2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cnm bgn inan sbh 8de basladim aksam 8e kadr memem porsudu dusun.aglamktan sesi acildi yok agzini kapatmio bile.bnm yawrusm ztn erken dogdu kuvozdeykn alisms hos kilo almasi icin nekdr yediini gormem icin biberon zorunlu ama busefer korkuorm emmedikce kesilir die..kilo alimi cok onemli smdi bzm icin.yrn bidha deneme

Nasıl olmuş kızlar? Lokumlar şekerler hazır. Bir de çikolata alcaz kısmetse. Hastane şerbet veriyormuş. Yeterli bunlar. Şuan yatıyorum ağrılarım kasılmalarm var yine. Diren Nazlı :)
çok güzel olmuş maşallah

Merhaba arkadaslar. Ben kızıma kavustum cok şükür. Tam.38. Haftamizda genel.anesteziyle sabah 8.5 da kavustuk kizimla. Adi EceAllah sizi de kavustursun insallh..
Gözün aydın Can'ım Allah analı babalı büyütsün
Can'ım biberon yerine kaşıkla dök ağzına istersen belki vazgeçer biberondan

Benim bahsettiğim kaşıntı cilt rahatsızlığı gibi değil kimi hamilelerde kırmızı benekler falanda oluyomuş ama bende ciltte görünürde bişey yok ellerimde ayaklarımda avuç içi el ve ayak bileklerimde böyle insanı sinir eden bi kaşıntı. Ve kan değerlerimdede safra enzimlerim yüksek çıktı safra kana karşıyomuş oda kaşıntı yapıyormuş.

Canım bana vurulmuştu 27 haftalık hamileydim. Bebek hareketleri biraz yavaşladı. Başka bildiğim bir yan teki olmadı.

Bu yan etki beni biraz tedirgin ediyo açıkçası ve yaygın bi yan etki sanırım mesela doktorlar günde 10 hareketin altına düşmemesi lazım falan diyorlar ya saymalımı bu dönemde siz saymışmıydınız?

Kızlar şuan hastanedeyim.. yatış yaptık.. nst de ağrım sancım çıktı.. açılmam yokmuş.. 2 doz ciğer iğnesi yapıldı 2 doz da sabah yapılacak ya yarın yada dayanırsa cuma sabahına sezeryana alıcam dedi.. dualarınıza ihtiyacım var..adım cemile bu arada.. korku heyecan arası bi duygu ile doluyum aptallaştım sanki.. ne yapacağımı bilemiyorum hayırlısı artık Rabbim hayırlısıyla kavuştursun inşallah bebeğimizle bizi..

Çok iyi Can'ım çünkü doğduklarında kilo kaybediyorlar daha doğrusu şiş oluyorlar doğunca iniyor onun üstüne iyi almış maşallah
Yanlış yazmışim canım ya 3030 Gr olmuş .. on günde 230 Gr olmuş. Ama geçen hafta çok emmedi sarılık oldu .bu hafta daha iyi bakalım inşallah daha iyi olur

Aynısını geçen hafta biz de yaşadık canım çocuk memeye gelince uyuyordu.uyandiramiyorduk.bende sagdim sutu biberonla verdim.kalani dolaba attım. Sarılık değeri yüksekmiş ondan uyuyormus. Bu hafta daha iyiyiz memede 20 dk yarım saat duruyor öyle uyuyor

İğnelerden sonra 2 gün hareketlerde azalma olacak sayma o yüzden canını sıkma. Normal bir şey bu hepimiz yaşadık boşuna strese sokma kendini :)

Doktor mu biberon zorunlu dedi kilo alması için?ben senin yaşadığını 2 aylıkken falan yaşadım.sadece seminer dönemi için işe başladığımda biberona sağıp bırakmıştım sütü.kızım bir haftada göğsümü reddetti.sen misin öyle yapan dahada biberon vermedim hoplata zıplata emzirmeye devam ettim.açlıktan ağladı ben de ağladım ama sonunda tekrar tuttu memeyi.2 yaşına kadarda emdi çok şükür.ha şimdi sende durum başka sarılık var.o yüzden en iyisini doktor bilir o ne derse ona göre davran.

Yanlış yazmışim canım ya 3030 Gr olmuş .. on günde 230 Gr olmuş. Ama geçen hafta çok emmedi sarılık oldu .bu hafta daha iyi bakalım inşallah daha iyi olur
İnan bu kadarı bile gayet iyi ilk kızımda 600 gr bir ayda normal demişti doktor emin ol azıcık daha büyüyünce çok daha hızlı kilo alacak yeğenimden biliyorum o 2200 doğduğu halde iki ay sonra diğer bebeklerle aynıydı nerdeyse stres yapma sarılığı geçsin tamamen gerisi gelir

Günaydın kızlar.dün temizliğin kalanına bugün devam ediyor kadın.öğlene kadarda bitecek inşallah.evim kırklandı resmen.bez değmeyen dolap içi dışı hiçbir yer kalmadı.içim ferahladı resmen.ama kadın olmasına rağmen ben bittim.dün gece doğuma giderim kesin diyordum ağrıdan.ama neyseki korktuğum başıma gelmedi.öğleden sonrada hem kadın doğum hem anestazi randevum var.yarında kuaförü hallettim mi çarşambaya kadar bir iki gün dinlenip doğuma girsem süper olacak:)

Oh mis ne güzel olmuş. Sakinleştirici olayını biraz önce sordum anestezi doktorunu gördüm koridorda. Tercih etmiyoruz dedi bebeği aldıktan sonra dikiş atılırken verebiliriz istersen dedi. Korkuyosan bayıltalım seni dedi :)) dedim ben değil arkadaşım da 2-3 güne doğuracakta onun için sordum dedim :)

Aslında o bebek çıkış anına kadar 7-8 dk bişeymiş dikiş kısmı uzun sürüyormuş.o ana kadar dayanabilsem sonra sakinleştirici ile dikiş kısmını atlatabilir miyim acaba.dün bir arkadaşımla konuştum.normalde soğuk kanlı bir tiptir.ikinci sezaryeninde heyecandan tansiyonu yükselmiş baya uğraşmışlar düşürene kadar ameliyata almamışlar.dedim sen öyle olduysan ben hiç denemeyim panikataklı halimle paşa paşa narkozumu alıyım ben :)

Günaydın kızlarr.. Dün gece doğurmadım bugün de doğurmicam yarın da artık hayatıma oğlum karnımda devam edicem öyle hissediyorum hatta sancı kasılma geliyo amann diyorum hiç boşuna inanmıyorum sana 5dakka da bir gelsen de inanmıcam

Gunaydin bizden de.bugun herkes cok yoğun sanirim işler güçler randevular.hayirli guzel haberlerle donelim insallah.benimde ogleden sonra randevum hem doktorla hem anestezi uzmaniyla.

Hakkinda hayirlisi cemile.okadar alistik ki karnimizda durmalarina hic cikmayacakmis gibi.normal yaşadığın duygular burde beklemedigin anda olmuş.cuma gunune nisan bebekleri siraya girdi vallahi:))

Seni görünce moral oluyor bana.çünkü ilk doğumunda geç olmuş bu da öyle olacak muhtemelen.benimde ilk doğum geç olmuştu bu da öyle olmalı :)sezaryen tarihini beklemeli.çok korkuyorum çarşambadan önce gelecek diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…