2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yaa kızlarr çok soru soruyorm ama. Benm 1 aydır sütüm geliyodu. İki gün önce kötü bi haber aldım. İki gündür gelmiyo acaba doğumda falan gelirmi? Komple kesilmemiştir dimii

evet canım dedigin gibi oluyo ateş basıyo daralıyorum falan nst de de bu anlarda kasılmalar cıkıyo

Stres yapma ya en azından ne zaman doğum yapacağını biliyorsun bak ben belirsizce bekliyorum. Narkozdan ayılma anı dediğin gibi biraz gıcık oluyo sersem gibi oluyosun ayıldıktan sonra ama olsun o da ertesi güne geçmiş olur.

Günaydın canım bizde bekliyoruz heyecanla hakkında hayırlısı gelsin minik paşa

Valla bizim oğlan 2 seferdir bizi hastanelerde yatırıyor doğsun poposuna poposuna vurcam :))

Günaydın herkese. Ben de doğurmadım. Kasılmalarm devam ediyor ama sancım yok Bu sancı tam olarak nasıl bir şey acaba. En iyisi ben kahvaltı edip nst ye gideyim bi
canım sen bi hastaneye gitseydin keşke. gelen o akışkan akıntı bebegin suyu allah korusun bebek icerde kuru kalmasın. zaten acılman falan azsa eve dönersin sancını beklersin

günaydın kızlar bizimde kontrolümüz var bugün ayrıca işte son günüm raporumu alıp ayrılıyorum artık evde bekleyeceğim bebeğimi tabi kontrolde alıkoymazsa

bu arada kasılma dediğiniz olay hani göbek bir sağa bir sola yamuluyorda içten bi baskı hissediyosun hatta tuvaletin gelmiş gibi bir baskı oluyor öyle mi ben pek ayırt edemiyorum. bir haftadır çok oluyor bana. bide dün yürürken göbeğimin oraya yumulmuş sanki çatlayacağım o kadar baskı oldu ki arabaya binince geçti resmen

Dün aksam otururken camasirimda islaklik hissettim akintidir dedim once dayanamadim kontrol ettim az bi beyazlik cok az akinti gerisi islak camasirin ag yeri islakti hatta taytimin ag yeride islanmis ya amniyo sivisinda kacak varmidir simdi kontrol ettim camasirim kupkuru muayenem p.tesi beklemelimiyim ne yapmalıyım

bendede çok oluyor doktor akıntılar normal demişti bende takmadım hiç kafaya ve henüz doğurmadım

Suyun gelmiş olabilir azcık. Benimde öyle gelmişti sonra 2-3 günde bir damla damla falan kaçak olmuştu. Her ihtimale karşı doktora git bence daha kontrolüne çok varmış

Hmm anladım canım sağol Öyle ağrım yok şimdilik. Ama bazen tek taraflı oluyo belimin solundan sol kasığıma vuruyo öyle bir ağrı. Tek taraflı doğum sancısı da olacağnı sanmıyorum

yok canim doktorum tek tarafli olursa onemli degil cift tarafa birden yada sag ve sol ayni anda oldumu haber et ve sure tut dem8sti.

Selam kızlar yorgunluktan mı sancı mı bilmiyorum sabaha kadar çok az uyudum adet sancısı gibi belden aşağı kıvrandım uyuyamadım şimdi de hastanedeyim sancı az çıktı tahlil sonuçlarını da alıp gösterecem bakalım

Kasılma tek taraflı olmuyor o bebek hareketi canım. Kasılmada tüm karnın sertlesir on saniye falan sonra geçer ..günde kaç kere oluyor kaç dk da bir oluyor o onemli canm

Selam kızlar bnde 38+2 deyim geçen hafta çatı muaynesinde 2 cm açıklığın oluşmuş dedi doktor bu durumda olanınız var mı o günden sonra sümüksü akıntılarım oldu sancılarım oldu ama şimdi ne bi sancı ne bi kasılma hiç bişeyim yok az kaldıkça sabırsızlanıyor insan aranızda bu durumları yaşayan var mı

Kızlar benim 35. Haftam ama bir haftadır göğüs ucum sızlıyor gibi hissediyorum. Normal mi bunu yaşayan var mı

canım tek tarafa toplandıgında kasılma ama hafif kasılmalar diye gecciyo önemli olan bütün karnının taş gibi olması o zaman ciddi kasılmalardan sayılıyo.tabi bunlar doguma hazırlayıcı kasılmalar.

Evet bir aksilik çıkmazsa biliyorum doğum tarihini.aslında kızım 40 haftada doğduğu için bu kadar rahatım sanki bu da doğmaz gibi geliyor.ama bellide olmaz.yinede yapılacak işlerim var daha mümkünse beklesin gününe kadar:)senin işin daha zor.ikinci kere yatıyorsun hastanede.hem maddi külfet hem de hastanede yatmak insanı hasta ediyor.bari biran önce doğum başlasada sen de rahatlasan.

Yarın temizlikçi gelecek ama ben günlerdir öldüm yorgunluktan yatak odası salon dolap baza içleri boşalttım temizledim.bugün kızımın dolap içleri yapılacak.allahtan eşim yardım ediyor yoksa bitmiştim.yarın büyük temizlik.perşembe kontrol anestezi muayenesi akşamı ederim cuma kuaför işlerim halloldu mu hazırım ben:)

Ben de 36.haftadayken yaşadım bunları. 1 parmak açılmam ve düzenli sancılarım vardı. Bugün 39 'a giriyorum, kasılmalarım ve sancılarım var ama düzensiz. 1-2 gün birşey yok gibi sonra kasılmalar, ağrılar oluyor. 2 gündür de o sümüksü akıntıdan geliyor ara ara bakalım. Bekliyoruz biz de ne zamandır her an gelebilir diye

Merhab
merhaba illa lazere ameliyata gerek yok. Benim doktorum bi tane fitil bi de krem onerdi. Bir haftada gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…