2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hayırlı olsun, sağlıklı hayırlı evlat olsun cnm :)

Ben de bu hafta geceleri ayakta gunduz uyuyorum.yarin kontrol var ya da bebis haberi olabilir.oksuruk de var butun karin kaslarim agriyor.ilk normal dogum yaptim ama simdi nasil olacak fikrim yok.korkum var.

Günaydın annişler ve minikleri
Şu anda serum yiyorum hastanede hayat çok erken başlıyor sabahın 6 sında nst ve serum için geliyolar 7 de kahvaltı geliyor :))

Gece 1,5 ta inanılmaz bir sancıyla uyandım ve doğuruyorum sandım. Wc ye gittim avuç içi kadar büyüklüğünde kanlı akıntı geldi birden ve sancım kesildi. Yalnız kasıklarda adet sancısı gibi sancıyı hissediyorum her an. Nst de düzenli ama yüksek olmayan sancılar var. Bakalım ne zaman doğurcam :)))

acilman kac cm olmuş canim bugün baktılar mi ?

Günaydın kızlar güzel haberlere inşallah
Sende sağlıkla ağlat inşallah şu süreci
Bizde kontrole gidiyoruz iki hafta sonra bakalım kızım ne durumda

Günaydın herkese:) simarik83 mnt Pinberem güzel haberlerinizi bekliyoruz. Atraksiyonlar başlamış dün yazamadım. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.

Kızlar benim de sorunum şu .. belki biraz mide bulandırıcı olabilirim ama kusura bakmayın. Ben de hamilelikte hemoroid oldum sanırım. Tuvalet temizliğim o kadar zor oluyor ki. Temizlendim sanıyorum ertesi wc de külodumda iz oluyor. Bu benim canmı çok sıkıyor. Hem pis hissetmeme hem de abdestsiz gibi hissetmeme sebep oluyor. Nasıl önüne geçicem bu durumun bilmiyorum. Tuvalette 15-20 dk temizlenmeme gitmesine rağmen az da olsa külodumda o izi görmek beni üzüyor.bu gibi sorun yaşayıp çare bulan var mı? Doğumdan sonra lazer falan yaptırırım en kötü..

Kizlar Gunaydin..Bende dun dr a gittim. Benimki 36 haftaligim ama benmki daha 2850 gr. 6Nisan gibi dogumu planliyor. Bakalim hayirlisi.Sezeryan olacak zaten..Dun ilk kez nst ye girdim. Nerdeyse hic sancim yok en fazla 14 gordumm. Normal olsa baya bi bekleyecek sanirim. Dun ben giremedim ama buralar baya bi hareketliymis. Allah hepimizin yardimcisi olsun.Dun bebek odasina baktim bebekler cok tatliydi. Ben de biran once hayirlisiyla kizima kavusmak istiyorum.

Bende şimdi çıktım kontrolden benimde sancı felan Yok birde on günde evde oturmaktan 4 kilo almışım dr bana baya kızdı hiç yürümemişsin hareket et diyor bolbol gerekirse kilometrelerce yürü diyor. Nasıl olacak bilmiyorum dizlerim artık beni taşımıyor yürüyünce hemen bacaklarım ağrıyor.yoksa normal yapamazsın diyor

Günaydın herkese. Ben de doğurmadım. Kasılmalarm devam ediyor ama sancım yok Bu sancı tam olarak nasıl bir şey acaba. En iyisi ben kahvaltı edip nst ye gideyim bi

Dünden beri sancının ne olduğunu anladım ben. Aynı adetin ilk günü kasıklar ağrır ya böyle bi hassaslık olur. İşte onun aynısı. Tabi zamanla şiddetlenecekmiş ama ben şimdilik adetimin ilk günü gibi hissediyorum

Ya ağırlaşmışken yürümek çok zor. Hamileliğin başından beri vücut spora alışkın olsa oroblem değilde çoğumuz normal günlük hareketleriyle bu zamana geldi. O yüzden bizlere yürü demek büyük bir olay :))

Hmm anladım canım sağol Öyle ağrım yok şimdilik. Ama bazen tek taraflı oluyo belimin solundan sol kasığıma vuruyo öyle bir ağrı. Tek taraflı doğum sancısı da olacağnı sanmıyorum

Günaydın herkese. Ben de doğurmadım. Kasılmalarm devam ediyor ama sancım yok Bu sancı tam olarak nasıl bir şey acaba. En iyisi ben kahvaltı edip nst ye gideyim bi
Günaydın canım. Benim de kasılmalar çık fazlaydı doğum yaptığımin gecesi dort beş dk da kasılıyordu. Sabah nst de duzenli sancım çıktı ama ben hissetmiyordum. Doğum sancisini hissetmemen mümkün değil :) ilk başta hafif adet ağrısı gibi sonrası şiddetli oluyor baya

Büyük tuvalet ihtiyacı günde bir kere oluyor ortalama.o nedenle her tuvaletten sonra banyoya girebilirsin mesela.

Günaydın kızlar.sabahları kötü uyanıyorum hep.bugünde rüyamda hamamdaymışım ve nefes alamıyorum boğulacak gibi oluyorum tam o esnada bir uyandım kalbim gümbür gümbür çarpıyor.son 8 günüm.sezeryan yaklaştıkça beni bir stres sarıyor sanırım.allahım keşke normal doğurabilseydim.narkozdan o ayılma anından çok tırsıyorum.spinaldede hayatta duramam ben panikatak var.günlerdir düşün düşün bir hal oldum.sanki ilk kez doğum yapıyorum.

Günaydın canım bizde bekliyoruz heyecanla hakkında hayırlısı gelsin minik paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…