2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

sariligimiz devam ediyor bizim hala 12 olmus degerimiz. Ama bebek 10 gundrn buyuk oldugu icin sorun yok dedi doktor. 10 gunden sonra zarar vermiyormys. İnsallah atlatiriz kisa zamanda. Benim oglus da memedr uyuyo teyzesi cok tatli ya. Uyurkrn cekmeye devam ediyo ama. İnsallah tooplanirlar kisa zamanda

Doktorum geldi biraz önce ultrasonda bakcam, çocuk doktorlarıyla konuşcam hep beraber karar vercez, seni çıkarmayı düşünmüyorum cuma günü alabiliriz dedi :)) yine belirsizlik ve bekleyiş başaladı :))
Ay valla sende cok bekledin canım yaa alıcaklarsa alsınlar artık şaka bi yana sağlıklı olsun da bebiş

Merhaba nisan gorununlu mart annelrri ve onlarin tatli bebisleri. Sanirim kimse nisana kalmayacak :) saglikli olsunlar da zamani onemli degil.

Cok giremiyorum malum bebis var artik her sey ona bagli. Uyuma, uyanma, yemek hatta tuvalet. Bugun 17 gunluk olduk cok sukur
Simdi uyuyor bir uandan meme emiyot :) umarim herkes saglukla kucagina alir mis kokulu yavrularini.

Bu arada ogrendigim bi seyi paylasmak iatiyorum sizinle. Sagdigimiz sut urettigimiz sut icin kriter degilmis. Bebek her zaman makinrden daha fazlasini cekermis. Ornegin 30 ml sagdim bebege yetmez diyr dusunup uzulmemek lazimmis. Bir de bi meme bitsin sonta digerine grcin. Besleyici kismi sonra geliyormus sutun.

Sabah doktor vardı benim oğluş zaten doğum pozisyonundaydı fakat yan dönmüş bu sefer. Başı kanala da girmemiş doktor beklicez düze dönmesini dedi dönmezsede sezeryan dedi alahaalla dönermi ki acaba hiç bilmiyorum

yok Can'ım onunla ilgisi yok sadece Bebek alt tarafa çok tekme attığı için suyun patlamasına nişanın gelmesine ve kanamalara neden olabiliyormuş

İlla avuç içi okutmam lazımmış salaklar ya ben ilçede oturuyorum Dr merkezde ha cumartrsi ha pazartesi bişey farkeder mi

ben 32 raporumu tam gününde almadım hiçte sıkıntı olmadı
Abartmışlar biraz işyeri senin gününün hesabını mı takip ediyor sanki
benimki de son anda sürpriz yaptı geri dönerler inş

ben isirganotlu sabunla yada yikadim hep ama sen istersen nemlendiricili sabunla yika canim

Ay valla sende cok bekledin canım yaa alıcaklarsa alsınlar artık şaka bi yana sağlıklı olsun da bebiş

Valla benim doğum muamma :))

Bir sürü yöntem var bi site paylaştım bi önceki sayfada heralde bi bak istersen. Döner inşallah

İçim o kadar acıdı ki. Rabbim sabır versin. Sana ve çocuklarına sağlık versin. Dilerim ucunuzun de yüzü ömür boyu güler. Alla sizi birbirinize bağışlasın.

Biz de bugün baktirdik 13 çıktı haftaya tekrar baktirin dedi canım.eskiye gire daha iyi ama oğlum.daha uzun sure enmryr başladı acikinca kendi uyanıyor.. hastaneden çıkarken 2800 du kilosu şimdi 3200 olmus. on günde 230 Gr almış iyi mi acaba

Çok iyi Can'ım çünkü doğduklarında kilo kaybediyorlar daha doğrusu şiş oluyorlar doğunca iniyor onun üstüne iyi almış maşallah

Mrb hanımlar gebelikte LDH yüksekliğini araştırırken gördüm sayfayı daha önceleride LDH yüksekliği olduğunu yazan bi bayan olmuş ben bugün hastanede tahlillerimi yaptırdım ALP 209,4 (40-129 referans değer) LDH 492,8 (191-305 referans değer) Alp 15 gün önce yaptırdığım kan tahlilindede yüksekti 175 ti o zaman o günden beri ursactive kullanıyorum ama düşmemiş yükselmiş Alp değerim doktor bugün ciğer geliştirici iğne verdi 38 hafta olmadan bebeği alıcaz dedi böyle bi sorunla karşılaşan oldumu? hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.

Canım ben de bugün yaptırdım tahlilimi ama sonucu yarın alacağım.

Haklısınn cnm mecbur pazartesi artık yapacak bişey yok

Canım ben de bugün yaptırdım tahlilimi ama sonucu yarın alacağım.

Güzel sonuçlar alırsınız umarım sizin bi şikayetiniz varmıydı benim kaşıntılarım vardı o yüzden istemişti doktorum bu tahlilleri ilk gebeliğimde de alt ast yüksekti benim yine kaşıntı vardı bu sefer onlar normal Alp LDH yüksek

Kızlar şimdi aile hekimliğinde ki ebe aradı beni bebek doğunca 4. Günü mutlaka buraya getirceksin dedi burda muayene olcak dedi anlayamadım şimdi biz eşimin özel sağlık sigortası var anlaşmalı bi özel hastanede ki doktora götürecektik birde aile hekimliğine mi götürücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…