- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #36.461
canım o tarz nasıl bilmiyorum normal wc de oturur gibi otururp kalkiyorumSquat tarzı mı yapıyorsun bari Ondanda yapayım kızın geleceği Yok nasılsa
canım bende iki hafta oncesine kadar oh ne güzel catlagim olmadi diye seviniyordum badem yagi kullaniyordum bu hafta bir baktim gobek deligimin alt kisimlar da bir tane kalin bir catlak gördüm moralim bozuldu. ama napalim badem yagini uc gune bir suruyodum her banyo sonrasi falan. simdi her gun surmeye basladim. neyse bizim çocuğun cani sagolsun bir catlak iki olmadan doysun gelsin artıkkızlar aranızda karnı catlamayan var mı. ben kızımda hiç catlamamıştım gerci onu 36. haftada dogum yapmıştım karnım cok yoktu. bunda da bugün fark ettim alt kısımlar da başlamış bi iki tane inşallah çok catlamadan gelir oglum bu aralar cok istiyorum bi an önce dogurmayı. çünkü psikolojik olarak çok yıprandım biraz bebegimle unuturum diye düşünüyorum rabbime şükür 3.5 yaşında bi kızım var bazen diyorum kızım olmasaydı ne yapardım. evimin neşesi derdimin dermanı resmen
canım kadın cagirmissiniz ama sen yorulmussun ne anladık bu işten ah ah ben de kadın çağırmadı kesin begenmem diye kocam sagolsun istediğim gibi yapıyor işleri. bir pencerem var hava düzelsin ben silecem zaten bebisim artık gelsin diye hareket ediyorumAy kızlar sabahın 7.30 undan beri daha yeni oturdumtemizlik günümdü bugğn kaynanam sağolsun kadın getirdi ama bu kadar kötü temizlik yapamaz yaa. Banyoyu beğenmedim bide tanıdıgı oldugu için kaynanamda bişey diyemedi arkadan o temizledi. Ben temizledim falan. Kv ile bizim canımız çıktı. Banyoyu yıkamaya giderken balkondan süpürgeyi bile almıyo bana seslenip getirsene diyo. Oturtmadı bi türlü. Bi ara uzanayım dedim mutfagı kafasına göre yerleştirmiş herşey inip birdaha yerleşti daha vitrinim yerleşçek. Yavrum bugğn kasılıp durdu hep bi yerde toplanıp durdu. Ve şuan aşırı çatı ağrım var hatta acıyo desem daha doğru olur sizlerde ne var ne yok.
canim her şeyin fazlası zarar yapma. çikolata nin zararlarını arastirmistim bir defasında kemik erimesine kadar zarari var ama az yersen faydalı o yuzden bence birak vücudun biraz dinlensin çikolatadan arinsin. ben kahve iciyorum bazen o bile tedirgin ediyor ama üç güne bir içilen bir fincandan yanina da çikolata bir zarar olmaz diye düşünüyorum. azı karar çoğu zararArkadaşlar son 1 aydir asiri cikolata ve tatli yiyorum bu bebege bir zarari var mi??? yani bebek hiperaktif falan olmaz demi??
maşallah ben de memnunum kv den. seninki kadar olmasa da sıkıntı edecek bir sorunumuz yok aramızda bu da bana yeterkayinvalidesinden dertli olanlar varmis . ne garip bende annemden. sagolsun kayinvalidem kizi gibi bakiyor bana hatta sabah dukkana esimle gidiyorumm kv evi temizliyo yemegi yapiyo dukkana gelip beni eve gonderiyo. bebegin butun ihtiyacini hazirladi eksigim varsa ben demeden aldi yapti . annemde ankaraya ablama kacti dogru duzgun arayip sormuyo bir eksigim varmi sormuyo kv halletsin diyo ama oyle mahcubumki. sabah kalkarim kahvalti hazir cayimi koyar bende dogurim ben yaparim sen torununla gez oyna diyorum. ama cok zoruma gidiyo . bu arada doguma yakin evimizi kapatip kv ye tasindik
Canım kv iyide benim kp tuhaf yanikayinvalidesinden dertli olanlar varmis . ne garip bende annemden. sagolsun kayinvalidem kizi gibi bakiyor bana hatta sabah dukkana esimle gidiyorumm kv evi temizliyo yemegi yapiyo dukkana gelip beni eve gonderiyo. bebegin butun ihtiyacini hazirladi eksigim varsa ben demeden aldi yapti . annemde ankaraya ablama kacti dogru duzgun arayip sormuyo bir eksigim varmi sormuyo kv halletsin diyo ama oyle mahcubumki. sabah kalkarim kahvalti hazir cayimi koyar bende dogurim ben yaparim sen torununla gez oyna diyorum. ama cok zoruma gidiyo . bu arada doguma yakin evimizi kapatip kv ye tasindik
Aynen canm bi işe yaramadı yani çağırmakkcanım o tarz nasıl bilmiyorum normal wc de oturur gibi otururp kalkiyorum
