2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Aynıyız desene bakalım ne zaman doğacak bizim bıdıklar

son haftalarda akıntı cogalması normalmiş kızlar, dun okudum.

Kızlar regl olacakmışım gibi bir his var. Ağrı değil de. Ne bileyim bunu yaşamayalı uzun zaman oldu. Hani regl olmuş hissi. Normal midir?

darısı basıma, bende halılarımı verdim yıkamaya, ctesi gelecek, pazartesi temizlikci gelecek. dip temel bi temizlik yapsın beni bu yukten kurtarsın istiyorum. benim de artık iş yerinde bu cuma son iş gunum, haftaya evden calısacagım,
ama ne calısması, takılıcam vallahi. sonrasında da Allah kerim.
su temizlik işini bi halletsek gerisi koymaz bana, kendimin ve bebişin esyalarını hazırladım sayılır, birde eşim ve kızım için hazırlasam yeter. sonra süs püs işlerine girişcem.. burayı okuyunca heyecan basıyor beni vallahi, ctesi gunu randevumuz var bakalım dr ne diyecek, ctesi 36+0 olacagım

Maddiyatı geçtim artık her hastaneye yatışımda doğurcam diye hevesleniyorum ama doktorum sağ olsun bekledikçe bekliyor :)) anestezi uzmanı geldi bugün nasıl istediğimi sordu bende spinal istedim. Sezaryenden sonra 3 gün boyunca çok su içmen lazım baş ağrısını engellemek için dedi. Adet oluyorum sanki ya hem adet sancım var hem kanamam var. 2 saat sonra doktorum vizite gelir ne dicek bakalım :)

kanama varsa alınır bence, suan tam olarak kacsın? 37+ ?

Merhaba kızlar bende dün kontroldeydim ya sancım çok çıkıyor kasılmadığım zamanlar 50-60 arası kasılınca 90-110 arası çıkıyor nst de ama açılmam yok doktorda telaşlanıyor sancıyı görünce sona bi bakıyo açılma yok buarada kızım hala dönmemiş baş yukarda duruyo dr bu saatten sonra dönme ihtimali çok düşük dedi sezeryan olucak gibi duruyo. Şimdi evdeyim uzanıyorum doktor dinlen kasılmaları takip et dedi hayırlısıyla bi kavuşsaydık bebişlerimize

Kasılmalarınız için ilaç verdimi ve bu kasılmaların bebeğe bir zararı varmı aceba benimde çok kasılmam oluyor uzun sürüyor...

Valla bu haftaya kadar çalışabilmişsin ya tebrik ederim.ben 32 ye kadar zor dayandım.şu halimle hiç düşünemiyorum kendimi.artık izne çıkıncada işten güçten dinlenmene vakit kalmaz sonrada hopppp doğuma.valla şöyle izindeyim ayaklarımı uzatıp yatıyım diyemiyorum günlerdir.yarın kadın gelecek ama ince işleri ne kadar yapsın.ben bütün dolapları indirdim evde ne kadar temizlenecek gizli köşe varsa yaptım.hele bugün o kadar yoruldumki akşama doğurmazsam iyi:)

Doğurtturmuyo bu doktor beni kızlar. Sancı yok, su gelmiyo enfeksiyonda yok beklicez dedi :))) biz doğum beklerken şoka girdik resmen belki yarın taburcu bile edebilirim dedi :))

Ayy spinali ben çok isterdim ama panikatak var bende doktorum yapamazsın sen genele dönmek zorunda kalırız bu sefer hem narkoz alırsın hem bacakların tut az saatlerce hiç gerek yok dedi.cesaretim olsa en iyisi aslında.ne güzel hem narkoz almıyorsun hem uyandığında ağrın falan olma derdin yok.sakinleştirici falan yapılabilse aslında yapabilirim belki ama bebek çıkana kadar sakinleştiricide yapılamıyormuş herhalde

Topiğin en inatçı kızı.dönmek bilmedi bir türlü:)acaba dik durduğu için mi bu sancılar çıkıyor sende

Kızlar güzel haberlerle. Takip ediyorum hepinizi :) Kalbim sizinle. Zaman ne de çabuk geçti. Şuraya 23 temmuzda hamilelik haberlerimizi verdiğimiz günler geliyor aklıma.
Sen de yarıyı geçmişsin arkadaşım.kızlarımız adaş olacak sanırım.sağlıkla alırsın inşallah kucağına.

Kasılmalarınız için ilaç verdimi ve bu kasılmaların bebeğe bir zararı varmı aceba benimde çok kasılmam oluyor uzun sürüyor...
Benimde ilk akşıma gelen bebeğe zarar verir mi oldu doktorum hiçbi zararı olmadığını karın kaslarının kasılması olduğunu söyledi canım ilaç vermedi serum yedim ama seruma bişey kattı mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…