2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cevaplar için teşekkür ederim kızlar topuk kanı ve aşılar için mecbur demekki hayırlısıyla gelsinlerde götürürüz inşallah:)

simarik83 hadi gözünaydınnn canımm ayy maşallahhh oğluşuna ya çok az kaldı çok heycanlı valla hayırlısıyla sağsalimmm kavuşun inşallah cuma günü kesinleşen 2 bebişimiz var demek ki sağlıkla kavuşun inşallah

Amin canım darısı zamanında başınıza :)

kızlar gecen hafta perşembe kontrolüm vardı o zaman 35+4 günlüktüm adet tarihime göre ama hep ultrason ölcümlerinde önde gidiyodu gecen perşembe de hiç 35 hafta gibi degil daha büyük dedi dr sekreterine de 36 hafta olarak yazdırdı.kafa ölcümü 38 hafta kilosuda 3.200 civarı falandı. yarın da kontrolüm var ultrason kagıtlarını istedi dogum tarihi belirlemek için. kızımıda 36 haftada dogum yaptım acaba buda erken gelirmi gününü doldururmu cok merak ediyorum. yürüyüş falan yapamıyorum cok agrı yapıyo sanki çıkacak gibi baskı yapıyo rahime. nst sonuclarımda da hep bir iki yüksek sancım cıkıyo. valla artık geceleri uyuypda uyanmaktan korkuyorum sürekli dogumu düşünüyorum hep bi belirti arıyorum hafif akıntım olsa acaba nişan mı diye lavobaya kouşuyorum iyice paranoyak oldum galiba.

Oğlunuzu sağlıklı mutlu huzurlu kucağınıza alırsınız umarım. Teşekkür ederim cevabınız içinde doktor bebek hareketlerini sıkı takip et diye tembihliyor hep iğneden sonra bebek hareketlerinde bi azalma hissedersem aramalıyım sizce yoksa iğnenin olağan bi etkisimi? O dönem doktorunuzla konuşmuşmuydunuz bu etkiyi?

Sonunda artık yani çok şükürrr canım seni takip etmekten başka birşeye bakamadımhayırlısıyla inşallah kkavuştursun Rabbim sezeryanla ilgili hertürlü bilgiye buraya yaz mutlaka :)

2 hafta önceydi o zaman hastanede yatmıştım sabah akşam nst çekildi kalp atımları 125 lerde falandı hep 130 lara bile çıkmamıştı bende hareketlerini hissetmedim. Özellikle doktorla konuşmadım bu konuyu çünkü bu ilacı vurulan herkeste böyle bir etki yaptığını okumuştum hep. Doktorumda bişey demedi. 2 gün sonra nstde kalp atımları düzeldi 130 ve üstü oldu bende hissetmeye başladım hareketleri. En yakın arkadaşımda vurulmuştu 35. Haftasında erken doğum riski vardı. Onda da oldu hareketsizlik. Bu ilacın yan etkisi sanırım o yüzden endişelenme.

Sağolun çok teşekkür ederim. Umarım hiç bir sorun olmadan oğlunuzu kucağınıza alırsınız.

Benim hamileliğimin başından beri hep ilerde gitti bebek 1-2 hafta ama son adet tarihimi baz aldı her zaman doktorum. Sen boşuna belirti arama kendinde geldimi kendi kendine herşey geliyo bak ben kaç haftadır suydu nişandı uğraşıyorum.

Sonunda artık yani çok şükürrr canım seni takip etmekten başka birşeye bakamadımhayırlısıyla inşallah kkavuştursun Rabbim sezeryanla ilgili hertürlü bilgiye buraya yaz mutlaka :)

:)))) benim oğlan çok fena çıktı valla :)) bu zamana kadar herşeyi paylaştım doğumdan sonra da hemen canlı yayın yaparım size detaylı. Spinal anestezi istedim zaten kendimde olurum cuma günü detaylı yazarım ilk fırsatta :))

Kızlar sezeryan beni baya zorluyor ne kadar sürer iyileşmek bilgisi olan var mı
Ben ilk doğumda bir haftadan sonra dik yürümeye başlamıştım.10 günde baya iyiydim 20 günde bişeyim kalmadı.ama kuzenim bir buçuk ay ağladı acıyor diye.acı eşiği ile ilgili sanırım birazda doktorun el beceriside önemli.beni en çok narkoz alma anı ve ayılıncaki ilk hissettiğin acı korkutuyor.sonrası kolay.keşke spinal yapabilseydim

Gözün aydın canım ben bile heyecan yaptım gelsin paşa

Senden bir atraksiyon bekliyorum ben cumayı beklemeyip yarın falan doğarmış:)spinalde sakinleştirici vurabilirler mi bilgin var mı?

Çok uzun sürüyormuş sütümde gelmiyor keyfim kaçık bebiş az sarılık olmuş
Canim sagmayi denedin mi? Bende bebek kuvozde serum alicak diye 2 gun sagmamistim ve sutum de gelmedi diye dusunmustum sismedi diye falan gogusler sonra 3.gun beslenebilir haberi gelince sagmaya basladim yumusacik kucuk olan goguslerimden agiz sutleri gelmeye basladi.
Bende simdi sarilikla ugrasiyorum uyuyo surekli pazartesi cok degilmis sarilik ama sagip vermeye calisiyorum beni emerken hemen uyuyor biberondan daha cok iciyor.sizler naptiniz kizlar Y YsfKvsr N Nasip_kismet H Hayirlisikismet

Çok uzun sürüyormuş sütümde gelmiyor keyfim kaçık bebiş az sarılık olmuş

Kafanı takma gelir yavaş yavaş sütün. Böyle takarsan sütünde gelmez akışına bırak. İlk gebeliklerde geç geliyormuş süt az gelip zamanla çoğalıyormuş.

Evet ayak gibi geldi banada ismini ne düşündünüz canım

Doruk koycaz :)

Gözün aydın canım ben bile heyecan yaptım gelsin paşa

Gelsin artık bencede :))
Senden bir atraksiyon bekliyorum ben cumayı beklemeyip yarın falan doğarmış:)spinalde sakinleştirici vurabilirler mi bilgin var mı?

Ay deme öyle :)) bilgim yok ama sorarım anestezi doktoruna ya da hemşirelerde bilir heralde birazdan seruma gelcekler bi soriyim bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…