canım bende iki hafta oncesine kadar oh ne güzel catlagim olmadi diye seviniyordum badem yagi kullaniyordum bu hafta bir baktim gobek deligimin alt kisimlar da bir tane kalin bir catlak gördüm moralim bozuldu. ama napalim badem yagini uc gune bir suruyodum her banyo sonrasi falan. simdi her gun surmeye basladim. neyse bizim çocuğun cani sagolsun bir catlak iki olmadan doysun gelsin artık
canım kadın cagirmissiniz ama sen yorulmussun ne anladık bu işten ah ah ben de kadın çağırmadı kesin begenmem diye kocam sagolsun istediğim gibi yapıyor işleri. bir pencerem var hava düzelsin ben silecem zaten bebisim artık gelsin diye hareket ediyorum
canim her şeyin fazlası zarar yapma. çikolata nin zararlarını arastirmistim bir defasında kemik erimesine kadar zarari var ama az yersen faydalı o yuzden bence birak vücudun biraz dinlensin çikolatadan arinsin. ben kahve iciyorum bazen o bile tedirgin ediyor ama üç güne bir içilen bir fincandan yanina da çikolata bir zarar olmaz diye düşünüyorum. azı karar çoğu zarar
Mama ne veriyorsun canım bir de nasıl kullanıyorsun? Sarılık var mı senin oğlunda da?Mama desteği yap o zaman canım. Biz mamaya devam ediyoruz sarılık korkusundan.
normal doğum dusunmuyorsanbpek kendini yorma canım çünkü sezeryan da çok enerjiye ihtiyaç duayacaksin ama normal dusunuyorsan bile daha zamanın var iki hafta kalana kadar dinlenmeye devam et sonra benim gibi şekilden şekile girersin bebis gelsi diyeAynen canm bi işe yaramadı yani çağırmakk
Mama ne veriyorsun canım bir de nasıl kullanıyorsun? Sarılık var mı senin oğlunda da?
kayinvalidesinden dertli olanlar varmis . ne garip bende annemden. sagolsun kayinvalidem kizi gibi bakiyor bana hatta sabah dukkana esimle gidiyorumm kv evi temizliyo yemegi yapiyo dukkana gelip beni eve gonderiyo. bebegin butun ihtiyacini hazirladi eksigim varsa ben demeden aldi yapti . annemde ankaraya ablama kacti dogru duzgun arayip sormuyo bir eksigim varmi sormuyo kv halletsin diyo ama oyle mahcubumki. sabah kalkarim kahvalti hazir cayimi koyar bende dogurim ben yaparim sen torununla gez oyna diyorum. ama cok zoruma gidiyo . bu arada doguma yakin evimizi kapatip kv ye tasindik
ah kızlar merdiven çıkayım dedim apartmanimiz sekiz katlı . çıkarken nefes nefese kaldim kalbim nasil hizli hızlı carpti yavas ciktigim halde . diz kapaklarim sizladi resmen. ama inis kolaydi. bugun yaptiklarim kizlar yürüyüş yarim saat. üç tane hurma. 9 defa comel kalk ve merdiven. bizim oğlan bilemem daha ne kadar hareket ettirecek annesine. doktor da kg suna 3.400 deyince heyecan yaptım daha fazla kg alirsa çok zor olur dogurmam diye bugun kendimi aştımyarın yatakta kalkabilir miyim bu gece uyuyabilir miyim bakalım
Maşallah ben ancak yürüdüm bu bile akşam uyutmuyor çatı kemiklerim sızlıyor resmen. Sende birden çok yüklenme başka birşey olur Allah muhafazaah kızlar merdiven çıkayım dedim apartmanimiz sekiz katlı . çıkarken nefes nefese kaldim kalbim nasil hizli hızlı carpti yavas ciktigim halde . diz kapaklarim sizladi resmen. ama inis kolaydi. bugun yaptiklarim kizlar yürüyüş yarim saat. üç tane hurma. 9 defa comel kalk ve merdiven. bizim oğlan bilemem daha ne kadar hareket ettirecek annesine. doktor da kg suna 3.400 deyince heyecan yaptım daha fazla kg alirsa çok zor olur dogurmam diye bugun kendimi aştımyarın yatakta kalkabilir miyim bu gece uyuyabilir miyim bakalım
zaten bu aralar her gun koşu yoluna gidiyoruz canım bir saat yuruyordumMaşallah ben ancak yürüdüm bu bile akşam uyutmuyor çatı kemiklerim sızlıyor resmen. Sende birden çok yüklenme başka birşey olur Allah muhafaza
Maşallah ben ancak yürüyüş yapıyorum. Mantar konusu sıkıntılı yaa dr. Sürekli kuru tutman gerek. Son günlerde oda çok zorzaten bu aralar her gun koşu yoluna gidiyoruz canım bir saat yuruyordum
bugun pek yuruyemedim comel kalk hareketini de üç gündür yapiyorum.vücut alışıyor yavaş yavaş alistirdim . birden yapsam mahvolurdum canim. ilk yuruyuse ciktigimda sadece yürüyüş düşün artık nasıl eve gelince kendimi yatağa atıp UYUDUM bilmiyorum
ama şimdi rahatim alıştı çünkü bunyem.
