2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
doguma yakin enerji gelirmis pehhhh bende de hic olmadigi kadar artik isteksizlik ve yorgunluk var calismak istemiyorum hep uzanmak ve uyumak istiyorum

Valla bana enerji falan gelmedi öncesinde hatta nişan geldikten sonra yani şu anda acayip bir yorgunluk var üstümde. Annem doğuracağın belli yüzün gözün şişti diyo bugün bi garip olmuşum :)) bu arada benden hala lekeli akıntı gelmeye devam ediyor. Bu nişan 1 kere gelmeyle bitmiyo sanırım :))

Dualarımız seninle arkadaşım.. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah:)

Amin canım sağol.

Canım neden doğuma almadılar bekliyorlar

Canım neden doğuma almadılar bekliyorlar
Doktorum ilk gebeliğin sancını beklicez, sancı bebeğin ciğerleri için iyi dedi. Sancılarımda en fazla 67 gördük belki yarın artar. Benim doktor illa son noktaya kadar bekliyor. İyi de yapıyor aslında bebek ne kadar dursa o kadar iyi ama biz heyecanlanıyoruz :))

Merhaba yorumunuz dikkatimi çekti de. Benimde kasılmalarım oluyor. Ama tam kasılma olacağı an kalp çarpıntısı gibi bişey oluyor ve nefesim sıklaşıyor. Kasılmanın geldiğini anlıyorum. Sizde de öyle mi. Nefesim daralıyor demişsiniz

Senin doktorla benim doktor aynı kafadan canım benim ki tarih bile vermedi daha 38 olduk bekliyoruz bakalım en iyisini yapıyorlar canım bebek için ne iyiyse o

Cidden rahatsın ben olsam kimseyi beklemeden taksiye atlayıp gitmiştim ben fazla panik biriyimde keşke senin gibi olabilsem

Aslında hiç rahat değilmdr çok panik biriymdr. Ama sancılar şiddetlenmedi aynı düzeyde kaldı Şuan farklı olan tek şey sürekli gelen akıntı. Hastane 5 dk bir şey olursa hemen gidicez.

Aslında hiç rahat değilmdr çok panik biriymdr. Ama sancılar şiddetlenmedi aynı düzeyde kaldı Şuan farklı olan tek şey sürekli gelen akıntı. Hastane 5 dk bir şey olursa hemen gidicez.
Bende normalde çok sakinimdir ama hamilelilten beri bir pimpirikli oldum kendimi tanıyamıyorum inan

canim aynen bana butun musteriler aynisini diyor ama ne bilim valla bu yorgunlukla ne olacak bilmiyorum.bugun oglusta hareketi yavasladi

canim aynen bana butun musteriler aynisini diyor ama ne bilim valla bu yorgunlukla ne olacak bilmiyorum.bugun oglusta hareketi yavasladi
Senin artık dinlenmen lazım. Masabaşı işin olsa çalış ama çok yorucu bir işin var artık bırak otur evde

gece kusumla oynamaya başladık sizin bebisler de öyle mi kızlar gece çok hareketli mi bu bebis dogunca bizi hic uyutmayacak sanirim

gece kusumla oynamaya başladık sizin bebisler de öyle mi kızlar gece çok hareketli mi bu bebis dogunca bizi hic uyutmayacak sanirim
İnanır mısın şuan benimki de öyle bi geriniyo bi tepiniyo dönüyo falan korkuyorum baksana uyuyamadım bile. Neden bu kadar hareket ki hele de geceleri.. anlayamıyorum bende.. şuan dana yazarken bile tekmeleri ardı ardına sıralıyor

Hepimiz aynıyız galiba benimde eline mendil versem halay çeker valla
benim eşim sabah ben uyurken karnimi açmış bebeği hissetmeye çalışmış hissedemedim dedi.
ben de dedim ki
sabaha kadar diskoya gitmiş gibi oynayan çocuk bırak da sabah uyusun dedim gulustuk . şimdi yine gece oldu ya bizim bebisler hep gececii demekki ya doğum da gece mi olur acep ?

Doğru sabahları bende ancak uyuyabiliyorum. Onun hareketleri azalınca. Yoruldum artık ben kendi adıma hiç bir ihtiyacını giderememek gerçekten zor hayırlısıyla kucağımıza alsaydık

Senin artık dinlenmen lazım. Masabaşı işin olsa çalış ama çok yorucu bir işin var artık bırak otur evde

ssu haftaya kadar iyi dayandim izinsiz hemde . ama artik eski enerjim kalmadi birini bulsak benim yerime gececek hemen eve yatmaya gececemde nerdee. cogu genc musteri abla elinde tepsi varken doguracam geliyo demenden korkuyoruz diyor hem guluyorum hem uzuluyorum halime de.hayat deyip yutuyorum.

Doğru sabahları bende ancak uyuyabiliyorum. Onun hareketleri azalınca. Yoruldum artık ben kendi adıma hiç bir ihtiyacını giderememek gerçekten zor hayırlısıyla kucağımıza alsaydık
çok az kaldi tatlım o zamanda başka konularımız olacak

Baya atraksiyonlu bir gün olmuş ama kimse doğurmamış.bakalım arkası yarın:)benim kızda gececilerden.yalnız benim tekme falan değil ama bildiğin bir yeriyle itiyor.ya ayağı ya poposu.hele başıyla itince birden belime ya da vajinama bıçak saplanır gibi ağrı oluyor.o anlar çok korkuyorum.ikinci doğumum olacak ama ben sancım gelirse anlarmıyım diyorum.çünkü resmen kasılmayla bebek hareketini ayıramıyorum ben.birde şu satırları yazarken bile tıkınıyorum bu saatte.allah muhafaza doğum başlasa tok karnına sezeryana alamayacak doktor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…