnımı doyurdum, benden başka herkes panik halinde
Evde hala yalnızım Yalancı sancılardır diye düşünüyorum.
Cidden rahatsın ben olsam kimseyi beklemeden taksiye atlayıp gitmiştim ben fazla panik biriyimde keşke senin gibi olabilsem

Kendi doktorumun olduğu hastanede yok zaten ne yapacağımı şaşırdım yaa doktoruma gidecem yarın Bi daha bakalım ne diyecek Bu arada 3 kilo olmuş Oğluşum

Kendi doktorumun olduğu hastanede yok zaten ne yapacağımı şaşırdım yaa doktoruma gidecem yarın Bi daha bakalım ne diyecek Bu arada 3 kilo olmuş Oğluşum
MasAllah oglusuna nasıl doktorunun olduğu hastane yok hastaneden mı ayrıldı doktorun

MasAllah oglusuna nasıl doktorunun olduğu hastane yok hastaneden mı ayrıldı doktorun
Yok Can'ım onun çalıştığı hastanede ünite yok bebiş Zaman'ında gelmezse diye diğer hastaneye yönlendirdiler küçük ya ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…