Dün 11,8 çıktı bizimkinde, doktor yatışa gerek yok dedi. Bana saatte bir emzir üç saatte bir de mama dedi. 30 ml yine. Sen neyle veriyorsun? Ben kaşıkla denedim ama çok zordu.Dün 3. gününde ölçtüler 10,3 çıktı normal dedi doktorumuz. Ben hipp combiotic kullanıyorum. 2 saatte 1 mutlaka uyandırıyoruz zorla önce meme veriyorum sonra mamayı 30 ml verip yatırıyorum tekrar
Ah yaaa ben çok abartmışşım... inşallah bişey olmaz..canım o tarz nasıl bilmiyorum normal wc de oturur gibi otururp kalkiyorum
canım bende iki hafta oncesine kadar oh ne güzel catlagim olmadi diye seviniyordum badem yagi kullaniyordum bu hafta bir baktim gobek deligimin alt kisimlar da bir tane kalin bir catlak gördüm moralim bozuldu. ama napalim badem yagini uc gune bir suruyodum her banyo sonrasi falan. simdi her gun surmeye basladim. neyse bizim çocuğun cani sagolsun bir catlak iki olmadan doysun gelsin artık
canım kadın cagirmissiniz ama sen yorulmussun ne anladık bu işten ah ah ben de kadın çağırmadı kesin begenmem diye kocam sagolsun istediğim gibi yapıyor işleri. bir pencerem var hava düzelsin ben silecem zaten bebisim artık gelsin diye hareket ediyorum
canim her şeyin fazlası zarar yapma. çikolata nin zararlarını arastirmistim bir defasında kemik erimesine kadar zarari var ama az yersen faydalı o yuzden bence birak vücudun biraz dinlensin çikolatadan arinsin. ben kahve iciyorum bazen o bile tedirgin ediyor ama üç güne bir içilen bir fincandan yanina da çikolata bir zarar olmaz diye düşünüyorum. azı karar çoğu zarar
Kaşıkla ve enjektörle denedik çok huysuzlanıyo hemen doymadığı için o yüzden ben aventin anne memesi gibi olanından almıştım natural bişeydi adı 120ml lik cam biberon onunla veriyorum. Bi ara kaşık uçlu biberon düşündüm ama çok olumlu yorumlar okumadım. Pek kullanışlı değilmiş. Yarın sağlık ocağına gidicez topuk kanı için orda ölçerlermi acaba sarılığı biliyormusun?Dün 11,8 çıktı bizimkinde, doktor yatışa gerek yok dedi. Bana saatte bir emzir üç saatte bir de mama dedi. 30 ml yine. Sen neyle veriyorsun? Ben kaşıkla denedim ama çok zordu.
Canim benimde var 1 haftadir mantar ve kasinti yanma.2li fitil ve jel yazdi bugün. Cati muayenesi ederken ona da bakti.valla dogum oncesi hic iyi olmadi.Kizlar !!!
vajina kasintisi ve mantar beni deli etti. surada ne kaldi doğuma. bes cesit fitil kullandim bana misin demedi . doktor bugün yine fitil yazdı kullanmam gerek diye. geçse tamam da ah ah napicam ? ben kızlar siz bir sey soyleyin
ah kızlar merdiven çıkayım dedim apartmanimiz sekiz katlı . çıkarken nefes nefese kaldim kalbim nasil hizli hızlı carpti yavas ciktigim halde . diz kapaklarim sizladi resmen. ama inis kolaydi. bugun yaptiklarim kizlar yürüyüş yarim saat. üç tane hurma. 9 defa comel kalk ve merdiven. bizim oğlan bilemem daha ne kadar hareket ettirecek annesine. doktor da kg suna 3.400 deyince heyecan yaptım daha fazla kg alirsa çok zor olur dogurmam diye bugun kendimi aştımyarın yatakta kalkabilir miyim bu gece uyuyabilir miyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?