2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Topiğin en inatçı kızı.dönmek bilmedi bir türlü:)acaba dik durduğu için mi bu sancılar çıkıyor sende
Sorma canım ya dönmüyor inatçı kuzu :) bilmiyorum ki onunla bi ilgisi var mı doktor onunla ilgili bişey demedi ama sorarım bidaha ki kontrolümde benimde aklıma takıldı şimdi

Doğurtturmuyo bu doktor beni kızlar. Sancı yok, su gelmiyo enfeksiyonda yok beklicez dedi :))) biz doğum beklerken şoka girdik resmen belki yarın taburcu bile edebilirim dedi :))
:) valla insan hevesleniyor kavuşcaz diye bu gidişle senin doktor 40. Haftaya kadar tutcak oğlanı içerde :)

Kızlar dün akşam 17.05 de kızımı kucama aldım belden uyuşturma sezeryan oldum şimdi karnım yatarken kalkarken çok acıyor.benim bebeğimin kordonu üç kat boynuna dolanmış doğdu yavrum kıyamam rabbim korudu çok şükür şimdi yanımda tek sorunumuz emmiyor açlıktan ölcek sanıyom

:) valla insan hevesleniyor kavuşcaz diye bu gidişle senin doktor 40. Haftaya kadar tutcak oğlanı içerde :)
Eğer normal istiyorsanız çeşitli egzersizler var Bebek dönsün diye. İnstagramda doğummeleği diye bir sayfa var orda bazı hareketleri gösteriyordu. Bir de 11 inşikak suresi okunup secdeleri yapılınca döner Allah'ın izniyle diye bir şey okudum. Belki denemek istersiniz

Hiç sorma ya adam doğurtturmama uzmanı :)) o değil şimdi eve gidip sancı beklicem sancı geldiğinde korkarım ben :) senin kız dönmüyo benim oğlan çıkmıyo koç burcu oldukları belli :))

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün. Zamanla emmeyi öğrencek sen emzirmekten vazgeçme :)

Canım çok geçmiş olsun. Gözünüz aydın olsun. Güzel kızına maşallah diyelim emecektir inşallah. Allah güzel kızını da seni de hep korusun inşallah.

Reactions: mnt
mnt gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün..hiç yılmadan uğraşcan arkadaşım..benim popomdan terler süzüyordu.. benim kızımda çok zor tuttu ama 1 gün 1 gece uğraşmıştım..hiç korkma azimli ol tutacak inşallah memeyi.. bende bugün doktor kontrolüme gittim..oğlum başındaki kordonları çözmüş 3300 gr olmuş. Başı ile çok baskı uyguluyormuş yanlız rahim ağzına..1 hafta kalkmadan yatarsan 30 mart perşembe sabahı seni sezeryana alıcam dedi.. minik minik ağrılarım çıktı nst de ama herşey şimdilik yolunda ve güzel dedi..ilaçlarına aynen devam dedi. 29 mart çarşamba hastaneye yatırıp tüm tetkikleri yapıp 30 mart ta Allah nasip kısmet ederse alırım dedi..

Hayırlısı olsun canım inşallah.

Allahtan hayırlısı sağlıcakla kucağına alırsın inşallah yavrunu tüm annelerimize rabbim yardım etsin

Saol canımm inşallah becerebilirim

Gözün aydin canim.Allah anali babalı büyütsün.sağlıklı uzun omurler versin.

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah... korkma mutlaka emer zaten midesi küçücük iki emse doyar o annesi Allah yardımcınız olsun

Evet egzersizleri gördüm canım ama şuan malesef doktorum yürümeme bile izin vermiyor ama sureleri okuyabilirim :)

Evet ya evde beklemek daha stresli bende sancı çıkıyo ama ben hissetmiyorum öyle bi ağrı, suyum veya nişanım gelirse diye korkuyorum keşke doktor kontrolündeyken gelse :) inatçı kuzucuklaar ya yerimm ben onları

1 gün araylaydi tarihimiz simdi 1 hafta arayla kucagimiza aldik yavrularmizi:) rabbim hayirli saglikli uzun ömürler nasip etsin canim:)

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün canım. Emer merak etme ölmez açlıktan, sakin ol bebişin kucağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…