- 14 Ağustos 2009
- 698
- 425
- 123
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #35.701
Gozunaydin canim.allah anali babali büyütsün insallah.sanada güç versin.uğraş yılmadan alacaktır insallah.bu arada kac kg dogdu zayifti diye hatirliyorum seninkide ultrason ölçümleri tuttu muKızlar dün akşam 17.05 de kızımı kucama aldım belden uyuşturma sezeryan oldum şimdi karnım yatarken kalkarken çok acıyor.benim bebeğimin kordonu üç kat boynuna dolanmış doğdu yavrum kıyamam rabbim korudu çok şükür şimdi yanımda tek sorunumuz emmiyor açlıktan ölcek sanıyom
Kızlar dün akşam 17.05 de kızımı kucama aldım belden uyuşturma sezeryan oldum şimdi karnım yatarken kalkarken çok acıyor.benim bebeğimin kordonu üç kat boynuna dolanmış doğdu yavrum kıyamam rabbim korudu çok şükür şimdi yanımda tek sorunumuz emmiyor açlıktan ölcek sanıyom
Doktorun iyiymiş Can'ım sizi düşünüyor en azından sır gün bile fazla kalsa kar kuzuya biraz daha sabırMaddiyatı geçtim artık her hastaneye yatışımda doğurcam diye hevesleniyorum ama doktorum sağ olsun bekledikçe bekliyor :)) anestezi uzmanı geldi bugün nasıl istediğimi sordu bende spinal istedim. Sezaryenden sonra 3 gün boyunca çok su içmen lazım baş ağrısını engellemek için dedi. Adet oluyorum sanki ya hem adet sancım var hem kanamam var. 2 saat sonra doktorum vizite gelir ne dicek bakalım :)
Ah bu kuzular var yaaaa benimki de şimdiye kadar baş aşağıydı gayet iyi dün akşam döndü tersineMerhaba kızlar bende dün kontroldeydim ya sancım çok çıkıyor kasılmadığım zamanlar 50-60 arası kasılınca 90-110 arası çıkıyor nst de ama açılmam yok doktorda telaşlanıyor sancıyı görünce sona bi bakıyo açılma yok buarada kızım hala dönmemiş baş yukarda duruyo dr bu saatten sonra dönme ihtimali çok düşük dedi sezeryan olucak gibi duruyo. Şimdi evdeyim uzanıyorum doktor dinlen kasılmaları takip et dedi hayırlısıyla bi kavuşsaydık bebişlerimize
gözün aydın Can'ım ne güzel kuzun yanında sen sabret vazgeçme Bi şekilde tutar kuzu kokla yerimeKızlar dün akşam 17.05 de kızımı kucama aldım belden uyuşturma sezeryan oldum şimdi karnım yatarken kalkarken çok acıyor.benim bebeğimin kordonu üç kat boynuna dolanmış doğdu yavrum kıyamam rabbim korudu çok şükür şimdi yanımda tek sorunumuz emmiyor açlıktan ölcek sanıyom
Hayırlı uğurlu olsun Allahım analı babalı büyütsün :)Kızlar dün akşam 17.05 de kızımı kucama aldım belden uyuşturma sezeryan oldum şimdi karnım yatarken kalkarken çok acıyor.benim bebeğimin kordonu üç kat boynuna dolanmış doğdu yavrum kıyamam rabbim korudu çok şükür şimdi yanımda tek sorunumuz emmiyor açlıktan ölcek sanıyom
Hadi yaaa bekle canım en iyisi ne kadar geç o kadar iyi bence senin karnında geçirdi bir gün bile kıymetli bebiş içinDoğurtturmuyo bu doktor beni kızlar. Sancı yok, su gelmiyo enfeksiyonda yok beklicez dedi :))) biz doğum beklerken şoka girdik resmen belki yarın taburcu bile edebilirim dedi :))
simarik83 canım kalsın azcık daha annesinin karnı en rahat ve en güvenli yer. Senin oğlan da farkında. Benim de bugün 37+6. Dün sabah hastanedeydim. Sancı çıkmadı. Cuma günü 38+2 de oğlumla buluşacağız inşallah.
