2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Merhaba. Kaşıntı demişsiniz de dikkatimi çekti benim yaklaşık ikinci trimesterdan beri egzamam var maalesef. Cildiyle doktoru alerjik egzama dedi ilaç verdi ama kullanmadım. Nemlendiriciyi ihmal edersem çok kaşıntı yapıyor. Sizin bahsettiğiniz kaşıntı nasıl bir şey?

Merhaba arkadaslar. Ben kızıma kavustum cok şükür. Tam.38. Haftamizda genel.anesteziyle sabah 8.5 da kavustuk kizimla. Adi EceAllah sizi de kavustursun insallh..
Canım gözünüz aydın olsun. Güzel adıyla uzun ömürlü Analı babalı yaşasın inşallah.

Arkadaşlar beni sağlık ocağındaki ebe son izlem içim çağırdığında aile hekimi topuk kanı için Bebek doğduktan sonra dördüncü gün bekliyoruz Dedi. Ben hastanede aldırtacağımı söyledim. O da ikinci kez almakta sakınca tyok hatta şöyle diyebilirim topuk kanı zeka geriliği saptamaya yönelik tanılayıcı bir test. Dolayısıyla protein sentezi olduktan sonra ölçülmesinde fayda var. Anne sütünün protein üretmesi ise 72 saati buluyormuş. Bu açıklama bana mantıklı geldi. Daha fazla bilgisi olan var mı?

Bir arkadaş tüy dökücü krem sormuş benim hekimim içinde ağartıcı olduğu için o kremleri kesinlikle önermiyor. Doktorumun tavsiyesi biz kadınların en sevmediği ama en rahat yöntem traş bıçağı-jiletle dikkatli şekilde almak.
Ben her ay doktor müsaadesiyle sir ile aldırdım ama son sefer cumartesi günüydü çok zorlandım. Eve geldim ve hasta oldum. Hem de çok üşütmüşüm vücudumuz gerildiği için ten hassasiyeti de artmış oluyor. Aman dikkat edin ben hastanelik oldum

Hadi yaaa bende yarın ağda yaptırcaktım yazınca korktum şimdi ne yapsam bilemedim

Benim hastanenin söylediği 5. Gün topuk kanı alınacak. 20 gün yada 1 ay sonra tekrar topuk kanı alınacak. Yani zaten iki kere alınacak. Sağlık ocağına bunu söylediğimde tamam o zaman gelmeyin topuk kanı için dedi. Hastanin söylediği topik kanı ve diğer aşılar için sağlık ocağı sizleri sık sık arayacaktır. Oraya da gidebilirsiniz hastanemizde de takip ettirebilirsiniz. Onların bu kadar üstünüze düşmesi devlet tarafından sıkı içinde olmalarıdır. Bundan sonrası için gerekli bilgileri onlarla da paylasacaksiniz.

Bu sebepten canım ben hastaneye güveniyorum. Onlar iki kez alacaksa zaten sıkıntı yok benim için. Biraz da annelik iç güdüsü sanırım. Hastanenin ebe hemşiresine aldırmaktansa sağlık ocağının hemşiresine aldırmak içime sinmiyor şimdiden :)

W
cokk cnm skkin bzm beyfendi biberona alisti memei rededio.butun gun o agladi ben agladim

W

cokk cnm skkin bzm beyfendi biberona alisti memei rededio.butun gun o agladi ben agladim
Canım sakın pes etme.biberonu verme.memeye alışsın.o şimdi emmedikçe sen aç kalıyor diye biboronu vereceksin ve o her seferinde memeni daha fazla reddedicek.zor olacak ama inatlaş ve biberonu kaldır piyasadan.en fazla 24 saat zorlanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…