2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Az kaldı kızına kavuşmana. Kolaycacık atlatırsınız inşallah

O zaman çok problem etmezler sanırım. Haber ver bize de
simdi hastaneye gidiyoruz.gece gec uyudum sabah da uyuyamadim.zaten stresli birisyim boyle olunca...ilk dogumda da atlatmistim.onun etkisini de buyuk herhalde.

Doktorum geldi biraz önce ultrasonda bakcam, çocuk doktorlarıyla konuşcam hep beraber karar vercez, seni çıkarmayı düşünmüyorum cuma günü alabiliriz dedi :)) yine belirsizlik ve bekleyiş başaladı :))

Günaydin güzel anneler ve bebisleri :)
Kizlar sizin uyku ne durumda? Ben yatamiyorum ya 5 saat zor yatiyom 2-3 kere kalkiyom o 5 saatde ve turp gibiyim zerre uyku yok normalmi bu

Doktorum geldi biraz önce ultrasonda bakcam, çocuk doktorlarıyla konuşcam hep beraber karar vercez, seni çıkarmayı düşünmüyorum cuma günü alabiliriz dedi :)) yine belirsizlik ve bekleyiş başaladı :))
Hadi cumaya geliyor bebiş ne güzel bende yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek

aaaaaaaaaaaa dogdu yani, ALlahım korumuss, hayırlı ugurlu olsun, saglıkla buyusun, Allah analı babalı buyutsun

Reactions: mnt
Kızlar 37. Hafta çalışamaz raporu 32. Hafta aldığımız Dr dan mi almak zorundayız benim 37. Haftam cumartrsi gününe denk geliyor o günde temizlikçi gelecek pazartesi alsam olmaz mı Dr sıkıntı çıkar cumartrsi gelmen lazım diyor ama ben cumartrsi gidemem Ne yapabilirim

Öyle gözüküyor ama benim doktorun sağı solu belli olmuyor bakalım :))
Cnm insallah sag salim eline alirsin,yalniz dr.n cok iimis istanbuldaysn yazabilirmsn cnku hemn bebegi alma heveslisi degil haftan dolmus hadi gel alalim yapmadi.itekleyebildii kadr itekledi dr.a alkisve senin akilli kuzuna

Yaw niye almazlar bekletirler bir iki gün için anlamadım. İlla sancıdan kasılmadan kıvrandırcaklar Dün eşim alın artık bebeği vallaha kızanın dişleri çıktı dedi doktora, kadın güldü yine cuma dedi

Bende takdir ettim doktorunu valla baskasi olsa coktan almıştı haftasi zaten guzel gelisimide guzeldi zaten senin bebeğinin.neyse ne kaldi zaten cumaya hayırlısıyla geçer alirsin canim kucagina kuzunu.
Günaydin güzel anneler ve bebisleri :)
Kizlar sizin uyku ne durumda? Ben yatamiyorum ya 5 saat zor yatiyom 2-3 kere kalkiyom o 5 saatde ve turp gibiyim zerre uyku yok normalmi bu
Canim normal bende ayniyim.vücut annelige alışıyor iste bebek lerimiz dogduktan sonra o bile fazla gelecek belkide.

Bizimde 2 de kontrolümüz devlet hastanesindeki doktoruma gidicem bakalim.gecen hafta gittigimde sozde yarin alalim demisti bu sefer ne diyecek:))ama ben özelde ki doktorumda yapicam zaten doğumu.kontrolu olan arkadaslar iyi haberlerle doneriz insallah.

Bende aynı durumdayım yarın doktora gidecem bakalım gün verecekmi belirsizlik can sıkıyor senin cumaya umudun var benim oda yok

Beklesin boşver 39 u bitir öyle alsın :)

Cnm insallah sag salim eline alirsin,yalniz dr.n cok iimis istanbuldaysn yazabilirmsn cnku hemn bebegi alma heveslisi degil haftan dolmus hadi gel alalim yapmadi.itekleyebildii kadr itekledi dr.a alkisve senin akilli kuzuna
İstanbulda değilim canım doktorumda emekli askeri doktor. Sanırım gata kurallarını burda da uyguluyor :)

Bizde eşimle öyle düşünüyorduk benim doktorda illa sancı olacak diyor. Dün internetten araştırdık meğerse çok önemliymiş o çektiğimiz sancı. Akciğerleri gerçek hayata hazırlıyormuş bizim her sancımız. Çocuk suda şu anda ve oksijeni kordon sayesinde bizden alıyor. Biz her sancılandıpımızda çocuk bizden oksijen almayı bırakıp kendi ciğerlerini kullanıyormuş. Sancı geçince bizden almaya devam ediyor. Böylece doğduğunda solunum sıkıntısı yaşanmıyormuş.

İnşallah bakalım daha da ertelemezse cuma kavuşma günümüz :))

Günaydınn kızlaaar miiiisss gibi bahar havası dışarda insan istiyor ki bebişlere sağsalim kavuşalım koyalım arabalarına çıkalım dışardaa ohhh bahar kokusunu içimize çekelimmmm :)

simarik83 hayırlısı olsun canımmm valla doktorun süpermiş bi günü bile kar sayıyor...

Kilim ve tohum cumaya da bişi kalmadı canım Allah yardımcınız olsun inşallah sağsalim kavuşun yavrunuzla..

Almadımdaha fa kalsın
Şükür doktor benim kafadan almıyor bebişi herkes şaşırıyor bu duruma

Baştan sinir oluyordum ama adam bebeği düşünüyor sonuçta yoksa keser alırdı :) senin kız napıyor? :))

Böyle doktorlar baş tacı valla :) biz sabırsızlanıyoruz ama sonuna geldik artık az kaldı
İnsan sabırsızlanıyor ama herşey zamanında güzel erken doğan bebeklerde hep sıkıntı oluyor böylesi çok daha iyi bence birde bazı cahiller demez mı doktor bebeği neden almıyor sorun mı var diye gülüp geçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…