Doktorun iyiymiş Can'ım sizi düşünüyor en azından sır gün bile fazla kalsa kar kuzuya biraz daha sabır
Ah bu kuzular var yaaaa benimki de şimdiye kadar baş aşağıydı gayet iyi dün akşam döndü tersinezaten sezeryan olacam ama doğumu hızlandırabilir dedi aşağıyı tekmelediği için
gözün aydın Can'ım ne güzel kuzun yanında sen sabret vazgeçme Bi şekilde tutar kuzu kokla yerime
Hadi yaaa bekle canım en iyisi ne kadar geç o kadar iyi bence senin karnında geçirdi bir gün bile kıymetli bebiş için
Kızlar dün akşam 17.05 de kızımı kucama aldım belden uyuşturma sezeryan oldum şimdi karnım yatarken kalkarken çok acıyor.benim bebeğimin kordonu üç kat boynuna dolanmış doğdu yavrum kıyamam rabbim korudu çok şükür şimdi yanımda tek sorunumuz emmiyor açlıktan ölcek sanıyom
Sigaranın bebeğe zararı olduğu kesin başkası olsa eleştiririm ama sana bişey diyemiyorum çok özel.bir durumun var yine de içmemeye çalış onlar sana eşinin emaneti unutmaMerhaba arkadaşlar
Ben hamile kalmadan önce sigara içiyordum. Hamile olduğumu öğrendiğim anda bırakmıştım ama biliyorsunuz 3 ay önce eşimi kaybettim ve o günden beri yani 6. ayımdan beri tekrar içmeye başladım. Şimdiye kadar bebeğimin gelişimi hep haftasıyla uyumluydu ama 4 gün önceki muayenemde 2 hafta geri olduğunu ve 2350 gram olduğunu yani küçük olduğunu söyledi doktorum.
Şimdi benim sormak istediğim hamileyken sigara kullanıpta bebeğinde gelişim geriliği olan var mı? Yani bu gerilik sigara kullandığımdan olabikir mi?
Başınız sağ olsun Allah sabır versin dilerim. Sigara maalesef gelişim geriliğine sebeplerden bir tanesi. Allah evladınıza sağlıklı uzun ömürler versinMerhaba arkadaşlar
Ben hamile kalmadan önce sigara içiyordum. Hamile olduğumu öğrendiğim anda bırakmıştım ama biliyorsunuz 3 ay önce eşimi kaybettim ve o günden beri yani 6. ayımdan beri tekrar içmeye başladım. Şimdiye kadar bebeğimin gelişimi hep haftasıyla uyumluydu ama 4 gün önceki muayenemde 2 hafta geri olduğunu ve 2350 gram olduğunu yani küçük olduğunu söyledi doktorum.
Şimdi benim sormak istediğim hamileyken sigara kullanıpta bebeğinde gelişim geriliği olan var mı? Yani bu gerilik sigara kullandığımdan olabikir mi?
Canım gözün aydın allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah.ilk bir iki gün bebekte annede alışana kadar beslenme problem oluyor sonra düzene giriyor endişe etme.Kızlar dün akşam 17.05 de kızımı kucama aldım belden uyuşturma sezeryan oldum şimdi karnım yatarken kalkarken çok acıyor.benim bebeğimin kordonu üç kat boynuna dolanmış doğdu yavrum kıyamam rabbim korudu çok şükür şimdi yanımda tek sorunumuz emmiyor açlıktan ölcek sanıyom
Ne güzel bizim için de kokla bizim kavuşmamıza daha var sütte üç gün sürüyor gelmesi hiç stres yapma Allah analı babalı büyütsünKızlar dün akşam 17.05 de kızımı kucama aldım belden uyuşturma sezeryan oldum şimdi karnım yatarken kalkarken çok acıyor.benim bebeğimin kordonu üç kat boynuna dolanmış doğdu yavrum kıyamam rabbim korudu çok şükür şimdi yanımda tek sorunumuz emmiyor açlıktan ölcek sanıyom
Sigaranın bebeğe zararı olduğu kesin başkası olsa eleştiririm ama sana bişey diyemiyorum çok özel.bir durumun var yine de içmemeye çalış onlar sana eşinin emaneti unutma
Başınız sağ olsun Allah sabır versin dilerim. Sigara maalesef gelişim geriliğine sebeplerden bir tanesi. Allah evladınıza sağlıklı uzun ömürler versin
Tansiyonun yüksekmi? Preeklampsiden şüpheleniyorlarsa daha erken alırlarKizlar moralim bozuldu
İdrarda 24saat protein tahlili verdim.sonuc gec cikacakti.dr yarin gel dedi.internetten baktim.yuksek cikmis.ne olacak yarin ..ne guzel doguma 5 gun kalmisti yA..dua edin kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?