2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İyide sorun varsa alır zaten :)) boşver takma

Pinberem acaba ters diye mi benim sancılar nst de yüksek çıkıyor gerçi poposu denk geliyo rahim ağzına ayakları yanda dedi doktor nst de en düşük 50-60 arası çıkıyor kasılınca 110 lara çıkıyor ancak serum yedikten sonra düşüyor sizinde öylemi

canim basinsagopsun inan cok uzuldum okurken. ben hamileligimden beri halen iciyorum sigaranin hicbir alakasi yok yasadigin stresle alakali hep benim yaramazinda stres yaptigim hafta az kg aliyo ama1 hafta onde hep . esinin hasretini bebeginle gider inşallah

Gerçekten mucizem o benim. Oğlum ilk doğduğu zaman kesinlikle 5 seneden önce kardeş yapmayacağız diyorduk. Ama sonra bi anda tekrar bebek istedik sebebi yokken. Tekrar hamile olduğumu duyan herkes şok olmuştu. Ama diyorum demekki varmış bundada Allahın bir hikmeti. Oğlum kardeşsiz kalmasın, ben bebeğimle oyalanırken acımı ubutayım diye vermiş Allahım bana bebeğimi. Ki o kadar strese rağmen herkes kesin erken doğar kesin düşer derken bugüne kadar geldik bebeğimle. Babası bana 2 tane erkek evlat bıraktı giderken. Zaten oğlumada babasının ismini vereceğim. Tek duam sağlıklı olsun ve babasına benzesin. Özlemimi acımı onunla dindireyim

Baştan sinir oluyordum ama adam bebeği düşünüyor sonuçta yoksa keser alırdı :) senin kız napıyor? :))
Evet böyle doktor bulmak zor çoğu doktor kendi takvimlerine uygun günü seçiyor malesef... benim kız iyi çok şükür dönmüyor okadar :) bide tabii sürekli kasılıyorum korkuyorum doktor 2 saat düzen yakalarsa hemen ara dedi sürekli kağıt kalem elimde kasılmaları sayıyorum saatte minumum 4-5 kasılmam çıkıyor sona bi saat hiç olmuyor düzensiz çok şükür

eşin gidip alsa?

cok uzgunum Allahım sabır versin, ama bak seni yalnız bırakıp da gitmemiş, sen gercekten guclu bir kadınsın, Allahım ogullarına uzun ömur ve saglık mutluluk versin

Aman iyi ya durabildiği kadar dursun belki dönüverir :)) alttan ışık tutsana bikaç yerde okumuştum doğrumu bilmiyorumda ışığı görünce dönüyorlarmış :))

evlatlarin ilacin serbetin olsun insallah

Aman iyi ya durabildiği kadar dursun belki dönüverir :)) alttan ışık tutsana bikaç yerde okumuştum doğrumu bilmiyorumda ışığı görünce dönüyorlarmış :))

Eşim bugün doğum iznine çıktı 15 gün şükür. Birazdan annemle evi temizleyip derleyip toplayacaklar. Bi camlarım kalcak montalama bitmediği için. Yeni bina yapsalardı şimdiye bitmişti Temizlik şirketinden de eşim vazgeçti. Ben yaparım dedi kendi kaşındı valla Bende kuş lokumlarını badem şekerlerini kutulayacğm, hastanede ikramlık. En zor iş bana ait

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…