2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Slm kizlar yaklasık 35 haftalık hamileyim... temizlik işini agda falan nasıl yapıyorsunuz tüy dökücü krem kullanan var mı?? bir zararı olur mu aceba??

Bizim sağlık ocagida beni aradi.bebek dogduktan sonra 5.günü getir topuk kani alicaz ve aşı karti cikarip aşi takiplerini yapicaz dedi.

Cnm benimde aradı 5. Günü gel dedi hastanede yaptırdığın topuk kanı sonuçlarını da getir bizde yapıp karşılaştırma yapacağız dedi o yüzden çağırıyorlar cnm

Haklısınn cnm mecbur pazartesi artık yapacak bişey yok

Canım 32 hafta ise geç alabilirsin raporunu. Ancak 37 yi 1 gün bile gecmemen lazım. Çünkü iş yerin hamile bir kadını çalıştırmaktan ceza yer. Zaten 37 yi geçmeden raporu mutlaka vermeleri lazım. Maalesef Dr un haklı. Mali müşaviri m işin içindeyim üzgünüm

Cnm Allah dagina gore kar verirmis.iki guzel kuzunu yanaklarindan operkn dusun

Benim hastanem yapacak 5. Günü. Sağlık ocağından beni de aradılar. Hastanede yaptiracaksan gelmene gerek yok dediler. İki kere neden yaptıracaksin yazık bebeğine. Madem hastane kontrol ediyor. Hastane de sağlık ocağı da bana bunu söyledi. Hastane yapıyorsa tekrar sağlık ocağına yaptırmak zorunda değilsin.

bakalim kimler nisana kalacak

aile hekimligi mecbur cnm

Nasıl olmuş kızlar? Lokumlar şekerler hazır. Bir de çikolata alcaz kısmetse. Hastane şerbet veriyormuş. Yeterli bunlar. Şuan yatıyorum ağrılarım kasılmalarm var yine. Diren Nazlı :)

Eklentiler

• IMG_20170322_135542_065.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 149

bence iyi canim. 15 gunde dogum kilosuna ulasmis olmasi yetwrliymis seninki cok iyi. Biz de 5 gunde 100 gr almisiz doktor iyi dedi. Haftada 200 civari olmaliymis.

bakalim kimler nisana kalacak

saglikla gelsinler de zamani onemli degill :)

hahahaha neden olmasin :) ilk sen dogurursun diyorduk bi ara sana dimi :) sey gibi oldu bu isyetinde bi arkadaim vardi hamile aramizda 1 hafta vardi. O bebegine hadi gel artik diyordu surekli bem gelmrsin beklesinler zamanlarini diyordum. Benimki 33+3te geldi arkadasim 38 haftalik hala bekliuo :)

Benide aradılar 5. günü topuk kanı alıncak getirin dediler

Arkadaşlar Nisan annelerinden ciğer geliştirici iğne vurulan varmı? Herhangi bir yan etki yaşadınızmı?
Ben 35+5 te vuruldum suyum gelmişti biraz. 2 gün kadar bebeğin hareketlerini pek hissedemedim ama sonra düzeldi

Kızlar cuma sabah oğluşuma kavuşuyorum artık :)) doktorum çocuk doktorlarıyla konuşmuş onlar da onaylamışlar cuma günü gelcek bakalım yavruşum :)) günü öğrenince heyecan bastı iyice :)) bu da son ultrason fotomuz :))

Eklentiler

• IMG_7169.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 157
Slm kizlar yaklasık 35 haftalık hamileyim... temizlik işini agda falan nasıl yapıyorsunuz tüy dökücü krem kullanan var mı?? bir zararı olur mu aceba??
Ağdayı bi aynanın yardımıyla hallettim ben canım ama 10 yıldır ağda yaparım hiç bukadar hassas olmamıştı cildim tüy dökücü hakkında bi fikrim yok açıkçası hiç kullanmadım

Maşallah bebegine o suratindaki elimi ayağimi acaba

Masallah sağlıkla gelsin inşallah.gunun belli olmus ne güzel.hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…