2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bende hamilelikte sigara içilmesine çok karşıydım ama psikolojik olarak çok zayıf düştüm bu dönemde. Gerilik olduğunu duyduğum günden beri azalttım ama korkuyorum şimdide son haftalara geldim malum.
Canım yazdıklarından bilinçsiz bir anne olmadığın belli yaşadıkların seni bu duruma getirmiş belli elinden geldiği kadar azaltmaya çalış elinden geliyorsa hiç içme

Iyi geceler arkadaslar. Allah izin verirse ben de yarin sabah kavusucam kizima. Sabah 7 de hastane de olucam 8.5 gibi alicak bakalim. Allah hepimizi kurtarsın insallah. Uyusam.iyi olacak ama uyuyamiyorum
Allahim kolaylik versin.hayirlisiyla gerceklesir insallah dogumun.yavrunu kucagina alırsın.yarin guzel haberlerini bekliyoruz.yat dinlen uyu diycem ama kim olsa ayni olurdu sanirim

Iyi geceler arkadaslar. Allah izin verirse ben de yarin sabah kavusucam kizima. Sabah 7 de hastane de olucam 8.5 gibi alicak bakalim. Allah hepimizi kurtarsın insallah. Uyusam.iyi olacak ama uyuyamiyorum
Sağlıkla kavuşursun inşallah yavrunabol bol dua et arkadaşım yarın en güzel kokusunu duyacaksın

İyi geceler arkadaşlar
Bugün hastanede müşahede altındaydm. Akşam geldim eve. Nst de 90 ı gördük sancılarda. Ama düzenli değildi. Bir tane serum bağlattı Dr. Sonra yine nstye girdim sancı yok dendi. Dr um muayene etti rahim ağzı kapalı 37 mm cumayı bekleyelim dedi. Tabi her an gelebilir de dedi. Diken üstünde evde yatıyorum şimdi. Bebeğimin kafası çok aşağıda canımı çok yakıyor Hayırlısı diyip bekliyoruz bakalım

Ay ne güEl az kaldı :) çok heyecanlı ikinizde sağlıcakla atlatın inşallah

Sabrediyoruz bakalım ama sancıyı beklemek korkutuyor

Aynen öyle dursun durabildiği kadar ama sancı korkutuyorbeni işte :)
amin canım hepimiz inşallah.

Bende hamilelikte sigara içilmesine çok karşıydım ama psikolojik olarak çok zayıf düştüm bu dönemde. Gerilik olduğunu duyduğum günden beri azalttım ama korkuyorum şimdide son haftalara geldim malum.
Cnm tekrar basin sağolsun.bnm plesantam kireclenme yasadiimda dr.ilk bna sen sigara mi iciosn demisti muhtemln seninde oledr.annesi mucizn buyuyo senden etkilenmesin az kaldi dayan bnde hamile olmadan once tek tuk kullanirdm smdi okdr kndime kiziormki acaba vucudmdan tam atilmadi mi diesuan tam kilo alimi icin onemli annesi az daha dayan o seni hissedio ztn icerisi dar bide sen bogmaa..onun yerine buraya yaz icini dok

Az kaldı kızına kavuşmana. Kolaycacık atlatırsınız inşallah

Sukur tansiyonum normal..

O zaman çok problem etmezler sanırım. Haber ver bize de

Günaydın kızlar.
Bebişler teker teker geliyor ne güzel. Doktorum 1 saat içinde gelir ben de kesin kararını öğrenicem ya eve ya doğuma :)) büyük ihtimalle eve göndericek çünkü sancılarım en fazla 50 dün gece 3 kere 70 i gördük o kadar. Eve gitsemde bence 1-2 gün sonra sancıyla geri gelirim gibi geliyor.

evet canım dedigin gibi oluyo ateş basıyo daralıyorum falan nst de de bu anlarda kasılmalar cıkıyo
Bende acaba panik stres mi yapıyorum ki diyordum.Kalp rahatsızlığım filan olduğunu düşünmeye başlamıştım Doğum anında sancılar daha da arttığında bu yaşadıklarımız da artar mı ki. Kalbim dayanmaz gibi me geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…