2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gozunaydin canim.allah anali babali büyütsün insallah.sanada güç versin.uğraş yılmadan alacaktır insallah.bu arada kac kg dogdu zayifti diye hatirliyorum seninkide ultrason ölçümleri tuttu mu

hayirli olsun canjm allah anali babali saglikli buyutsun insallah

Reactions: mnt
mnt hayirli olsun canım . sevgi dolu ve sabırlı günlerin olsun . Bebisinle 9 ay hasret çektin. artık birbirinizi öpüp koklayin.
O senin için cennet kokuyor olabilir.
Ama unutma onun içinde sen cennet kokuyosun ve senden başkası ona bu kadar güzel kokmayacak...

Doktorun iyiymiş Can'ım sizi düşünüyor en azından sır gün bile fazla kalsa kar kuzuya biraz daha sabır
Ah bu kuzular var yaaaa benimki de şimdiye kadar baş aşağıydı gayet iyi dün akşam döndü tersine zaten sezeryan olacam ama doğumu hızlandırabilir dedi aşağıyı tekmelediği için

gözün aydın Can'ım ne güzel kuzun yanında sen sabret vazgeçme Bi şekilde tutar kuzu kokla yerime

Hayırlı uğurlu olsun Allahım analı babalı büyütsün :)

mnt canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün göğsünü de emer inşallah canım az sabır gerek ..

Doğurtturmuyo bu doktor beni kızlar. Sancı yok, su gelmiyo enfeksiyonda yok beklicez dedi :))) biz doğum beklerken şoka girdik resmen belki yarın taburcu bile edebilirim dedi :))
Hadi yaaa bekle canım en iyisi ne kadar geç o kadar iyi bence senin karnında geçirdi bir gün bile kıymetli bebiş için

Ay ne güEl az kaldı :) çok heyecanlı ikinizde sağlıcakla atlatın inşallah

Sabrediyoruz bakalım ama sancıyı beklemek korkutuyor

Hadi yaaa bekle canım en iyisi ne kadar geç o kadar iyi bence senin karnında geçirdi bir gün bile kıymetli bebiş için

Aynen öyle dursun durabildiği kadar ama sancı korkutuyorbeni işte :)

allah analı babalı uzun ömürlü büyütsün cnım.darısı bizlere inşallah. kaç kilo dogdu bebek. küçükdü sanki seninki ultrason ölcümlerinde

Ama anali babali büyütsün canım. Ohh mis gibi kokusunu çek içine. Rabbim sağlık sıhhat versin. Emer mutlaka umudunu kaybetme stres de yapma.

Bizlere de dua et. :)

gözün aydın cnm hayırlı olsun bebeğin darısı başımıza artık inşallah

Merhaba arkadaşlar

Ben hamile kalmadan önce sigara içiyordum. Hamile olduğumu öğrendiğim anda bırakmıştım ama biliyorsunuz 3 ay önce eşimi kaybettim ve o günden beri yani 6. ayımdan beri tekrar içmeye başladım. Şimdiye kadar bebeğimin gelişimi hep haftasıyla uyumluydu ama 4 gün önceki muayenemde 2 hafta geri olduğunu ve 2350 gram olduğunu yani küçük olduğunu söyledi doktorum.
Şimdi benim sormak istediğim hamileyken sigara kullanıpta bebeğinde gelişim geriliği olan var mı? Yani bu gerilik sigara kullandığımdan olabikir mi?

Sigaranın bebeğe zararı olduğu kesin başkası olsa eleştiririm ama sana bişey diyemiyorum çok özel.bir durumun var yine de içmemeye çalış onlar sana eşinin emaneti unutma

Başınız sağ olsun Allah sabır versin dilerim. Sigara maalesef gelişim geriliğine sebeplerden bir tanesi. Allah evladınıza sağlıklı uzun ömürler versin

Canım gözün aydın allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah.ilk bir iki gün bebekte annede alışana kadar beslenme problem oluyor sonra düzene giriyor endişe etme.

Reactions: mnt
Ne güzel bizim için de kokla bizim kavuşmamıza daha var sütte üç gün sürüyor gelmesi hiç stres yapma Allah analı babalı büyütsün

Kizlar moralim bozuldu
İdrarda 24saat protein tahlili verdim.sonuc gec cikacakti.dr yarin gel dedi.internetten baktim.yuksek cikmis.ne olacak yarin ..ne guzel doguma 5 gun kalmisti yA..dua edin kizlar..

Sigaranın bebeğe zararı olduğu kesin başkası olsa eleştiririm ama sana bişey diyemiyorum çok özel.bir durumun var yine de içmemeye çalış onlar sana eşinin emaneti unutma

Başınız sağ olsun Allah sabır versin dilerim. Sigara maalesef gelişim geriliğine sebeplerden bir tanesi. Allah evladınıza sağlıklı uzun ömürler versin

Bende hamilelikte sigara içilmesine çok karşıydım ama psikolojik olarak çok zayıf düştüm bu dönemde. Gerilik olduğunu duyduğum günden beri azalttım ama korkuyorum şimdide son haftalara geldim malum.

Kizlar moralim bozuldu
İdrarda 24saat protein tahlili verdim.sonuc gec cikacakti.dr yarin gel dedi.internetten baktim.yuksek cikmis.ne olacak yarin ..ne guzel doguma 5 gun kalmisti yA..dua edin kizlar..
Tansiyonun yüksekmi? Preeklampsiden şüpheleniyorlarsa daha erken alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…